ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones

o şimdi mezun ;) iki oğlan anası ;)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
16.089
33.825
Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize

Ben 12 gündür yapıyorum silik gördüm bugün ama diğer günlere oranla daha koyuydu ama yeterli değil tabi ve adetime 8 gün kaldı ne zaman iki çizgi de aynı olacak bilmiyorum olur mu onu da bilmiyorum

Başlığımız açılmış olleyy İnşallah uğurlu gelecek bu başlık bize Benim de bugün bitti adetim. Cumartesi günü başlayacağım ovulasyon testine. Ben de ilk kez kullanacağım, bugün ulaştı elime. Laboquick diye bir marka. satıcı sağ olsun çok güzel paketlemiş ve çok yeni tarihlileri yollamış. 24 tane ovulasyon testi yanında da 3 tane gebelik testi var. Ortalama 29 günde 1 adet oluyorum. Yani BAT 16 Mart. İnşallah bu testler sayesinde bu ay tutturacağım ve o gün hamile olduğumu öğreneceğim inşallah. Sizlerin BAT ne zaman? Ve hangi marka test kullanacaksınız kızlar? Bu ay hepimiz hamile kalacağız, buna inanalım ve birbirimize dua etmeyi unutmayalım

Benim de gebelik testleri aynı marka diğerleri ovula diye bir marka. Ç. Tesi günü yaptığın saati ve resmini atar misin. Beraber yakalarz günü bize de örnek olur resimler. Benim daha var tabi. Başlığı biraz erken açmış oldum. Ben 24unde basliycam

Ben 12 gündür yapıyorum silik gördüm bugün ama diğer günlere oranla daha koyuydu ama yeterli değil tabi ve adetime 8 gün kaldı ne zaman iki çizgi de aynı olacak bilmiyorum olur mu onu da bilmiyorum
8 gün kala yumurtlama olur mu ki... 8 gün geçe ihtimal verilir de. Ben de bilmiyorum. Kaç günde bir adet oluyorsun

8 gün kala yumurtlama olur mu ki... 8 gün geçe ihtimal verilir de. Ben de bilmiyorum. Kaç günde bir adet oluyorsun
26 gunde bir oluyorum 2 subat adet oldum 9 unda teste basladim bugun 20 si 27 sinde adet olcam hic sasmaz. Adere bi kac gun kala ve adet donemindede catlayabiliyormus

kizlar birde ben bebek dusünmeye basladigimda denemeden sogan kuru uyguladim su son uc gundur de incir kuru yapiyorum. Gec catlama mi oluyor ki diye. Bakalim nasip kismet meselesi gerci Rabbim ol der hayirlisiyla olur. Insallah bizleri cok aratmaz kucaklarimizi bos birakmaz

Adetim 7.günü (bugün) ilk testimi 16.55'te yaptım. (adetim 5 gun surdu). Yaklaşık 2-3 saat önce sıvı alımını azalttım. Silik bir ikinci çizgim oldu. Henüz yumurtlamadım ama sanırım 1 hafta içinde falan yumurtlayacağım. O yüzden kısmetse bugünden itibaren 2 güne 1 çalışacağız Ovulasyon testi bile olsa silik çizgi görmek güzelmiş, darısı gebelik testine :) sizde fotoğraf yüklerseniz daha rahat kıyaslarız. İşte ilk testim

Eklentiler

• IMG-20150221-WA0002.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 3.721
Sup
Süpersin yarın yine aynı saatte yaparsın. 2 güne bir demek yani bi gün çalışıp bir gün boş durmak mi. Öyleyse çifti gördüğün zaman da mı öyle çalışmak gerekir. Ya yapmadigimiz gün yumurtlarsak

Benim testi yapmama daha 3 gün var. Bugün adetin. 5. Günü .. yapınca atarım burda olup yardımcı olursanız sevinirim.

Ben hep böyle gördüm iki sabahtır t biraz daha belli ama koyu değil

üst sabah alt akşam kı

Eklentiler

• 20150222_010236.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 1.625
Evet canım bir gün çalışıp bir gün boş durmak. Yeteri kadar hareketli sperm oluşması için bu aralık idealmiş. Bir tek koyu çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün üst üste deneme yapmak şansı arttırırmış, bizler de öyle yaparız. Ama oluur da koyu çizgi görecek kadar LH'ım yükselmezse diye en garanti yol 2 güne 1 doktorlar da bunu öneriyor.
Tamam canım adetin bitsin, temizlen ve başla hemen teste. Bazen erken yumurtlama olabiliyormuş, kaçırma

üst sabah alt akşam kı
Sabah 10 ve akşam 8 arasında yapmak gerekiyor testi biliyorsun değil mi canım? Ve ilk idrarla yapılmayacak. İki test yapılacaksa belli bir süre geçmesi lazım aradan. Öğle 12 gibi ve akşam 5 civarı hormonlar ust seviyede oluyormş prospektüste yazıyordu.

üst sabah alt akşam kı
Adetin kaçıncı günü bu testleri yaptın. Ben de yarın başlıyim test yapmaya. Böyle de unutulmuyor hiç .yani kimi okuduysam takmadikları unuttuklari ay hamıle kalıyorlar. Böyle bu testleri dahi stres yapıyorum ben

Adetin Bittiği gün başladım canım ve testi yaparken 2güne bir de çalışma oldu ama en koyu yakaladığım o testlerdi. Hafta içi üç buçuk ile gece onbuçukta Yaptım hafta sonu ise sabah onbir ile akşam dokuz da Yaptım bazen 3 tane Yaptım. Araştırdım da kadınlar her zaman aynı dönemde yumurtlamıyormuş bazen erken bazen geç olabiliyormuş. Geç Döllenme yaşayan bir çok kişi var 27 Şubat adetim ilk tarihi o zamana kadar yapacağım hattaadetin 3.yada4. Günü doktora gitmeyi dlüşünüyorum. Tabi korku ve çekincelerimi yenersem

Bende bu şekillerde yapmaya çalıştım hafta sonlarıhafta içi çalışıyorum çalıştığım yerde yapma şansım yok maalesef ilk idrarla yapmadım ama çok Sıvı tüketen biriydim ne kadar da azaltsam idrarı tutsam etkileniyor olabilir onu da bilemiyorum. Anneme bile sordum ben kaçıncı denemede oldum kardeşim kaçıncı da oldu diye 3. De olmuşuz ikimizde :)
Ama şöyle bir durum var hamile kişiler genelde beklemiyorduk yok bu ay düşünmüyorduk bi iki kere ilişki oldu ihtimal vermiyorduk dedi yani beklemedik ve ummadık zamanlarda hamile kalmışlar.

Aynen aynen kime sorsam beklenmedik zaman. Diyo. Bizim bu ay da olmaz gibi ya. Her An aklımda ve şimdi den gelecek adet tarihini bekler oldum nasıl unutacaz biz yaa

Senin kaçıncı denemen bu ay? Belki sen de 3.de tutturursun akşam 8'den sonra hormonlar azalıyor yumurtladıysan bile gozukmemiş olabilir. Su, idrardaki hormonu seyreltir. Ben normalde de pek sıvı içmediğimden zorlanmadım. Belki o yüzden ilk günden silik çıktı. Sen çalışma yapmışsın ve yapıyorsun da, bundan sonrası kısmet. Kafana taksan da gelecek takmasan da, Yeter ki Rabbim onu sana nasip etsin o yüzden kafama takıyorum diye üzülme. Hiç takmıyorum diyenler en fazla"illa bu ay olsun" dememiştir. Yoksa ilişki yaşayan her kadın bir belirtide hemen"acaba hamile miyim" diye düşünür. Ki bizler bebek planlıyoruz düşünmeden olmaz yani ha deneme yaparken ne kadar istekli ve rahat olursan vajinal salgın o kadar artar, o yüzden tadını çıkar

Aynen aynen kime sorsam beklenmedik zaman. Diyo. Bizim bu ay da olmaz gibi ya. Her An aklımda ve şimdi den gelecek adet tarihini bekler oldum nasıl unutacaz biz yaa

:) ben olur mu olmaz mı diye düşünmüyòrum ilk denememizde netten hesaplandık tahmini oldu ve eşimle çok kastık birbirimizi adete 5gün kala tüm belirtiler vardı çok heveslendim ama günüm de adet oldum çok da sancım oldu bu ay 2.denememiz ve test aldım ama gel görki o teste en koyu çizgi burda paylaştığım oldu bu sabah hayalet çizgi bile yoktu ve yorumlarda ikisi de aynı korulukta olacak diyòr bu ayda yine günümde adet olurum herhalde gerçi bilmiyorum Rabbim büyük o bizim dualarımızı isteklerimizi Görüyor biliyor. Bu aydan sonra âkışına bırakacağım nasip diyeceğim her şey Allah tan vardır bir zamanı :)) inşallah çok aratmaz bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…