- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.321
o zaman 1,5 ay sonra bende öğrenebilirim :)Evet canim olanli gebelikti Miray i 11+6 da bunuda 12+0 de ogrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman 1,5 ay sonra bende öğrenebilirim :)Evet canim olanli gebelikti Miray i 11+6 da bunuda 12+0 de ogrendim.
İnsallah :)o zaman 1,5 ay sonra bende öğrenebilirim :)
Ayyy hamilemisin hadi gözün aydin canim :)
bide bende bulantı falan yok sadece erken uykum gelıyor o kadar normal mi?İnsallah :)
Benim bulanti ikisindede 8. Hafta basladi halaaaa dev ediyor kiymetini bil :)bide bende bulantı falan yok sadece erken uykum gelıyor o kadar normal mi?
İnan cok sevindim :)Sağol canım benim rabbim olmayanlara da nasip etsin . Hiç beklemediğimiz bir anda geldi :))
yane daha erken hemen sevinme diyorsun İnş hiç olmaz bebeğin kesesini görmeseydim hamile olduğuma inanmazdım o derece belirti yaşamıyorumBenim bulanti ikisindede 8. Hafta basladi halaaaa dev ediyor kiymetini bil :)
Niye hastamisin ki?
Bunlar iyi gunlerin :)))))yane daha erken hemen sevinme diyorsun İnş hiç olmaz bebeğin kesesini görmeseydim hamile olduğuma inanmazdım o derece belirti yaşamıyorum
Az bi grip evet ama öksurukk fena yaaNiye hastamisin ki?
Programlar herzaman uymuor cnmm sen ovu testi yine devam rtKızlar programa göre yumurtlamam yarın ama bugün ovü testinde çıkan sonucuma bakar mınız bu testler bozuk mudur nedir ya hepsi böyle yamuk yumuk çıkıyor bir de bu programdan takip edip hamile kalan var mı aramızda?
Bebek gosterirse ogrenirsin bi ablam 20 haftalarda ogrenebildio zaman 1,5 ay sonra bende öğrenebilirim :)
yane daha erken hemen sevinme diyorsun İnş hiç olmaz bebeğin kesesini görmeseydim hamile olduğuma inanmazdım o derece belirti yaşamıyorum
Ayy inş hemen gösterirBebek gosterirse ogrenirsin bi ablam 20 haftalarda ogrenebildi
Cnm ben de balık ve et yiyemiyorum kokusu ağır geliyor şimdidenBende de 9. Hafta da basladi. İsyerinde balik yedim yemez playdim.en cok baliktan tiksindim. 17. Haftaya kadar devam etti bulanti
Et sonradan gecti benim. Ama balik hâla pek yemiyorumCnm ben de balık ve et yiyemiyorum kokusu ağır geliyor şimdiden
Daha çok hafif ve kahvaltılık şeyler zeytin, peynir,tost,simit, portakal suyu ve ceviz. Bu tarz şeyler yiyebiliyorum sulu ve etli yemekleri cnm hiç istemiyorEt sonradan gecti benim. Ama balik hâla pek yemiyorum