- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.301
Kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm merhaba iyiym ben şimdilik hersey yolunda
Kamer beye gittin mi canim, hayirli haberlerle gel insallahcnm merhaba iyiym ben şimdilik hersey yolunda
pazartesi kalp atışını duyacagım bebeğim inş
sen ne yaptın?
kız sen adınımı değiştirdinKamer beye gittin mi canim, hayirli haberlerle gel insallah
kız sen adınımı değiştirdin
GİTTİM CNM GAYET İYİ BİR DOKTOR ELEKTRİK ALDIM
ÇOK KİBAR KENDİSİ PAZARTESİ TEKRAR ÇAĞIRDI
beni çok mutlu etti, kese çok iyi bir yerde ve yolk keseside oluşmuş, bebek seni bırakmıyacak inş, yerini sağlama almış dedi :)) rutin testler istedi birde :) öyle işte cnm
sen ne yaptın?
Cnm çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğaArkadaşın biri deşifre olmaktan korkup ismini değiştirince bende değiştireyim dedim çünkü bu adı farkli yerlerde de kullandım. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Testlerinde guzel cikar inşallah. Oranin yolu bizede görünüyor galiba kizim hastalancak givi
Ben iyiyim cnm.agrilar oluor hamd oslun bide su öksuruk varyaa fena öksuruom karnimm vajinamm agrio artikkkcnm merhaba iyiym ben şimdilik hersey yolunda
sen ne yaptın?
doğumun yaklaştı sayılır cnm normal bu ağrılarBen iyiyim cnm.agrilar oluor hamd oslun bide su öksuruk varyaa fena öksuruom karnimm vajinamm agrio artikkk
Sabirsiz61 nerelerdr gözukmjo
Sakınılan göze çöp batar. O kadar dikkat ediyorum ama hastalandi işte yineCnm çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğa
Ayyy hamilemisin hadi gözün aydin canim :)Artık kimse uğramıyor mu buralara
Girmiyordum canim epeydir bulanti Miray derken firsat olmuyordu :)
Ay ne guzel haberler vamis burada canim gozun aydin seninde hayırlı olsun :)cnm merhaba iyiym ben şimdilik hersey yolunda
sen ne yaptın?
tşk ederim cnm senın de maşallah ikinci yolda cinsiyeti belli mi :)Ay ne guzel haberler vamis burada canim gozun aydin seninde hayırlı olsun :)
Evet şükürler olsun Rabbim olmayanlarada nasip etsin erkek bu sefer :)tşk ederim cnm senın de maşallah ikinci yolda cinsiyeti belli mi :)
ne güzel Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşEvet şükürler olsun Rabbim olmayanlarada nasip etsin erkek bu sefer :)
Epeydir firsat bulup giremedim anca gördüm mesajini beklenen tarihte dogarsa 18 ay olacak aralari nasipse :)Sabirsiz61 Canım 2. bebek yoldaymış çok sevindim Mirayımızla arasında kaç yaş olucak?
Evet canim olanli gebelikti Miray i 11+6 da bunuda 12+0 de ogrendim.ne güzel Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş
planlı bir gebelıkmıydı cnm? birde sen cinsiyeti ne zaman öğrrendin bende şimdiden merak ediyorum :)