- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.741
Ben sayfanin annanesi olacam o derece ysniSabirsiz61 yine bat vermeye geldim. 30 haziran.
Kimler kaldi eskilerden bekleyen buralarda.
Yeni hamileleri ve bebesini kucagina alan herkescikleri tebrik ederim.Sagliklari sihhatleri daim olsun. Allah bagislasin.
Bende babannesi olabilirim ozamanBen sayfanin annanesi olacam o derece ysni
Yani zamansal fark var muhtemelen. Dediğim gibi sonraki kontrollerde netleşir önemli olam bebeğin gelişimiİyi bişey mi ben pek anlamadım
Amin canim insallah yok tabi umudu yitirmek insallah canimBende babannesi olabilirim ozaman
Biliyorum sende uzun zamandir bekliyorsun. Umudumuzu kesmek yok cok yakinda kavusucaz insallah
Sen nezamandir bekliorsun cnmBende babannesi olabilirim ozaman
Biliyorum sende uzun zamandir bekliyorsun. Umudumuzu kesmek yok cok yakinda kavusucaz insallah
Bacım gördüm gibi 2. De bende hadi inşallahhBisey gorebilen varmi,,
Bence sen hamilesin içime öyle doğuyor hayırlısı inşallahHenüz yapmadım. Yarında adet gelmezse yapacam inşallah canım. Duanızı bekliyorum..
Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun canım...ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum..hergün düzenli ateş ölçüyorum...bugünde ateşim fırladı hamile olabilirim gerçekten..yarın sabah test yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum gülüm...çok heyecan yaptım..dün öğlen ovulasyon testi yapmıştım ama silik çıktı biraz..kaç gündür koyu çıkıyordu akşamları koyu gündüz silik çıkıyordu..gerçi ovulasyon silik çıkıp gebelik pozitif çıkanda varmış..inşallah bakalım gülüm..bugün 33.günüm..bugünü geçersem ve ateşim yüksek çıkarsa hamile olduğumu düşenebilirim demiştim kendi kendime..inşallah öyledir ya...Bence sen hamilesin içime öyle doğuyor hayırlısı inşallah
Canım benimde öyle oldu sata göre 10 gün gerideydi şimdi nerdeyse kapattı o açığı gebelik başlangıcında ki ölçümler okadar net bilgi vermiyor senin de her gittiğinde hesabına göre ileri atacak 1 2 gün sağlıklıdır bi sorun yokturİyi bişey mi ben pek anlamadım
Be 28 gunde bir oluyorum son bat 12 mayis fakat bende bu ay reglnin hemen ardindan akintim basladi ve tahmini 22 mayista kasikta batma oldu muhtemelen erken yumurtladim yani batv9 haziran iken ben reggl 4 haziran da bekliyorum[/QUO hakkında hayırlısı olur cnm en kısa zamanda o iki çizgiyi görürsün inş
Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun canım...ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum..hergün düzenli ateş ölçüyorum...bugünde ateşim fırladı hamile olabilirim gerçekten..yarın sabah test yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum gülüm...çok heyecan yaptım..dün öğlen ovulasyon testi yapmıştım ama silik çıktı biraz..kaç gündür koyu çıkıyordu akşamları koyu gündüz silik çıkıyordu..gerçi ovulasyon silik çıkıp gebelik pozitif çıkanda varmış..inşallah bakalım gülüm..bugün 33.günüm..bugünü geçersem ve ateşim yüksek çıkarsa hamile olduğumu düşenebilirim demiştim kendi kendime..inşallah öyledir ya...
Amin gülüm...sağolasın canım benim...İnşallah ama değilsende kendini yıpratma iyi haberlerini bekliyoruz topik yeni gebe istiyor :)
Pek cok zamandir. 2013 ten beridir.Sen nezamandir bekliorsun cnm
Ilk bebeyinmi peki kac yimdir evlisin yasiniz sorun varmi yani illa olmak sorunda degil ama iste bemde 4 yillik evliyim yas 28 6 aydir iatiozPek cok zamandir. 2013 ten beridir.
Yenimi baktirdin dusuk geldi bana ama bende bilmiom tam cnmAmh 1.2 ne anlama gelir kızlar
ölçülen cihazın referansına göre bu testte de değişir mi bilmiyorum ama rezervler az olabilir canım en iyisi doktora yorum yaptır...Amh 1.2 ne anlama gelir kızlar
Doktorum koşuyolu tarafında o aradı beni amh 1.2 rezerv de azalma var hsg sonucuna göre konuşalım tekrar dedi. Haftaya cumaya hsg randevusu aldım. Mail atacaklardı sonucu yollamadılar referans aralığını bilemiyorumölçülen cihazın referansına göre bu testte de değişir mi bilmiyorum ama rezervler az olabilir canım en iyisi doktora yorum yaptır...
Amh yumurta rezervını gosterır.2 ıle 4 arası olması ıyıdır.0.7 nın altı olmamalı senınkı orta halli canm yınede doktorun daha ıyı bılırAmh 1.2 ne anlama gelir kızlar