- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.861
Heyecan yapma adana cik aradan :))) seni degil B Benan_35 i alintiladim :)Normalde 30 gunde br olurdum ama bu ay negatiftn snra adet oldgm icin 35 gun sonra oldm ve 10 gun surdu sanirim oyuzdn bole oldu yok sliklerde degerlendrmedm ztn ck koyuya yaknda degerlendrdim cok koyuyu atldm bide bn silik degerlendrdim kacmasina gerek yk yni :))) yumurtalar kucuk demedi cok dedi ama tupbebek icin uc ay once aldirdim onlri yenileri glmistir herlde :))
İste bende hesaplar sastiNasipten otesi yok :)
Ben 3.ayda hamile kaldim dongum 28 gundu. Dongunden 14 cikinca takribi yumurtlama gununu buluyorsun. Ben 14.gun yumurtlamistim. Ama kimyasal gebelikmis kaybettim 6.haftada. Akabinde adetim 25 gune dustu. 10.gun ovulasyon oldu ve 3.5 ay sonra kizima hamile kaldim. 35 gunde adet olan birinin ovulasyonu 20-22.günlerde olur. Adetin 14. Gunu yumurtlanmaz beklenen adet tarihinden 14 gun once yumurtlanir yanlislik burada iste.
Ayrica her ay yumurtlama olur ve hamilelik olmazsa yumurtalar adetle atilir. Adet oldugun surece yenileri geliyor merak etme :))Normalde 30 gunde br olurdum ama bu ay negatiftn snra adet oldgm icin 35 gun sonra oldm ve 10 gun surdu sanirim oyuzdn bole oldu yok sliklerde degerlendrmedm ztn ck koyuya yaknda degerlendrdim cok koyuyu atldm bide bn silik degerlendrdim kacmasina gerek yk yni :))) yumurtalar kucuk demedi cok dedi ama tupbebek icin uc ay once aldirdim onlri yenileri glmistir herlde :))
Ilk kez bu kadar dikkat etmissindir yumurtlama doneminde akinti artar ve hatta yumurtlama oldugunda da sumuksu sekilde uzayan seffaf akinti olur. Ovulasyon testi yapinca bunu yakalamak daha kolay oluyor. Akintinsa bugunse demekki bugun ovulasyon olmua icin rahat olsun.İste bende hesaplar sasti
Demkki dha nasip deildi hersey bizim elimizde deil tbi karardan ote karar var bakalm bekliyecgim insallah buay olr kasik agrilrm ve akintim vrdi bugun akntim btti yumurtlamadn olur dedilr ki bna ilkkez oldu belki negatiftn olmustur diom ins kist deildir birkez kistle de ugrastm artk hayrlisi diorm bn elimdn geleni yptm ondn dha rahatim psikolojik olrk
Hahah nickin gibi bnde sabirsiz oldm uzum uzume baka baka :)))
Anladim cok tsk ederim simdi beklicm gorcm bakalm nasip...Ilk kez bu kadar dikkat etmissindir yumurtlama doneminde akinti artar ve hatta yumurtlama oldugunda da sumuksu sekilde uzayan seffaf akinti olur. Ovulasyon testi yapinca bunu yakalamak daha kolay oluyor. Akintinsa bugunse demekki bugun ovulasyon olmua icin rahat olsun.
Peki tüp neden tutmadı doktorlar biseye dedi miSorun yk 2 yildir istioz olmuyo iki yoldanda deneyek dedik
Canım tüp bebeği nerede yaptırdınDenizlide ne derece bu isin profosyonelliigi bilemiyorum ama asilama burda 2500 tl ye gliyo diye biliorm fkat ck fzla tutma ihtimali yk yine tutan tutuo ama bn dirk tup bebek terch ettm aceleciyim baya aslnda tutmadi o da hakkmzda hayrlisi
cnm bu dediğim merkezlere yurtdışından gelen bile var yerınde olsam aklımda olan merkezlere aynı gün randevu alırdım ve gelirdim netten kafandakı sorulara cvp bulamayabilirsin ...CAnım istanbulda yaşamıyorum .. oyuzden gelince okadar kalamam.anca böyle netten arastirabilliyorum
cnm ekip olarak çalısıyorlar senın diğer doktorun kımdı ?Ben memorialde yaptirdim negatif ayrica semra hoca sadce ilk muayeneme geldi ve onu istememe ragmn transferimide yapmadi insllah snn icin hyrlisi olr cnm
Canım hep birbirine uzak merkezler . Bir günde yetişir mi öyle sence.bi de ben transferimi takibimi aynı dr yapsın istiyorum.transfer yum toplama önemli çünkü başkasına bırakmasıncnm bu dediğim merkezlere yurtdışından gelen bile var yerınde olsam aklımda olan merkezlere aynı gün randevu alırdım ve gelirdim netten kafandakı sorulara cvp bulamayabilirsin ...
Ben de aret kamar La tedaviye başladım. Bir kimyasalım olduğu için , emin adımlarla gitmek adına benden istedi. Bu sonuç çıkmadan ne aşılama ne de tüp bebek tedavisi dedi. Sonuç kaç güne çıkıyor ? Sonuç çıkmadan adet olursan diğer aya kalıyor2 defa düşük yaptıgım ıcın gent ahlılı yapıldı
Eğer ki Anadolu Avrupa yakası değilse yetişir. Ben bir günde 3 merkez gezdim . Sabahtan öğleye kadar bir deCanım hep birbirine uzak merkezler . Bir günde yetişir mi öyle sence.bi de ben transferimi takibimi aynı dr yapsın istiyorum.transfer yum toplama önemli çünkü başkasına bırakmasın
Canım ilişki olmadı bugün inş.ama benim anlamadığım çizgi başlarda bu kadar değildi ben bi yarım saat sonra falan baktığımda böyle olmuştu.emin olamadık.doğrumu die ilişkide bu yüzden olmadı.bugüne bıraktık.Pik yapmis dun iliski yoksa bugun olsun yarin rengi acilirsa catlamis demektir yarinda muhakkak iliski olmali
Anadolu da var umut a da gitmek istiyorumEğer ki Anadolu Avrupa yakası değilse yetişir. Ben bir günde 3 merkez gezdim . Sabahtan öğleye kadar bir de
Randevu almış miydin üç merkez icinEğer ki Anadolu Avrupa yakası değilse yetişir. Ben bir günde 3 merkez gezdim . Sabahtan öğleye kadar bir de
hımm anladım cnm bir merkeze sabah diğerine de öğlen alsan muhakkak yetişir. Ben 10 mayısa şişli memoriala randevumu aldım, bahçaci tüp bebeğe ve bülent tıraşa da alacagım ona göre kararımı verecegım . Bende aynı doktor olmasını istiyorum bu isteğimi muhakkak belirtecegım olma derlerse eleyecegımCanım hep birbirine uzak merkezler . Bir günde yetişir mi öyle sence.bi de ben transferimi takibimi aynı dr yapsın istiyorum.transfer yum toplama önemli çünkü başkasına bırakmasın
Canım merhaba. Çok özür dileyerek sormak istiyorum üç gün üst üste ilişkide sen de kuruluk olmuyor muydu. BEN de denedim öyle ama bi keresinde sistit oldum bir keresinde de tahriş oldu. Bi de tabi işten geliyoruz yorgun argın biraz zorlanıyorumYumurtan 24 saate catlar canm bugun ve yarın ılıskı olsn musaıtsenız.ben cıft cızı gunu ertesı gun ve sılıklestıgı gun ılıskı oldu yanı 3 gun ust uste ve suan hamıleym sukur
cnm kendini zorlamana hiç gerek yok önemlı olan rahat ve stressiz şekılde ilişkıye girmek en iyi tempo gün aşırıCanım merhaba. Çok özür dileyerek sormak istiyorum üç gün üst üste ilişkide sen de kuruluk olmuyor muydu. BEN de denedim öyle ama bi keresinde sistit oldum bir keresinde de tahriş oldu. Bi de tabi işten geliyoruz yorgun argın biraz zorlanıyorum
Canım dün doktora sordum benimde geç oluyor ovulasyon hiç önemli değil. Sen lh testinde koyu gördün mü diye sordu bana. Silik bile olsa başla değerlendirmeye tamamen kaybolana kadar dedi. Ben de eskiden sadece koyu olan günleri değerlendiriyordumHeheh tesekkur ederim :))) insallah tutarda daha fazla yipranmam rabbim istyen herkese versin. Tup bebek cok zor deil aslnda sdce muayeneler ck sıkıcı bn acida cekmedm ole aman aman gtet koly gecti adetmn 3. Gunu haric okdrda olck tbi. Tbi bn hep kendim hamile kalma traftriydm tup bna ck tuaf glmisti karmasm duygulrdydim tutmadi belki Allah goblume gore vericktir her serde hayr vrdir bakalm ayin 9unda adet olmam lazm en gec beklemedm smdi. Peki sn ovu testinn kacnci gunu yumurtlamistn bn 23. Gunu bna ck gec gelmisti cnku hp 14. Gun yzio heryerde bn ole hesplrdm hep oyuzdn ovu testi sacmalio die dusundm ama doruymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?