- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.801
artık bat a 10 gün var.. bu günlerden sonra 1 gün daha ilişki olmuştu..Ben testim bitince merakta kalmıştım teşekkürler..Demek yumurtladım ardındanCANIM YUMURTLUYORSUN ARTIK BUGÜN YARIN VE ERTESİ GÜNÜ DEĞERLENDİR DERİM
yukardaki ilk teste bak 13.gün mü pikCANIM YUMURTLUYORSUN ARTIK BUGÜN YARIN VE ERTESİ GÜNÜ DEĞERLENDİR DERİM
Geç yumurtlarsan olur.ama kaçırmış da olabilirPeki ama 23. Gunum bugun bukadr gec ikisi esit cikan oluomuki ??
Evet canım 2.aşılamaya başladım. Bende temmuz ya da ağustos ta tüp düşünüyorum çok geciktirmek istemiyorum . Çok üzülüyorum yaCnm sen adet mi oldun? Ben 10 mayısa semra kahramana randevu aldım bakalım ne diyecek. Ağustosa kadar birsey denemiyeceğim çünkü araya Ramazan giriyor, temmuzda da tatil planım var sonra tüp bebek tedavisi mi olurum, aşılama mı olurum hiç bilmiyorum
Canım sorununuz ne? Neyse tüp yaptırdın kaç senedir istiyorsunuzSivi alimima dikkat ediorm yapacagim zaman 2 saat bisey icmiyorum ayrica bn genelde 29,30 gunde olrm ama bu ay 35 gunu buldu gec oldun tup bebek yaptirmistim tutmadi adetmde on gun surdu zatn ovu testune 11. Gun baslayabldm ve ancak dun baya belirgn slik cizgi cikti ama hebuz digerine yakin koulukta deildi
Canım sorununuz ne? Neyse tüp yaptırdın kaç senedir istiyorsunuzSivi alimima dikkat ediorm yapacagim zaman 2 saat bisey icmiyorum ayrica bn genelde 29,30 gunde olrm ama bu ay 35 gunu buldu gec oldun tup bebek yaptirmistim tutmadi adetmde on gun surdu zatn ovu testune 11. Gun baslayabldm ve ancak dun baya belirgn slik cizgi cikti ama hebuz digerine yakin koulukta deildi
cnm inş 2. aşılaman tutar eğer negatif olursa nerde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsunEvet canım 2.aşılamaya başladım. Bende temmuz ya da ağustos ta tüp düşünüyorum çok geciktirmek istemiyorum . Çok üzülüyorum ya
Kac yasindasin cnm asilama sor mu nasil yapilior sende sorun enydiCanım sorununuz ne? Neyse tüp yaptırdın kaç senedir istiyorsunuz
Canım 13 akşam testin pik yapmış İnşallah bebisin gelmistiryukardaki ilk teste bak 13.gün mü pik
Canım bilmiyorum kararsızım umut tüp bahceci olabilir . Çok korkuyorum o da tutmazsa diye.bülent tıraş için çok yoğun ilgilenemiyor yorumlarını okuyunca vazgeçtim.Mustafa bahcecide çok pahalı . Dr kadar embtiyolog ve labratuar da önemliymiş iyiden onları da göz önünde bulunduracagim.sen nerede düşünürsün?cnm inş 2. aşılaman tutar eğer negatif olursa nerde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun
28 yaşındayım bi sorun yokKac yasindasin cnm asilama sor mu nasil yapilior sende sorun enydi
Ogün ilişki olmuş İnşallah canım öyledir.Çok sevindim..Canım 13 akşam testin pik yapmış İnşallah bebisin gelmistir
Bende ayin 11.5 de 28 olcam ins bizdede yok ben burda hollandada sigortaliyim orda tr de tup bebek yaptirsam acaba ucreti kac olur sigorta karsilar galiba ben bulent tras istiom zahideye geliorya cok iyi konusuo bir kadin vardi 9 seme istediler simdi ikizlere hamile iff dusun dusun asilama nasil zor birseymi28 yaşındayım bi sorun yok
cm şişli memorial semra kahraman bir araştır istersen labaratuvarı çok iyi ayrıca %73 başarı oranı mevcut ekibide iyi diyorlar ben senı yine etkılemeyımCanım bilmiyorum kararsızım umut tüp bahceci olabilir . Çok korkuyorum o da tutmazsa diye.bülent tıraş için çok yoğun ilgilenemiyor yorumlarını okuyunca vazgeçtim.Mustafa bahcecide çok pahalı . Dr kadar embtiyolog ve labratuar da önemliymiş iyiden onları da göz önünde bulunduracagim.sen nerede düşünürsün?
Aşılama basit bi işlem.tutma ihtimali az.zor değil.ama tüp bebeği özel yerler karşılamıyir en az 7bin lira gidiyoBende ayin 11.5 de 28 olcam ins bizdede yok ben burda hollandada sigortaliyim orda tr de tup bebek yaptirsam acaba ucreti kac olur sigorta karsilar galiba ben bulent tras istiom zahideye geliorya cok iyi konusuo bir kadin vardi 9 seme istediler simdi ikizlere hamile iff dusun dusun asilama nasil zor birseymi
Canım peki umut tüp başarı oranı ne? Diğer merkezlerin başarı oranını biliyor musun.ulun ulun önceden umuttaymis adını çok gördüm.o da olabilir.ama randevuyu çok mu önceden almak gerekiyor?cm şişli memorial semra kahraman bir araştır istersen labaratuvarı çok iyi ayrıca %73 başarı oranı mevcut ekibide iyi diyorlar ben senı yine etkılemeyım
birde ulun uluğ var bahçelievlerde görümcemın eltisi orda tüp bebek yaptırmış çok memmun kaldı doktorundan ve ilk tüp bebeği tuttu
ama bana ağırlıklı olarak semra hoca basıyor randevuda aldım hayırlısı artık
cnm ulun uluğ umuttan ayrıldı şimdi sanırım medicalpark yada medicana olabılır tam bilmiyorum ...umut tüp bebekte iyidir sayılı merkezlerden birisi %65 başarı oranımız var demişti mustafa bahçeci .... acele etme şişli memorial ve umut tüp bebek ücretsiz ön görüşme yapıyorlar ikisinede git kararını kendin ver en doğru kararı senin hislerin verecektir.Canım peki umut tüp başarı oranı ne? Diğer merkezlerin başarı oranını biliyor musun.ulun ulun önceden umuttaymis adını çok gördüm.o da olabilir.ama randevuyu çok mu önceden almak gerekiyor?
Peki asilama kaca yapiorlar burda yapmiorlar yaaa hic tedavi sorun yok diyeee elim.ayagim baglandi öle yolladi beni yanlizim.kimsede bilmioCanım peki umut tüp başarı oranı ne? Diğer merkezlerin başarı oranını biliyor musun.ulun ulun önceden umuttaymis adını çok gördüm.o da olabilir.ama randevuyu çok mu önceden almak gerekiyor?
CAnım istanbulda yaşamıyorum .. oyuzden gelince okadar kalamam.anca böyle netten arastirabilliyorumcnm ulun uluğ umuttan ayrıldı şimdi sanırım medicalpark yada medicana olabılır tam bilmiyorum ...umut tüp bebekte iyidir sayılı merkezlerden birisi %65 başarı oranımız var demişti mustafa bahçeci .... acele etme şişli memorial ve umut tüp bebek ücretsiz ön görüşme yapıyorlar ikisinede git kararını kendin ver en doğru kararı senin hislerin verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?