- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.821
Yani biz 35 se 7 senemiz var ins olur ozamana cok yasiliz gevcmeden iatioruz ya esimde 37 ins hemen olur bi sene hepiniz hamile aiiixra221 cnm bu arada semra hocanın bir videosunu izledim sebebsiz infertilitede kadının yaşıda 35'in altındaysa başarı oranı %73 demişti ... bu bilgi dikkatimi çekti
Evet onu başka dr larda söylüyor 35ten si ta azaliyorxra221 cnm bu arada semra hocanın bir videosunu izledim sebebsiz infertilitede kadının yaşıda 35'in altındaysa başarı oranı %73 demişti ... bu bilgi dikkatimi çekti
Ne sonucu bekliyorsuncanım çıkmış,aradım.Yarın sabah sonucumu alıp doktora goruncem cok heyenalıyım
Ne sonucu bekliyorsun
Canım 14. Gün akşam çatlamış sanırım
13.gun gecesi 14.gun gecesi oldu insaallah tutunurCanım 14. Gün akşam çatlamış sanırım
İnşallah çalışma olmuştur ve bebeğin seninledir
Ama var demis cnm o amh kan testi her zamanmi verilio benim bilgim adetin 3.gunu anlamadim smear testinicinde kandada mikrop varmi diye benee bakmiati doktor illa smear yaoilmasi lauim degilmis anlamadim birdaki doktorlariİyi akşamlar kızlar... Bugün yeni bir doktora gittim arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Dediği gibi sıcak ve samimi davrandı bana. Klomen aşılama vb deneyen hastalarıma ben tüp bebek öneriyorum dedi. Çünkü sebepsiz infertilite dedi. Ama stres faktörü önemli dedi. Kendi arkadaşından örnek verdi tüp bebek için ilk ay yumurta toplanmış ikinci ay ara verilmiş ve o ay korunmasını için hamile kalmış. Neyse amh için kan verdim ve smear testi için örnek verdim. Vajinal muayenede birkaç folüküllerin var ama olgun değil dedi. Ovulasyon testi önerdi daha önce yaptım dedi. Çift çizgi görünce silik de olsa değerlendir dedi kaybolana kadar. Benim ovulasyon geç oluyor normalde 20 21 de ama bugün testim tek çizgi çıktı. Cuma da yapmıştım bi kez silikti. Biraz kaygılarım yumurta olmuyor mu acaba yine.
cnm tüp bebek yaptırdığın zaman fazla embriyo gelişirse onu dondurursun
Canım sorununuz ne? Neyse tüp yaptırdın kaç senedir istiyorsunuz
Ebet cnm bide ansetesi yapiorlar tr birda degil korktum yani ya hesap ettim 1000 euroya gelio ona bakalim sigorta karsilarmi ama asilama yaptircam 10.ayda ins gelcem ama ven denizlideyimSorun yk 2 yildir istioz olmuyo iki yoldanda deneyek dedik
Yumurtan 24 saate catlar canm bugun ve yarın ılıskı olsn musaıtsenız.ben cıft cızı gunu ertesı gun ve sılıklestıgı gun ılıskı oldu yanı 3 gun ust uste ve suan hamıleym sukur
Denizlide ne derece bu isin profosyonelliigi bilemiyorum ama asilama burda 2500 tl ye gliyo diye biliorm fkat ck fzla tutma ihtimali yk yine tutan tutuo ama bn dirk tup bebek terch ettm aceleciyim baya aslnda tutmadi o da hakkmzda hayrlisiEbet cnm bide ansetesi yapiorlar tr birda degil korktum yani ya hesap ettim 1000 euroya gelio ona bakalim sigorta karsilarmi ama asilama yaptircam 10.ayda ins gelcem ama ven denizlideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?