Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

xra221 cnm bu arada semra hocanın bir videosunu izledim sebebsiz infertilitede kadının yaşıda 35'in altındaysa başarı oranı %73 demişti ... bu bilgi dikkatimi çekti
Yani biz 35 se 7 senemiz var ins olur ozamana cok yasiliz gevcmeden iatioruz ya esimde 37 ins hemen olur bi sene hepiniz hamile aiii

Ben denizliliyim irda bu sene 10.ayda gudecem ins orda rahim filmi ve asilama yaptircam bakalim ve esimin spermlerini genetik ve kromozon baktircam burda bakmadilar ve tedavide yapmior birsey vernio ne hormn ne birsey sikistim kaldim ya agalaya aglaya bi kaldim

Kızlar adetime 8-9 gün var yumurtlama ağrısı ayın 24ünde hissettim yani yumurtlama bitmiş olması lazım. iki gündür de ovulasyon testinde ikinci çizgi silikten birazcık daha koyu yani tam ıkısı aynı koyulukta değil ama.. ovulasyon testinde hamılelik kaç gün önce belli olur ya (eğer yumurtlamam 24unde olduysa şuan 6 gün var bata)

İyi akşamlar kızlar... Bugün yeni bir doktora gittim arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Dediği gibi sıcak ve samimi davrandı bana. Klomen aşılama vb deneyen hastalarıma ben tüp bebek öneriyorum dedi. Çünkü sebepsiz infertilite dedi. Ama stres faktörü önemli dedi. Kendi arkadaşından örnek verdi tüp bebek için ilk ay yumurta toplanmış ikinci ay ara verilmiş ve o ay korunmasını için hamile kalmış. Neyse amh için kan verdim ve smear testi için örnek verdim. Vajinal muayenede birkaç folüküllerin var ama olgun değil dedi. Ovulasyon testi önerdi daha önce yaptım dedi. Çift çizgi görünce silik de olsa değerlendir dedi kaybolana kadar. Benim ovulasyon geç oluyor normalde 20 21 de ama bugün testim tek çizgi çıktı. Cuma da yapmıştım bi kez silikti. Biraz kaygılarım yumurta olmuyor mu acaba yine.

Eklentiler

• _20170502_204910.JPG
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
Ama var demis cnm o amh kan testi her zamanmi verilio benim bilgim adetin 3.gunu anlamadim smear testinicinde kandada mikrop varmi diye benee bakmiati doktor illa smear yaoilmasi lauim degilmis anlamadim birdaki doktorlari

Kızlar 2 saat önce yaptım bu testi.ama ilk dk.larda böyle değildi.yarım saat sonra baktım bu şekilde olmuş.bugün 14.günü.diğer günler test yapmadım.

cnm tüp bebek yaptırdığın zaman fazla embriyo gelişirse onu dondurursun

İnsallah nasip olur cnm cok gecmis olsun ama bncede Tr en dorusu zaten nasipse olacaktir ama kolaylik acisindn burasi dha kolay euro burda ck degerli aslnda ordn alip tr ye cevirilnce ck phaliya denk glmez

Ebet cnm bide ansetesi yapiorlar tr birda degil korktum yani ya hesap ettim 1000 euroya gelio ona bakalim sigorta karsilarmi ama asilama yaptircam 10.ayda ins gelcem ama ven denizlideyim
Denizlide ne derece bu isin profosyonelliigi bilemiyorum ama asilama burda 2500 tl ye gliyo diye biliorm fkat ck fzla tutma ihtimali yk yine tutan tutuo ama bn dirk tup bebek terch ettm aceleciyim baya aslnda tutmadi o da hakkmzda hayrlisi

Merhaba kizlar dun saat 7 gibi asagida ekledigim test gibi cikiyordu ovu fkat bn ertesi gun dha koyu olr die dunu degerlendrmedm bgun aksm 9 da ovu testi yptim ve cok silik cikti bugunu hemen degerlendirdim yani dun ovu testini yaptgm saatle bgunki iliski arasi 27 saat acaba gecmi kaldm yumurtm ctladimi ve en koyu gunu degerlendirmedigim icin ise yaramadi mi

Eklentiler

• IMG_5081.JPG
    23,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…