- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.321
ederim tabi canım benim 2 yumurtam vardı büyüklüklerini bilmiyorum. inşallah mutlu haberi almak nasip olur vesile olurSağol canım. Senin kaç yumurtan vardı büyüklüğü neydi?benim bu tane var 21.5 mm imiş. Inşallah tutar cumartesi olacak dua et olur mu
Uykusuzluk yprgunluk disinda hersey yolunda iyiyim hamdolsun. Kizim 103 gunluk oldu teyzesi zaman su gibi geciyor Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah boyle uykusuzluklar yorgunluklar:)
Yok canm olmadı ben hıcbır hamılelık belıtısı yasamadm hala da aynıym arada mıdem bulanmasa hamıleym demem ne kasık agrısı ne sıskınlık ne akıntı var ıns ıyıdr bebıs saborsızlıkla kontrolu beklıyorm.kalbı durdu falan kurtaj oldum dıyenlerı okudukca korkum artıyo rabbıme emanet ıns.su mubarek gun hurmetıne rabbım olmayan herkese nasıp etsn ınsYakiyi bende buay yapmak istiyorum kalmazsam bugun bir fun gectu hic akinti sefffaf pembemimsi oldumu
cnm süt buharı adetın bittikten sonra 5 gün boyumca kaynamış sütü ve maydonozu bir kovaya doldurup daha sonra çıplak bir sekılde çömelıp 15 dk beklıyorsun rahmı yumuşatıyor , tıkanıkları açıyor ... yakıyı bende bılmıyorumKızlar yakı nedir ne için kullanılıyor. Bide bu süt buhar banyosu nasıl yapılıyor
SENLE aynıyım inan bende de hiç bir belirti yok mide bulantısı vs. gibi bende endişeleniyorum. inşallah sağlıkla kavuşuruz kasim annesiyim diye bi gurupvar katılmak istersen bu aradaYok canm olmadı ben hıcbır hamılelık belıtısı yasamadm hala da aynıym arada mıdem bulanmasa hamıleym demem ne kasık agrısı ne sıskınlık ne akıntı var ıns ıyıdr bebıs saborsızlıkla kontrolu beklıyorm.kalbı durdu falan kurtaj oldum dıyenlerı okudukca korkum artıyo rabbıme emanet ıns.su mubarek gun hurmetıne rabbım olmayan herkese nasıp etsn ıns
Yok canım olmadım. İnşallah da olmama. Ama hem sen hem de @gelecekelbetgelecek ten ço umutluydum. Bugün 15. Gün progestan kullandığım için gecikme de olmuş olabilir. Doktor 20nisanda test yap dedi. Nasıl korkuyorum nasıl endişeliyim anlatamam. Rabbim bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. Allah hayırlısını versin.cnm süt buharı adetın bittikten sonra 5 gün boyumca kaynamış sütü ve maydonozu bir kovaya doldurup daha sonra çıplak bir sekılde çömelıp 15 dk beklıyorsun rahmı yumuşatıyor , tıkanıkları açıyor ... yakıyı bende bılmıyorum
sen adet oldun mu cnm?
reglin kçında olacaktı benimde 2.günü gecikmemin..Yok canım olmadım. İnşallah da olmama. Ama hem sen hem de @gelecekelbetgelecek ten ço umutluydum. Bugün 15. Gün progestan kullandığım için gecikme de olmuş olabilir. Doktor 20nisanda test yap dedi. Nasıl korkuyorum nasıl endişeliyim anlatamam. Rabbim bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. Allah hayırlısını versin.
Canım valla ilaç kullandım ya aşılama için o yüzden hangi gün bilmiyorum adetim. Çünkü bir önceki ay ovulasyon 21.gün olmuştu. 30martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 15. Gün. Elim yüreğimde bekliyorum resmen. İnşallah sende vardır birşeyler. Belirtiler de çok yanıltıcı olabiliyor. Bu ay ilk kez kasılmalar batmalarım var bende farklı olarak. Ama o da aşılamadan dolayı mı acaba bilmiyorum bu gün daha hiç olmadı mesela. Ayyy kafayı yiyeceğim. En iyisi dua etmek. Rabbim kabul eylesinreglin kçında olacaktı benimde 2.günü gecikmemin..
aşılmanın 13 günü teste çıkıyor diye biliyorum neden denemiyorsun?Canım valla ilaç kullandım ya aşılama için o yüzden hangi gün bilmiyorum adetim. Çünkü bir önceki ay ovulasyon 21.gün olmuştu. 30martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 15. Gün. Elim yüreğimde bekliyorum resmen. İnşallah sende vardır birşeyler. Belirtiler de çok yanıltıcı olabiliyor. Bu ay ilk kez kasılmalar batmalarım var bende farklı olarak. Ama o da aşılamadan dolayı mı acaba bilmiyorum bu gün daha hiç olmadı mesela. Ayyy kafayı yiyeceğim. En iyisi dua etmek. Rabbim kabul eylesin
Korkuyorumaşılmanın 13 günü teste çıkıyor diye biliyorum neden denemiyorsun?
bende korkuyorum..Korkuyorum
Kendiliğinden adet olacaksak bir an evvel olsak. Yani olmak istemiyorum tabiki ama eğer bebek yoksa umutla beklemek hergün daha zorbende korkuyorum..
akıntı şeklin lekelenmen oldumu?Kendiliğinden adet olacaksak bir an evvel olsak. Yani olmak istemiyorum tabiki ama eğer bebek yoksa umutla beklemek hergün daha zor
cnm buğün 15. gün test yapabılırsın varsa çıkar zaten... ben aşılamadan 12 gün sonra adet oldumCanım valla ilaç kullandım ya aşılama için o yüzden hangi gün bilmiyorum adetim. Çünkü bir önceki ay ovulasyon 21.gün olmuştu. 30martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 15. Gün. Elim yüreğimde bekliyorum resmen. İnşallah sende vardır birşeyler. Belirtiler de çok yanıltıcı olabiliyor. Bu ay ilk kez kasılmalar batmalarım var bende farklı olarak. Ama o da aşılamadan dolayı mı acaba bilmiyorum bu gün daha hiç olmadı mesela. Ayyy kafayı yiyeceğim. En iyisi dua etmek. Rabbim kabul eylesin
Benm bulantm 8.haftada basladı canm senınkıde yakındr yıyebıldıgın butun vıtamınle seylerı ye sımdıden.ben de katıldm oraya canm ama yazmıyorm okuyorm sadeceSENLE aynıyım inan bende de hiç bir belirti yok mide bulantısı vs. gibi bende endişeleniyorum. inşallah sağlıkla kavuşuruz kasim annesiyim diye bi gurupvar katılmak istersen bu arada
Kız ıns bebıs vardr yap varsa cıkar olsan sımdıye olurdun zaten senı merak ettıgım ıcın gırıp bakıyorm hepKendiliğinden adet olacaksak bir an evvel olsak. Yani olmak istemiyorum tabiki ama eğer bebek yoksa umutla beklemek hergün daha zor
Kasinmayin belirti diye bu günlerinizin kıymetini bilin. 8. Haftaya kadar benimde bulanti yoktu sonra bir basladi 20.haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takili bir sekilde gezdim :))SENLE aynıyım inan bende de hiç bir belirti yok mide bulantısı vs. gibi bende endişeleniyorum. inşallah sağlıkla kavuşuruz kasim annesiyim diye bi gurupvar katılmak istersen bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?