Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ben nerden baksan bi 6-7 ay yumurta takibi yaptirmisimdir.vajinal ultrasonda zor bisi yok ya malesef alisiyosun zamanla. hele ben gibi rahim filmi ve aşılama islemlerini yaşadıktan sonra vajinal ultrason hiç bisey yani :KK53::KK57: hormonlarina bakilmadiysa muhakkak adetin 3. günü git bi baktir cnm. sen ne zamandir cocuk düşünüyorsun?

Hormonlarıma hiç bakılmadı düşükten sonra kontrole gittim testler sonuçlar kontroller hemen hamile kalabilirsin sıkıntı yok dedi ama adetim düzenli değil geçen doktoru aradım yumurtlama takibi yapalım dedi ama artık o doktora gitmeyi düşünmüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum hem doktor arıyorum Nasıl olacak kafam çok karışık çok

Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlam bir gebeliktir. Adet döngüm 28 gün. 19. Günü yerlesme kanaması oldu 5 gün sürdü ve adetin 24. Günü kanda düşük değerle pozitif çıktı. Adetin 26. Günü de idrarda cok hafif de olsa göründü. Bu yüzden testler için acele etme. Kırmızıları görmedikçe kahverengi pembe falan onemli değil. Heveslendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik gibi görünüyor. Kendine dikkat et, ağır kaldırma, dinlen ve folik asit almayı ihmal etme.
Ayyyy inşallah canım benim inşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani ama ilk defa böyle birşey ile karşılaştım yani kan falan daha önce hiç böyle birşey olmadi

Hormonlarıma hiç bakılmadı düşükten sonra kontrole gittim testler sonuçlar kontroller hemen hamile kalabilirsin sıkıntı yok dedi ama adetim düzenli değil geçen doktoru aradım yumurtlama takibi yapalım dedi ama artık o doktora gitmeyi düşünmüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum hem doktor arıyorum Nasıl olacak kafam çok karışık çok
cnm zaten yinede yumurta takibi için de olsa adetin 3.gunu gidiliyor doktor gerek duydugu tahlilleri yapiyor ondan sonra tahimini 8. veya 9. günü yumurta kontrolu için tekrar cagiriyo yumurta buyumeye baslamissa 2 günde bir bakıyor. eğer yumurtlama problemin yoksa zaten 3. kontrolde filan yumurta çatlamış oluyor

meryem0061 meryem0061 teşekkür ederim bilgiler için beklemekten başka çağre yok o zaman bir kaç güne gelmezse tekrar test veya direkt kadın doktoruma giderim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış senin inşallah biz isteyenlerinde olur tez zamanda
Cnm stres yapma bak herşeyde vr hayır bncede bi kaç gün bekle kadın doğumcuya git en sağlıklısı sağol Allah razı olsun inşallh tüm isteyenlerin göbüşüne bebiş yapışsın hemencecik :anneadayı::emir_bebek:

Denedik cnm olmadı öyle anlayamadım ki anket olduğum günden 14 gün geriye sayıyorum o gün ya da ondan sonraki gün kesin ilişki olmuş ama yine de hamile kalamadım nasip işte
Hormon testlerine baktirdin mi ? Baktirmamissin simdi gördüm onlara baktirman lazim böyle gozu kapali kuyuya tas atıyorsunuz canim ya

bu testleri kullanıp atmak lazım. bekletince test bozuluyo. silik olan koyu olabiliyo. taze taze fotografını çekip kolaj yapmak bana daha mantıklı geliyor
İlk hallerinden pek farklı değiller aslında . Sonuncusu 5 dk bile olmamıştı. Bakteri çoktur o ayrı zaten kullanmadığım balkonda istifliyorum

Doktordan çıktık. Çatlatma iğnesi yapılacak. yumurtaliklardan biri açık diğerinden emin olamadık dedi. Laparoskopi değilde hsg ye benzer boyalı bir sıvı verilerek yapılan bir ameliyat varmış adını hatırlayamadım şimdi ondan yapalım istersen dedi bende yok önce çatlatma iğnesi dedim . Beynim durdu :KK17:
Geçmiş olsun canım İnşaAllah catlama iğnesi verilen olur bebisine kavusursun

Yav kızlar kasığım ağrıyo benim ortası böle rahim orda sanırım anlamıyorm özellikle ayaktayken ağrıyo neyin nesi bı şimdi bugün 21. Günüm

Birde bisey daha sorucam ben nasıl 5 haftalık hamis oluyorum ki anlayamadım dünkü sonuçta referans aralığına bakıyorum 3-4 hafta içindeyim gibimw geliyor ama buradaki takvimde 5 hafta oluyor

X