Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Inşallah canım benim inşallah hamileyimdir peki kan vermemin bi sakıncası olurmu ve cok sancim vardı diye serm taktilar bi sıkıntı olmaz DMİ canım benim
Hayir hicbirsey olmaz ama erkenden kan verip gereksiz strese girme bu seferde degerin yukselecekmi diye telas yapacaksin diger turlu bir sakincasi yok ama ctesiden once verme belli olmaz zaten

iki gün olurmuymuş? benim dün de bugun de öğle vakti oldu.
Bilmiyorumki bende geçen gün ufak bi leke oldu öyledir dediler ama doktor değil dedi bende yerleşme kanaması olsa keşke diye dua ediyorum. Ama değil sanırım. Az önce hem hcg hem lh testi yaptım lh biraz daha koyulasmis düne göre ama hcg tertemiz tek çizgi sanırım yumurtlama yakın.

Ay kiz gunaaah onlar ne anlarlar ekletsen nolcak Rabbim isini bildiginden o gorevi bize vermiş ya onlar dogurana kadar idrak bile edemezler sanirim o kadar rahatlar
iyi işte bu genişliklerine göre daha çabuk gebiş olurlar ayrıca dogum sancısı çektikce kadının onemini anlar daha cömertçe davranırlar yok ben gelince kocişi pataklamazsam rahatlamıcam

@meryemm0061 yaa nasıl birşey bu ne kadar güzel meryemm benimde adetim 4 gün oldu geçeli dün en son test yaptım negatif ama hala adet yok belirti bile yok anlamıyorum bende
ama ben geçen ay kimyasal yaşadım ondanmı bu düzensizlik? neden gelmiyor hala beta hcg değerim daha çok yükselmemişti hadi onun düşmesi gerekiyordu diyelim bir ay oldu hala adet yok. hamile belirtilerin nasıldı? şimdi geçen ayki gibi hiç hamile hissetmiyorum kendimi bir hafta sürmüş olsada bile yorgunluğumdan anlıyabiliyordum birşeylerin farklı olduğunu.sadece memişler şiş ama hassas değiller oda adet gelmediği içindir diye düşünüyorum

Cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşadıysan henüz adetin gelmesi uzun sürebilir eğer ovulasyon testi yaptıysan gerçi gebelik geçirdiğin için yanıltıcı olabilir cnm bu ay belki gebelik olmayabilir üzülme o yüzden biraz daha bekle baktın hala gelmiyor o zaman tekrat bi.testi tekrarla bnm 9 gün geciktikten sonra öğrendim hamileliğimi belki hiç.adet olmadan hamiş olursun iniallah belirtilerime gelince gögüs.şişliği bel ve kasık ağrısı ve son zamana doğru uyku hali vardı cnm

Canim zaten 8 Mart adet günüm inşallah olmam hasta hamileyimdir inşallah canım benim yaaa çok istiyorum.s.s.s.s
Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlam bir gebeliktir. Adet döngüm 28 gün. 19. Günü yerlesme kanaması oldu 5 gün sürdü ve adetin 24. Günü kanda düşük değerle pozitif çıktı. Adetin 26. Günü de idrarda cok hafif de olsa göründü. Bu yüzden testler için acele etme. Kırmızıları görmedikçe kahverengi pembe falan onemli değil. Heveslendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik gibi görünüyor. Kendine dikkat et, ağır kaldırma, dinlen ve folik asit almayı ihmal etme.

Evet kızlar şimdiye kadarki ovulasyon testlerim, bugün gunaşırı degerlendirme günü ,sizce yarına bıraksam daha mı sağlıklı olur

Nesini beceremeyecekmissin biz yardimci oluruz onuda gectim hicbisey yapamiyorsan adetten 2~3 gun sonra baslayin 2 gunde bir iliski olsun birde boyle deneyin.
Denedik cnm olmadı öyle anlayamadım ki anket olduğum günden 14 gün geriye sayıyorum o gün ya da ondan sonraki gün kesin ilişki olmuş ama yine de hamile kalamadım nasip işte

meryem0061 teşekkür ederim bilgiler için beklemekten başka çağre yok o zaman bir kaç güne gelmezse tekrar test veya direkt kadın doktoruma giderim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış senin inşallah biz isteyenlerinde olur tez zamanda

Nerden alcam testi markası ne olacak arkadaşlar çıkıyor mu gerçekten cnm ya beceremezsem ya bir ay daha boşa giderse diye işte bir korku benimkisi

Eki Görüntüle 1787096
Evet kızlar şimdiye kadarki ovulasyon testlerim, bugün gunaşırı degerlendirme günü ,sizce yarına bıraksam daha mı sağlıklı olur
bu testleri kullanıp atmak lazım. bekletince test bozuluyo. silik olan koyu olabiliyo. taze taze fotografını çekip kolaj yapmak bana daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…