- 19 Haziran 2013
- 112
- 71
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.121
Hamilelikten önce 25ti ama düşükten sonra düzenli olmadı 20-23-24-25 değişiyorDongun kac gundu canim senin
Kimyasalsa iyi canim insallah kimyasaldir normal olmadigi belli cunku farkindayim insallah dis gebelik degildir benim korkum o :) insallah canim
Hiç sorma sabahta arıyor beni bi.test buldum hayatım hamileyim dedim ya sana akşam dedi ne zaman kime dedin bn hatırlamıyorım sağol inşallah darısı bekleyenlerin başınaEsinin heyecanina hayran kaldim
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Lekelenmen adetin kacinci gunu oldu ?Hamilelikten önce 25ti ama düşükten sonra düzenli olmadı 20-23-24-25 değişiyor
Evde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?cnm yumurta takibini doktor yumurta catlayana kadar 2 günde bir vajinal ultrasonla yapar. evde ovulasyon testi de deneyebilirsin ben bu sekilde de catladigi günü yakalayabiliyorum
23. Gün oldu bugün 25. Gün daha kanamam başlamadı ama leke koyulaştı en çok 2 güne olurum diye düşünüyorumLekelenmen adetin kacinci gunu oldu ?
Nesini beceremeyecekmissin biz yardimci oluruz onuda gectim hicbisey yapamiyorsan adetten 2~3 gun sonra baslayin 2 gunde bir iliski olsun birde boyle deneyin.Evde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?
Eşinizin yepkisi süpermişCnm bnde aynı senin gibi bi.durum yaşadım 14 Ekim normalde bnm aadet tarihimdi bekledim gelmedi 3 gün geçti gittim kan verdim sonuç negatif artık ümidi kestim adetimi bekliyordum bigece evde erken gebelik testim vardı saat 12 kalktım testi yapmaaya ve pozitif testi.elime alıyorum yok cnm diyorum bu çizgi kaybolur bırakıyorum alıyorum saatlerce öle yaptım çığlık attım resmen eşimi uyandırdım aşkım hamileyim dedm o da bana ha iyi güzel dedi uyudu
Adet dongun kac gün suruyor en son ne zaman adet oldun ?Merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim adetime 12 gün kala bende sim idrara çıkma 3 dk surmuyirdu ve gece kan geldi ama damla damla köyü bi renkte değildi sonra eşime söyledim korktu hastaneye gidelim dedi Hayır dedim geç oldu sabah bakarız devam ederse gideriz dedim sabah baktım bişe yok saat 4 den sonra yine kan geldi birde ip gibi koyukahve kan geldi hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif çıktı ama suan sağ kasigimda batma oluyo ama sürekli değil neden olabilir acaba lütfen yardım edin
evde test yapmanın becerilmeyecek nesi var tatlım sabah idrarınla yapmıcaksın testi sonrasında sıvı tuketımını azaltip bekle 2 saat kadar düzenli bir dongun olmadıgı ıcın ilk ay adet bitiminden itibaren başlarsın 5 dk sonra cıkan sonucun resmini cek buraya şutla eminim bu konuda yardımcı olucak tonla insan var burda çünkü hepimiz aynı dertle boğuşuyoruzEvde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?
Normalde adet im 5 günde tamamen bitiyor du Şubat ayında 12 de oldum 14 gece bitti 24 25 gün arayla olurumAdet dongun kac gün suruyor en son ne zaman adet oldun ?
ben nerden baksan bi 6-7 ay yumurta takibi yaptirmisimdir.vajinal ultrasonda zor bisi yok ya malesef alisiyosun zamanla. hele ben gibi rahim filmi ve aşılama islemlerini yaşadıktan sonra vajinal ultrason hiç bisey yaniEvde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?
Benım pek bellı olmuyor zamanı adetten sonra baslıyorum o yuzden 1 haftayı da buluyor gecebılıyor da kımı zaman..silik olunca bırakıyor halımız bu canımNeden ovulasyondan sonrd yapmaya devam ediyorsunuz ki siliklesti birakin :))
Canim yerlesme kanamasi yasadin buyuk ihtimalle keske kan vermeseydin hemen hcg 2~3 gun sonra salgilanmaya basliyor kanda diye biliyorum eger kafanda soru isaretleri varsa ctesi gunu gibi tekrar kan verirsen bu sorunun cevabini alirsin inşallah bebisin yerlesiyordurNormalde adet im 5 günde tamamen bitiyor du Şubat ayında 12 de oldum 14 gece bitti 24 25 gün arayla olurum
Bir ay yaptiysan asagi yukari dongunu.ogrenmissindir cok erken baslayip adet olana kadarda yapmaya gerek yok ben piki goruyorum siliklestiginide gorunce birakiyorum.Benım pek bellı olmuyor zamanı adetten sonra baslıyorum o yuzden 1 haftayı da buluyor gecebılıyor da kımı zaman..silik olunca bırakıyor halımız bu canım
Cok degiştı benım canım. 28 gunde bır 7 gun suren adet.30 da 5 gun oldu.25te 3 gün.26da sonra... o yuzden adet başlangıcından 10.gunden başlıyorum silik çizgide bırakıyorum bu ay.her ay yenı bır yontem deniyorum kuzum yaaaBir ay yaptiysan asagi yukari dongunu.ogrenmissindir cok erken baslayip adet olana kadarda yapmaya gerek yok ben piki goruyorum siliklestiginide gorunce birakiyorum.
Isin zor senin ya okurken bunaldimCok degiştı benım canım. 28 gunde bır 7 gun suren adet.30 da 5 gun oldu.25te 3 gün.26da sonra... o yuzden adet başlangıcından 10.gunden başlıyorum silik çizgide bırakıyorum bu ay.her ay yenı bır yontem deniyorum kuzum yaaa
Inşallah canım benim inşallah hamileyimdir peki kan vermemin bi sakıncası olurmu ve cok sancim vardı diye serm taktilar bi sıkıntı olmaz DMİ canım benimCanim yerlesme kanamasi yasadin buyuk ihtimalle keske kan vermeseydin hemen hcg 2~3 gun sonra salgilanmaya basliyor kanda diye biliyorum eger kafanda soru isaretleri varsa ctesi gunu gibi tekrar kan verirsen bu sorunun cevabini alirsin inşallah bebisin yerlesiyordur
Sormaaa stres yuzunden işteee...cok duzenlıydım 28de tık olurdu spora gıdıyodum hatta ordakıler bıle gunu geldı yıne bunun dıyordu dusun yaniIsin zor senin ya okurken bunaldim
Birde testsiz mestsiz gunasiri denesen daha az stresli olmazmi ben ole yapacan bu ay