Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

cnm yumurta takibini doktor yumurta catlayana kadar 2 günde bir vajinal ultrasonla yapar. evde ovulasyon testi de deneyebilirsin ben bu sekilde de catladigi günü yakalayabiliyorum
Evde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?

Evde kendim beceremem diye pek yapmak istemiyorum 1 ay daha kaybolmasın diye ama vajinal ultrason dedin ya hem de 2 günde bir o daha da betermiş sen yaptırdın mı Can'ım daha önce takibi?
Nesini beceremeyecekmissin biz yardimci oluruz onuda gectim hicbisey yapamiyorsan adetten 2~3 gun sonra baslayin 2 gunde bir iliski olsun birde boyle deneyin.

Eşinizin yepkisi süpermiş

Merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim adetime 12 gün kala bende sim idrara çıkma 3 dk surmuyirdu ve gece kan geldi ama damla damla köyü bi renkte değildi sonra eşime söyledim korktu hastaneye gidelim dedi Hayır dedim geç oldu sabah bakarız devam ederse gideriz dedim sabah baktım bişe yok saat 4 den sonra yine kan geldi birde ip gibi koyukahve kan geldi hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif çıktı ama suan sağ kasigimda batma oluyo ama sürekli değil neden olabilir acaba lütfen yardım edin

Adet dongun kac gün suruyor en son ne zaman adet oldun ?

evde test yapmanın becerilmeyecek nesi var tatlım sabah idrarınla yapmıcaksın testi sonrasında sıvı tuketımını azaltip bekle 2 saat kadar düzenli bir dongun olmadıgı ıcın ilk ay adet bitiminden itibaren başlarsın 5 dk sonra cıkan sonucun resmini cek buraya şutla eminim bu konuda yardımcı olucak tonla insan var burda çünkü hepimiz aynı dertle boğuşuyoruz

ben nerden baksan bi 6-7 ay yumurta takibi yaptirmisimdir.vajinal ultrasonda zor bisi yok ya malesef alisiyosun zamanla. hele ben gibi rahim filmi ve aşılama islemlerini yaşadıktan sonra vajinal ultrason hiç bisey yani hormonlarina bakilmadiysa muhakkak adetin 3. günü git bi baktir cnm. sen ne zamandir cocuk düşünüyorsun?

Normalde adet im 5 günde tamamen bitiyor du Şubat ayında 12 de oldum 14 gece bitti 24 25 gün arayla olurum
Canim yerlesme kanamasi yasadin buyuk ihtimalle keske kan vermeseydin hemen hcg 2~3 gun sonra salgilanmaya basliyor kanda diye biliyorum eger kafanda soru isaretleri varsa ctesi gunu gibi tekrar kan verirsen bu sorunun cevabini alirsin inşallah bebisin yerlesiyordur

Benım pek bellı olmuyor zamanı adetten sonra baslıyorum o yuzden 1 haftayı da buluyor gecebılıyor da kımı zaman..silik olunca bırakıyor halımız bu canım
Bir ay yaptiysan asagi yukari dongunu.ogrenmissindir cok erken baslayip adet olana kadarda yapmaya gerek yok ben piki goruyorum siliklestiginide gorunce birakiyorum.

Bir ay yaptiysan asagi yukari dongunu.ogrenmissindir cok erken baslayip adet olana kadarda yapmaya gerek yok ben piki goruyorum siliklestiginide gorunce birakiyorum.
Cok degiştı benım canım. 28 gunde bır 7 gun suren adet.30 da 5 gun oldu.25te 3 gün.26da sonra... o yuzden adet başlangıcından 10.gunden başlıyorum silik çizgide bırakıyorum bu ay.her ay yenı bır yontem deniyorum kuzum yaaa

Isin zor senin ya okurken bunaldim
Birde testsiz mestsiz gunasiri denesen daha az stresli olmazmi ben ole yapacan bu ay

Inşallah canım benim inşallah hamileyimdir peki kan vermemin bi sakıncası olurmu ve cok sancim vardı diye serm taktilar bi sıkıntı olmaz DMİ canım benim

Isin zor senin ya okurken bunaldim
Birde testsiz mestsiz gunasiri denesen daha az stresli olmazmi ben ole yapacan bu ay
Sormaaa stres yuzunden işteee...cok duzenlıydım 28de tık olurdu spora gıdıyodum hatta ordakıler bıle gunu geldı yıne bunun dıyordu dusun yani aynenn canım bu ay da olmazsa testsiz gün aşırıya gecıyorum hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…