Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Gerçekten hamileymisim şimdi gittim kan testi yaptırdım cok şükür benimde bebeğim var. Allah isteyen herkese nasip etsin. Lh testinde çift çizgi varsa demekki gebelik belli oluyormus

Merhaba hanımlar ovulasyon testi sanşyeler içinde bu koyulukta olması normal mi daha önce de kullanmıştım ama bu kadar çabuk ve bu kadar koyu olmamıştı
Canım yumurtladınmı önce yani bu yumurtlamadan sonraki testinse yüksek ihtimal gebelik olabilir. Kaç gün var adetine?

Merhaba Merhaba arkadaşlar,
Adetimin bittiği gün yani 5.gün akşamı şüpli ilişki oldu ve o gün ve ertesi günü ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı. İlişkiden 7gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testi ise anında komployu bir t oldu t çizgisi c den daha koyuyu resmi ekleyeceğim. Sizce hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20180731_120306_306.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 601
Yeni yumurtluyor olabilir misin

Sen yumurtlama dönemindesin canım

Belki işinize yarar
Bu da benim gebelik öğrendiğim ve koyulaşan ovu testimdi

Eklentiler

• 47D5987F-47C1-4F30-9563-E2A7D5F88C6E.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 903
Yeni yumurtluyor olabilir misin

O da bir ihtimal tabiki ama diğer yumurtlama günlerimin hiçbirinde bu denli koyu çıkmamıştı. Bakalım bu akşam ve yarın da ovulasyon testi yapmaya devam edeceğim açılırsa evet yumurtluyorum diyeceğim ama koyu olamaya devam ederse hamile olmam ihtimal dahilinde olabikir diyeceğim. Kan testi yaptırmadı çıkmaz diye. Mecbur bekleyeceğim.

Bence bu günleri değerlendirmeyi de unutmayın

Adete bir hafta kala idi yani çatlamadan 7 gün sonra
Benim De şu an öyle. İlişki oldugu gün ve ertesi iki gün boyunca ovulasyon testi pozitif idi takip ettim sonra bıraktım.
Peki bu testlerden ne zaman sonra nasıl öğrendiniz hamileliğinizi

Benim De şu an öyle. İlişki oldugu gün ve ertesi iki gün boyunca ovulasyon testi pozitif idi takip ettim sonra bıraktım.
Peki bu testlerden ne zaman sonra nasıl öğrendiniz hamileliğinizi

Aynı gün silik çizgi çıktı gebelik testimde
Zaten koyu olmasından şüphe edip gebelik testi yapmıştım
Eşime pazar günü nöbetçi eczane aratmıştım hiç unutmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…