- 6 Mayıs 2017
- 494
- 301
- 103
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Olabilir neden bir hcg testi yapmıyorsun ?Suan hamilemiyim günümde beş gün gecti nolur yardımcı olun cok istiyorum
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Gerçekten hamileymisim şimdi gittim kan testi yaptırdım cok şükür benimde bebeğim var. Allah isteyen herkese nasip etsin. Lh testinde çift çizgi varsa demekki gebelik belli oluyormus
Amiin amin insallah hayırlısıyla alırım. Allah hepimize versinGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu daha yakından 13 de pik yapmıştı 23 günüde bugün
Canım yumurtladınmı önce yani bu yumurtlamadan sonraki testinse yüksek ihtimal gebelik olabilir. Kaç gün var adetine?Merhaba hanımlar ovulasyon testi sanşyeler içinde bu koyulukta olması normal mi daha önce de kullanmıştım ama bu kadar çabuk ve bu kadar koyu olmamıştı
Hayırlı uğurlu olsun canım bende o şekilde öğrenmiştim Allah isteyen herkese versin inşallahGerçekten hamileymisim şimdi gittim kan testi yaptırdım cok şükür benimde bebeğim var. Allah isteyen herkese nasip etsin. Lh testinde çift çizgi varsa demekki gebelik belli oluyormus
Teşekkür ederim canımmCanım hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canım yumurtlama zamanımdı adete daha varCanım yumurtladınmı önce yani bu yumurtlamadan sonraki testinse yüksek ihtimal gebelik olabilir. Kaç gün var adetine?
Ozaman yumurtlamışsın canımYok canım yumurtlama zamanımdı adete daha var
Merhaba Merhaba arkadaşlar,
Adetimin bittiği gün yani 5.gün akşamı şüpli ilişki oldu ve o gün ve ertesi günü ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı. İlişkiden 7gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testi ise anında komployu bir t oldu t çizgisi c den daha koyuyu resmi ekleyeceğim. Sizce hamilelik olabilir mi
Merhaba Merhaba arkadaşlar,
Adetimin bittiği gün yani 5.gün akşamı şüpli ilişki oldu ve o gün ve ertesi günü ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı. İlişkiden 7gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testi ise anında komployu bir t oldu t çizgisi c den daha koyuyu resmi ekleyeceğim. Sizce hamilelik olabilir mi
Yeni yumurtluyor olabilir misin
O da bir ihtimal tabiki ama diğer yumurtlama günlerimin hiçbirinde bu denli koyu çıkmamıştı. Bakalım bu akşam ve yarın da ovulasyon testi yapmaya devam edeceğim açılırsa evet yumurtluyorum diyeceğim ama koyu olamaya devam ederse hamile olmam ihtimal dahilinde olabikir diyeceğim. Kan testi yaptırmadı çıkmaz diye. Mecbur bekleyeceğim.
Çok teşekkür ederim.Belki işinize yarar
Bu da benim gebelik öğrendiğim ve koyulaşan ovu testimdi
Çok teşekkür ederim.
Peki sizin bu testler ilişkiden kaç gün sonra idi.
Benim De şu an öyle. İlişki oldugu gün ve ertesi iki gün boyunca ovulasyon testi pozitif idi takip ettim sonra bıraktım.Adete bir hafta kala idi yani çatlamadan 7 gün sonra
Benim De şu an öyle. İlişki oldugu gün ve ertesi iki gün boyunca ovulasyon testi pozitif idi takip ettim sonra bıraktım.
Peki bu testlerden ne zaman sonra nasıl öğrendiniz hamileliğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?