• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik 2020

Adet bitiminde silikti sonra koyulaşti hala koyu normalde paylaşılan ovulasyon testlerine bakiorum pik olduktan sonra siliklesio bnmki A normal

İyi akşamlar 🤗 size bir şey sormak istiyodum. Bu kan pıhtılaşması için testi özellikle mi istememiz gerekiyor? Benim nisanda bir kimyasal gebeliğim oldu, doktorum bu çok normal bir şey dedi, oluyor böyle diyerek uzun uzun sebebini anlattı. Lakin benim sadece tiroidime falan bakıldı, sorun yoktu. Tekrar bebek için uğraşıyoruz 3 aydır gebelik oluşmadı, acaba ben de kan testi mi yaptırsam tekrar? Bu testi özellikle mi isteyeyim?
merhaba bende sekiz yıldır bebek tedavisiyle uğraşıyorum bu güne kdar pek cok test oldum hatta kan pıhtılaşmasıyla ilgilide oldum sorun yok denmişti üç kez kimyasal gebelik gecirdim ikisi tüp bebek biri aşılamaylaydı bu ay tıp fakültesine tedaviye başlıcaktım kan değerlerimde gebelil görüldü yine kimyasla olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşması testide yapmışlardı kan pıhtılaşması olduğu ve tiroidlerimin yüksek olduğu bunun erken düşüğe etki edeceğini sölediler ancak kan pıhtılaşmasının gebeliğin dokuzuncu haftasında etki edeceğini bebeğe kan pompalanamıcağını ve kalbinin durucağını sölediler ilk zamanlarda düşüğün sebebi tiroidlermiş yani ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum tiroidlerin artık onu düzene sokup öyle tedavi olucam hatta bu kez normal yollarla olmuştu demekki garketmeden bile kaç defa yaşadım kimyasal gebeliği

merhaba bende sekiz yıldır bebek tedavisiyle uğraşıyorum bu güne kdar pek cok test oldum hatta kan pıhtılaşmasıyla ilgilide oldum sorun yok denmişti üç kez kimyasal gebelik gecirdim ikisi tüp bebek biri aşılamaylaydı bu ay tıp fakültesine tedaviye başlıcaktım kan değerlerimde gebelil görüldü yine kimyasla olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşması testide yapmışlardı kan pıhtılaşması olduğu ve tiroidlerimin yüksek olduğu bunun erken düşüğe etki edeceğini sölediler ancak kan pıhtılaşmasının gebeliğin dokuzuncu haftasında etki edeceğini bebeğe kan pompalanamıcağını ve kalbinin durucağını sölediler ilk zamanlarda düşüğün sebebi tiroidlermiş yani ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum tiroidlerin artık onu düzene sokup öyle tedavi olucam hatta bu kez normal yollarla olmuştu demekki garketmeden bile kaç defa yaşadım kimyasal gebeliği
Çok geçmiş olsun canım. Benim bu yazdığım mesaj üzerinden biraz süre geçti hala gebelik olmadı 😞 inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Ama anladığım kadarıyla ilk haftalarda kan pıhtılaşması sorun değil.

Ovulasyon testiyle hamile kalip cinsiyeti belli olanlar varmi acaba

Back
X