Canım şimdi verdimÖzele geldim bende hic sorgulamadilar bile ücreti odeynce aliyorlar direk canimm hadi gitt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şimdi verdimÖzele geldim bende hic sorgulamadilar bile ücreti odeynce aliyorlar direk canimm hadi gitt
Ya 2 saat dediler çocukta uyuyor yanımda eve gidicem email atınca sonucu gönderiyoruz dediler ztnÖzele geldim bende hic sorgulamadilar bile ücreti odeynce aliyorlar direk canimm hadi gitt
Özelde verdiysen hızlı çıkıyor hadi hayırlı haberler olsun inşallahYa 2 saat dediler çocukta uyuyor yanımda eve gidicem email atınca sonucu gönderiyoruz dediler ztn
Bakalım eve gidiyorum onu bunu yap çocukla uğraşma zaman geçer heralde 10 gün önce verdiğim hastanede 1 saat 10 dk da çıktı e nabıza düştüÖzelde verdiysen hızlı çıkıyor hadi hayırlı haberler olsun inşallah
Çıkar çıkar benimde 50 dakika da çıkmıştı. Güzel haber değildi benimki amaBakalım eve gidiyorum onu bunu yap çocukla uğraşma zaman geçer heralde 10 gün önce verdiğim hastanede 1 saat 10 dk da çıktı e nabıza düştü
Çıkar çıkar benimde 50 dakika da çıkmıştı. Güzel haber değildi benimki amaay deme lütfen öyle sende yakın yazanlarda güzel bebek haberi al inşallah bak bebek sitede belirtiyorum allahım
Senin sonuç çıktımı canımGünaydın guzel kizlarim , ben azonce test yaptim gozlerim eger yanılmıyorsa gectigimiz 10 ayda belki toplamda 40 test yapmisimdir ve boyle bir cizgiye hic denk gelmemistim , kalbim bir yandan kanda negatifse diye korkuyor ama kizlar ben ikinci cizgiyi cok net ve kirmizi görüyorummm nolur bakin, ilk 3 dkda çıktı..
Canim sonucum 106 cikti hamileyimmmm hıçkırıklarla agladim anca kendime geldim simdi uzanıyorummmm inşallah senden de guzel sonuclar bekliyorumSenin sonuç çıktımı canım
Ay çok sevindim hayırlı olsun benim 1.20 çıktı yine eğer adet olmazsam bidaha vericem bakalımCanim sonucum 106 cikti hamileyimmmm hıçkırıklarla agladim anca kendime geldim simdi uzanıyorummmm inşallah senden de guzel sonuclar bekliyorum
İnşallah hayırlısı olsun canim benimAy çok sevindim hayırlı olsun benim 1.20 çıktı yine eğer adet olmazsam bidaha vericem bakalım
Hayır henüz yapmadım cesaret edemedimBeyza ne yaptın test aldın mı canım
Canım senin adına çok sevindim benimde testim seninki gibi hafif çizgi çıktı adetim 5 gün gecikti ptesi kan vereceğim inşallahCanim sonucum 106 cikti hamileyimmmm hıçkırıklarla agladim anca kendime geldim simdi uzanıyorummmm inşallah senden de guzel sonuclar bekliyorum
Simsim senin adına çok mutlu oldum Allah’ıma bin şükürler olsun her ay bakıyorum haber varmı diye biz çok isteyenlerdeniz bende hamileyim 3 aylık olduk Allah’ıma bin şükür aramızda 2 ay var inanamıyorum dualarım kabul oldu sana çok dua ettimCanim sonucum 106 cikti hamileyimmmm hıçkırıklarla agladim anca kendime geldim simdi uzanıyorummmm inşallah senden de guzel sonuclar bekliyorum
Teşekkür ederim hadi guzel haberler gelneye devam eder inşallahCanım senin adına çok sevindim benimde testim seninki gibi hafif çizgi çıktı adetim 5 gün gecikti ptesi kan vereceğim inşallah
Ahh canimm öyle içimi ısıttı ki bu mesajin , rabbim sağlıkla sonuclandirsin hamileligimizi cok teşekkür ederim dualarin için, bende hep dualarima ekledim burada görüştüğüm herkesi isteyen herkesi.. allah razı olsunSimsim senin adına çok mutlu oldum Allah’ıma bin şükürler olsun her ay bakıyorum haber varmı diye biz çok isteyenlerdeniz bende hamileyim 3 aylık olduk Allah’ıma bin şükür aramızda 2 ay var inanamıyorum dualarım kabul oldu sana çok dua ettim
Adetin geçmişmiydi nasıl oldu anlattttttttttt kızzzzAhh canimm öyle içimi ısıttı ki bu mesajin , rabbim sağlıkla sonuclandirsin hamileligimizi cok teşekkür ederim dualarin için, bende hep dualarima ekledim burada görüştüğüm herkesi isteyen herkesi.. allah razı olsun
Canimm adetim gecmedi , ovulasyon takip ettim yine bu ay tam yumurtlamada yakaladim ayin 12sinde adetimi pazar gunu bekliyorum ama aslinda bakarsan ovulasyondan 15 gun gecince testte cikacagini umdummmm.. pazar günü hem adet hem de doğum günüm o yuzden bu ay cok hissettim olacak gbi bambaska bir his vardi icimde , bu sabah dayanamadim test yaptım testin sonucunu bekledigim dakikalarda cok guzel dualar ettim , allahim bana hayalimi en guzel sekidle yaşamayı nasip et diye.. çok şükür pozitif , 10 ayın sonunda ilk defa pozitif gördüm, inşallah herseyin hayırlısı ve sağlıkla ilerlemesi nasip olsun henüz hala korkuyorum tabiki kalbini duyariz inşallah sağlıklaAdetin geçmişmiydi nasıl oldu anlattttttttttt kızzzz
Korkma bende ilk öğrendiğimde öyle oldum ya dış gebelikse ya şöyleyse ya böyleyse falan diye çok düşündüm. Zor ulaştık ondan böyle oluyor. İçini ferah tut namaz kıl. Adet ağrıların olabilir sakın korkma. Ben acaba düşük mü yapacam diye ağlamıştım mesela. Ama allaha şükür öyle bişey olmadı doktorumda gayet normal dedi rahim büyüyormuş. Hadi bakalım hayırlı olsun Allah inşallah ikimizede doğdu mesajını atmak nasip olurCanimm adetim gecmedi , ovulasyon takip ettim yine bu ay tam yumurtlamada yakaladim ayin 12sinde adetimi pazar gunu bekliyorum ama aslinda bakarsan ovulasyondan 15 gun gecince testte cikacagini umdummmm.. pazar günü hem adet hem de doğum günüm o yuzden bu ay cok hissettim olacak gbi bambaska bir his vardi icimde , bu sabah dayanamadim test yaptım testin sonucunu bekledigim dakikalarda cok guzel dualar ettim , allahim bana hayalimi en guzel sekidle yaşamayı nasip et diye.. çok şükür pozitif , 10 ayın sonunda ilk defa pozitif gördüm, inşallah herseyin hayırlısı ve sağlıkla ilerlemesi nasip olsun henüz hala korkuyorum tabiki kalbini duyariz inşallah sağlıkla