Nasıl bir değer acaba 11.gün içinBen dedim hayırlı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi gebelik 2020
- Konu Sahibi destina94
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Yumurtaladiktan sonra 11. Gün yani benim öyle olsa adetten bir iki gün önce oluyo değerin güzel en az iki kat artması lazım iki gün sonraNasıl bir değer acaba 11.gün için
Evet asıl sevinci iki gün sonra yaşayacağım bakalımYumurtaladiktan sonra 11. Gün yani benim öyle olsa adetten bir iki gün önce oluyo değerin güzel en az iki kat artması lazım iki gün sonra
Valla beni heycanlandir bak simdi benimkide boyle cikti ovulasyon testim yarin adet gunum dua et banada insallah hayirlisi olsunMerhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz Allah yardımcımız olsun
Eklentiler
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Gebelik testin yok muValla beni heycanlandir bak simdi benimkide boyle cikti ovulasyon testim yarin adet gunum dua et banada insallah hayirlisi olsun
At ama cikmaz gibi adet agrilarim var ondan yapmadim dahaGebelik testin yok mu
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Ovulasyondan bir hafta geçtiyse yapAt ama cikmaz gibi adet agrilarim var ondan yapmadim daha
Anlamadim nasil yani 1 hafta gectiyse yap derken adet tarihindenmiOvulasyondan bir hafta geçtiyse yap
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Hayır yumurtlamadan sonra döllenme olursa 5 6 günde rahime yerleşiyor benim ilk gebeligim adete bir hafta kala pozitifti meselaAnlamadim nasil yani 1 hafta gectiyse yap derken adet tarihindenmi
Hamile olabilirsiniz gününüzde sabah idrarı ile test yapınValla beni heycanlandir bak simdi benimkide boyle cikti ovulasyon testim yarin adet gunum dua et banada insallah hayirlisi olsun
Simdi akmi karami belli olur yine ovulasyon testi yaptim bu sefer baskaHamile olabilirsiniz gününüzde sabah idrarı ile test yapın
Markayla ama akintida hafif pembelik vardi galiba adet olacam ben
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Bakin kizlar koyu cikmadi biliyodum ben gebelik yok
Yine de belli adete kaç gün varSimdi akmi karami belli olur yine ovulasyon testi yaptim bu sefer baska
Markayla ama akintida hafif pembelik vardi galiba adet olacam ben
Hastalandim kizlar malesefYine de belli adete kaç gün var
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Hastalandim kizlar malesef
NasipHastalandim kizlar malesef
- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Lh yüksekliği var demekki adetin 3.gunu hormon tahlili yaptırın bence polikistik over misinizBende bu ay ilk kez duzenli takip ediorum hep pik test neden olabilir yumurta mı catlamiyor acaba