• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Kızlar ya bana perşembe gel keseyi görelim dedi doktor ama çok korkuyorum. Bugün afedersiniz silinirken sanki ince ve küçücük çizgi şeklinde kan gördüm iki kere. Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. Pazartesi tekrar gidip kan mı versem. Perşembeye kadar geçermi hiç vakit :silah:

Kızlar ya bana perşembe gel keseyi görelim dedi doktor ama çok korkuyorum. Bugün afedersiniz silinirken sanki ince ve küçücük çizgi şeklinde kan gördüm iki kere. Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. Pazartesi tekrar gidip kan mı versem. Perşembeye kadar geçermi hiç vakit :silah:
Bence sen acile git canim hanileyim kanamam var de

Bence sen acile git canim hanileyim kanamam var de
Canım öyle bi kanama değil. Bıçak kesiği dedimde tırnak kesiği gibi bidahada gelmedi. Şimdi acile gitsem umursamazlar bile. Yani bunu mu büyüttün der görseler. Sadece birisi tırnak kesiği gibi kanamalarınız olur demiş. Ben silinirken gördüm bikere. Sürekli tuvalete gidiyorum bidaha görmedim. Geceye kadar beklicem gelirse gidip hcg baktırcam. Başka bişey yapamazlar zaten acilde:cry:

Canım öyle bi kanama değil. Bıçak kesiği dedimde tırnak kesiği gibi bidahada gelmedi. Şimdi acile gitsem umursamazlar bile. Yani bunu mu büyüttün der görseler. Sadece birisi tırnak kesiği gibi kanamalarınız olur demiş. Ben silinirken gördüm bikere. Sürekli tuvalete gidiyorum bidaha görmedim. Geceye kadar beklicem gelirse gidip hcg baktırcam. Başka bişey yapamazlar zaten acilde:cry:
Anladım canım sen içini ferah tut. Olmazsa perşembeyi bekleme pazartesi git doktoruna

:dua:
Evet canım ilk ovulasyon testi denememle hamile kaldım. Şuan 4 hafta 1 günlük görünüyor. Perşembe kese göreceğiz herşey normalse inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi
Yaa çok sevindim inan inş görürsün sağlıkla kavuşursun ben 2 ay önce kürtaj oldum bebeğim 5 haftalıkken ölmüş 9 hafta olunca farkettiler çok ağladım ama iyiyim şimdi deniyoruz bakalım inş bende görürüm :emir_bebek::dua:

Acaba makat çatlağı falan mı var o kanamış olabilir bi ihtimal geldi aklıma

Anladım canım sen içini ferah tut. Olmazsa perşembeyi bekleme pazartesi git doktoruna

Acaba makat çatlağı falan mı var o kanamış olabilir bi ihtimal geldi aklıma
Canım makat arka oluyosa hayır yok. Bide bugün misafirliğe gittik açık kahve çok az lekelenme olmuş. Yerleşme kanaması olabilir mi nekadar sürer yerleşme kanaması. Ben ilk adetime 3gün kala iki damla görmüş test yapmıştım pozitifti. Şuan 5gün geçti yerleşme kanaması olması mümkün mü

Kızlar birşey sorcam şimdi ben dün paylaşım yaptım ya ovulasyon testini öğlen yapmıştım 12 gibi ogünün ertesi yani 10 martta test yaptım çift çizgi koyuydu tam net 11 mart sabah yani bugün sabah 6.30 da birlikte olduk kasıklarım çok ağrıyordu sabaha karşı hafifledi uydukan kalkmadı beyefendi acaba tutmuşmudur kaçırmış olabilirmiyim cvp verin ne olur

Kızlar birşey sorcam şimdi ben dün paylaşım yaptım ya ovulasyon testini öğlen yapmıştım 12 gibi ogünün ertesi yani 10 martta test yaptım çift çizgi koyuydu tam net 11 mart sabah yani bugün sabah 6.30 da birlikte olduk kasıklarım çok ağrıyordu sabaha karşı hafifledi uydukan kalkmadı beyefendi acaba tutmuşmudur kaçırmış olabilirmiyim cvp verin ne olur
Tatlım saatlere okadar takılma. Bide bukadar düşünmemeye çalış çünkü stres çok etkiliyo. Ben koyu çizgiyi görünce üç gün üst üste yaptım fakat hiç saate dikkat etmedim. Muhtemelen de aralarında 24 saatten fazla bile olabilir. Sperm vücutta 3 yada 2 gün yaşıyormuş zaten. Sen iki gün daha dene gerisi Allah’ın takdiri. Hayırlısı olur inşallah

Ayrıca merak etme tatlım yumurta 24 saat yaşayabilir. Yani kaçırmadın. Bide esas yumurtlama o koyu çizgiden 24 yada 36 saat sonra oluyor. Herşey yolunda yani :KK49:

Tatlım saatlere okadar takılma. Bide bukadar düşünmemeye çalış çünkü stres çok etkiliyo. Ben koyu çizgiyi görünce üç gün üst üste yaptım fakat hiç saate dikkat etmedim. Muhtemelen de aralarında 24 saatten fazla bile olabilir. Sperm vücutta 3 yada 2 gün yaşıyormuş zaten. Sen iki gün daha dene gerisi Allah’ın takdiri. Hayırlısı olur inşallah
Öyle yaptım canım eşimede sitem ediyorum oda çalışıyo yoruluyo eve geliyo birde ben dır dır yapıyorum oluruna bıraktım zaten artık kısmette varsa olur ne diyim

Merhaba kızlar bende bu ay ovilasyon testi kullandım pik olduktan sonra ara ara ovilasyona devam ettim en son bu sabah yaptım testleri yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• DDA45A4A-ADC4-4571-9A14-57C648B3110C.jpeg
    DDA45A4A-ADC4-4571-9A14-57C648B3110C.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 859
Bu daha yakından 13 de pik yapmıştı 23 günüde bugün

Eklentiler

• 7FD97A00-BB27-4DD0-ACE4-81CEE4609148.jpeg
    7FD97A00-BB27-4DD0-ACE4-81CEE4609148.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 748
Merhaba hanımlar ovulasyon testi sanşyeler içinde bu koyulukta olması normal mi daha önce de kullanmıştım ama bu kadar çabuk ve bu kadar koyu olmamıştı

Eklentiler

• 10B2CCD2-0CBE-4340-AB1C-E19CCD0FBD93.jpeg
    10B2CCD2-0CBE-4340-AB1C-E19CCD0FBD93.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 761
Suan hamilemiyim günümde beş gün gecti nolur yardımcı olun cok istiyorum :anneadayı:

Eklentiler

• 9A88E692-2460-4517-8037-A3347E4F6A20.jpeg
    9A88E692-2460-4517-8037-A3347E4F6A20.jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 803
Back