- Konu Sahibi okeanoss00
Canım evet yumurtluyosun. Benim bu şekilde çıktığında o gün dahil 3 günü değerlendirdim. Hayırlısını versin rabbim inşallahYüklendi kızlar bakın bugün yaptım alttakini cvplayın ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evet yumurtluyosun. Benim bu şekilde çıktığında o gün dahil 3 günü değerlendirdim. Hayırlısını versin rabbim inşallahYüklendi kızlar bakın bugün yaptım alttakini cvplayın ne olur
Bence sen acile git canim hanileyim kanamam var deKızlar ya bana perşembe gel keseyi görelim dedi doktor ama çok korkuyorum. Bugün afedersiniz silinirken sanki ince ve küçücük çizgi şeklinde kan gördüm iki kere. Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. Pazartesi tekrar gidip kan mı versem. Perşembeye kadar geçermi hiç vakit
Çok saol canım ya sen hamile kaldınmı böyle oluncaCanım evet yumurtluyosun. Benim bu şekilde çıktığında o gün dahil 3 günü değerlendirdim. Hayırlısını versin rabbim inşallah
Canım öyle bi kanama değil. Bıçak kesiği dedimde tırnak kesiği gibi bidahada gelmedi. Şimdi acile gitsem umursamazlar bile. Yani bunu mu büyüttün der görseler. Sadece birisi tırnak kesiği gibi kanamalarınız olur demiş. Ben silinirken gördüm bikere. Sürekli tuvalete gidiyorum bidaha görmedim. Geceye kadar beklicem gelirse gidip hcg baktırcam. Başka bişey yapamazlar zaten acildeBence sen acile git canim hanileyim kanamam var de
Evet canım ilk ovulasyon testi denememle hamile kaldım. Şuan 4 hafta 1 günlük görünüyor. Perşembe kese göreceğiz herşey normalse inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimiziÇok saol canım ya sen hamile kaldınmı böyle olunca
Ben bu şekilde yapamadım canim bazı aksilikler oldu cenaze falan.. Ama bu şekilde yapicam heryerde böyle yazıyorÇok saol canım ya sen hamile kaldınmı böyle olunca
Anladım canım sen içini ferah tut. Olmazsa perşembeyi bekleme pazartesi git doktorunaCanım öyle bi kanama değil. Bıçak kesiği dedimde tırnak kesiği gibi bidahada gelmedi. Şimdi acile gitsem umursamazlar bile. Yani bunu mu büyüttün der görseler. Sadece birisi tırnak kesiği gibi kanamalarınız olur demiş. Ben silinirken gördüm bikere. Sürekli tuvalete gidiyorum bidaha görmedim. Geceye kadar beklicem gelirse gidip hcg baktırcam. Başka bişey yapamazlar zaten acilde
Evet canım ilk ovulasyon testi denememle hamile kaldım. Şuan 4 hafta 1 günlük görünüyor. Perşembe kese göreceğiz herşey normalse inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi
Acaba makat çatlağı falan mı var o kanamış olabilir bi ihtimal geldi aklımaCanım öyle bi kanama değil. Bıçak kesiği dedimde tırnak kesiği gibi bidahada gelmedi. Şimdi acile gitsem umursamazlar bile. Yani bunu mu büyüttün der görseler. Sadece birisi tırnak kesiği gibi kanamalarınız olur demiş. Ben silinirken gördüm bikere. Sürekli tuvalete gidiyorum bidaha görmedim. Geceye kadar beklicem gelirse gidip hcg baktırcam. Başka bişey yapamazlar zaten acilde
Anladım canım sen içini ferah tut. Olmazsa perşembeyi bekleme pazartesi git doktoruna
Canım makat arka oluyosa hayır yok. Bide bugün misafirliğe gittik açık kahve çok az lekelenme olmuş. Yerleşme kanaması olabilir mi nekadar sürer yerleşme kanaması. Ben ilk adetime 3gün kala iki damla görmüş test yapmıştım pozitifti. Şuan 5gün geçti yerleşme kanaması olması mümkün müAcaba makat çatlağı falan mı var o kanamış olabilir bi ihtimal geldi aklıma
Tatlım saatlere okadar takılma. Bide bukadar düşünmemeye çalış çünkü stres çok etkiliyo. Ben koyu çizgiyi görünce üç gün üst üste yaptım fakat hiç saate dikkat etmedim. Muhtemelen de aralarında 24 saatten fazla bile olabilir. Sperm vücutta 3 yada 2 gün yaşıyormuş zaten. Sen iki gün daha dene gerisi Allah’ın takdiri. Hayırlısı olur inşallahKızlar birşey sorcam şimdi ben dün paylaşım yaptım ya ovulasyon testini öğlen yapmıştım 12 gibi ogünün ertesi yani 10 martta test yaptım çift çizgi koyuydu tam net 11 mart sabah yani bugün sabah 6.30 da birlikte olduk kasıklarım çok ağrıyordu sabaha karşı hafifledi uydukan kalkmadı beyefendi acaba tutmuşmudur kaçırmış olabilirmiyim cvp verin ne olur
Ayrıca merak etme tatlım yumurta 24 saat yaşayabilir. Yani kaçırmadın. Bide esas yumurtlama o koyu çizgiden 24 yada 36 saat sonra oluyor. Herşey yolunda yaniKızlar birşey sorcam şimdi ben dün paylaşım yaptım ya ovulasyon testini öğlen yapmıştım 12 gibi ogünün ertesi yani 10 martta test yaptım çift çizgi koyuydu tam net 11 mart sabah yani bugün sabah 6.30 da birlikte olduk kasıklarım çok ağrıyordu sabaha karşı hafifledi uydukan kalkmadı beyefendi acaba tutmuşmudur kaçırmış olabilirmiyim cvp verin ne olur
Öyle yaptım canım eşimede sitem ediyorum oda çalışıyo yoruluyo eve geliyo birde ben dır dır yapıyorum oluruna bıraktım zaten artık kısmette varsa olur ne diyimTatlım saatlere okadar takılma. Bide bukadar düşünmemeye çalış çünkü stres çok etkiliyo. Ben koyu çizgiyi görünce üç gün üst üste yaptım fakat hiç saate dikkat etmedim. Muhtemelen de aralarında 24 saatten fazla bile olabilir. Sperm vücutta 3 yada 2 gün yaşıyormuş zaten. Sen iki gün daha dene gerisi Allah’ın takdiri. Hayırlısı olur inşallah
İnş canım inş öyledir rabbim görür duyarrda sesimizi bizede evlat yollarAyrıca merak etme tatlım yumurta 24 saat yaşayabilir. Yani kaçırmadın. Bide esas yumurtlama o koyu çizgiden 24 yada 36 saat sonra oluyor. Herşey yolunda yani