• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar selam regle yakin dönemde Lh testi gebelik göstergesi midir? Bunu tecrübe edenler lütfen yazsinn..

Korkma bende ilk öğrendiğimde öyle oldum ya dış gebelikse ya şöyleyse ya böyleyse falan diye çok düşündüm. Zor ulaştık ondan böyle oluyor. İçini ferah tut namaz kıl. Adet ağrıların olabilir sakın korkma. Ben acaba düşük mü yapacam diye ağlamıştım mesela. Ama allaha şükür öyle bişey olmadı doktorumda gayet normal dedi rahim büyüyormuş. Hadi bakalım hayırlı olsun Allah inşallah ikimizede doğdu mesajını atmak nasip olur
Canim cok teşekkür ederimm tüm destegin için inşallah 😍🥰 cok yakin zamanlarda anne olacagiz o gunleri gormek nasip olsun ikimize de

Merhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir
Merhaba mesajın umut oldu bana resmen çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm 3 kere ovulasyon testi yaptım hep pik çıktı gebelik testim negatif ama aklım çok karışık testleri yükledim bi bakıp yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9602.jpeg
    IMG_9602.jpeg
    250,4 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba mesajın umut oldu bana resmen çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm 3 kere ovulasyon testi yaptım hep pik çıktı gebelik testim negatif ama aklım çok karışık testleri yükledim bi bakıp yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledir 🥹🥹🥹 guzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum💖

Merhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledir 🥹🥹🥹 guzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum💖
Teşekkürle ederim güzel haberleri size vereğim inşallah ❤️

Bugünde ovulasyon yaptım yine pik heycanlıyımmm

Sizin adınıza çoook mutlu oldum.Belirtileriniz nelerdi acaba 15 aydır benim de olmuyor
Canimm cok teşekkür ederim inan bende hala rüyada gibiyimmm✨ son günler gündüz uykusu yapmaya baslamistim oturduğum yerde içim geçiyordu, bide göğüslerim hep agrir adete yakın ama bu sefer daha bi hissettirdi sanki ağrısını, adete 3-4 gun kala ovulasyon yapmaya basladim, daha oncede yaptigim olmustu ama hic koyu çıkmamıştı bu sefer aynı yumurtlama gibi çıkınca umutlandim , 10 aydir olmuyordu bizimde aslina bakarsan umudumu kesmistim herhalde baska yollara basvuracagiz diye dusunmeye başlamıştım ama rabbimin bir bildigi varmis doğum günümde emanetini bana verdi

Canimm cok teşekkür ederim inan bende hala rüyada gibiyimmm✨ son günler gündüz uykusu yapmaya baslamistim oturduğum yerde içim geçiyordu, bide göğüslerim hep agrir adete yakın ama bu sefer daha bi hissettirdi sanki ağrısını, adete 3-4 gun kala ovulasyon yapmaya basladim, daha oncede yaptigim olmustu ama hic koyu çıkmamıştı bu sefer aynı yumurtlama gibi çıkınca umutlandim , 10 aydir olmuyordu bizimde aslina bakarsan umudumu kesmistim herhalde baska yollara basvuracagiz diye dusunmeye başlamıştım ama rabbimin bir bildigi varmis doğum günümde emanetini bana verdi
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 benim de adet günüm bugündü gelmedi. Eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu inşallah bu ay olmuştur

Back