- Konu Sahibi okeanoss00
Yaptığın canım Bata 5 gün kala 10 çıktı Bata 2 gün kala 45 çıktı ama rahimde perde var dedi doktor erken doğum ve düşük riski çok yüksek hamile olduğumu öğrendiğim gün ulturasonda baktı söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim birde gebelik testi yap eğer onda da silikte olsa cizgi cikarsa 5 dk icinde vardir bende bu şekilde öğrendim 2 gebeliğimi.Kızlar nisan gelmiş ama yazan yok...ben bugun adete 3 gün var ovulasyon yaptım .şu şekilde .bilen arkadaşlar yorumlayabilir mu?
Canim birde gebelik testi yap eğer onda da silikte olsa cizgi cikarsa 5 dk icinde vardir bende bu şekilde öğrendim 2 gebeliğimi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Yumurtlama da olabilir canım bunu bilemeyizo yüzden gebelik testi yapıp onayla dedim.Canim sonuçta bu yumurtlama degil demi?vardır insxdemi.aralıkta kürtaj olmuştum. Çok uzuluyorum. Bu ay 5 gün falan denedik sürekli
Benimde durumum şuan aynı seninki gibiKızlar nisan gelmiş ama yazan yok...ben bugun adete 3 gün var ovulasyon yaptım .şu şekilde .bilen arkadaşlar yorumlayabilir mu?
Kanda baktırdınmı gebeliğeBenimde adet gecikti ovulasyon testim pozitif çıktı ama gebelik testi yaptım negatif
Kanda baktırdınız mı betahcg yeBenimde adet gecikti ovulasyon testim pozitif çıktı ama gebelik testi yaptım negatif
Benimde ovulasyon testim böyle çıktı çünküBenimde adet gecikti ovulasyon testim pozitif çıktı ama gebelik testi yaptım negatif
Baktırdım canım hamile değilim zaten daha bugün adet oldumBenimde ovulasyon testim böyle çıktı çünkü
Ayrıca doktora sordum ben yumutlama testi gebeliğin 5 6 haftasından itibaren gebeliği gösteriyormuş yani zaten kanda yada idrar testinde öğrendikten sonra ovuslasyondada görebilirmişsnKanda baktırdınmı gebeliğe
İdrar testi yapmışmıydınız ben yaptım şimdi idrar testi silik çıktı ikinci çizgiAyrıca doktora sordum ben yumutlama testi gebeliğin 5 6 haftasından itibaren gebeliği gösteriyormuş yani zaten kanda yada idrar testinde öğrendikten sonra ovuslasyondada görebilirmişsn
Canm geç yumurtlamışsın ve o yüzden pozitif gördün geç olduğu içinde adetin de gecikti benm de aynı şey oldu geçen ay regln 26 27 günleri pozitif oldu yani yumurtlama bende gebelik olduğunu zannetim dr resim attım yumurtlama dedi ben yapmaya devam ettim ve 3 gun sonra siliklesti sonra adetim de geç geldi ovu testleri bu yüzden iyi geç yumurtlama olunca göre biliyorsun geçde olsa degerlendir ve o günden 10 gun sonra test yapBaktırdım canım hamile değilim zaten daha bugün adet oldum