• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Yaptığın canım Bata 5 gün kala 10 çıktı Bata 2 gün kala 45 çıktı ama rahimde perde var dedi doktor erken doğum ve düşük riski çok yüksek hamile olduğumu öğrendiğim gün ulturasonda baktı söyledi

Kızlar nisan gelmiş ama yazan yok...ben bugun adete 3 gün var ovulasyon yaptım .şu şekilde .bilen arkadaşlar yorumlayabilir mu?

Eklentiler

• 20190424_092912.jpg
    20190424_092912.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 405
Kızlar nisan gelmiş ama yazan yok...ben bugun adete 3 gün var ovulasyon yaptım .şu şekilde .bilen arkadaşlar yorumlayabilir mu?
Canim birde gebelik testi yap eğer onda da silikte olsa cizgi cikarsa 5 dk icinde vardir bende bu şekilde öğrendim 2 gebeliğimi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

Canim birde gebelik testi yap eğer onda da silikte olsa cizgi cikarsa 5 dk icinde vardir bende bu şekilde öğrendim 2 gebeliğimi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

Canim sonuçta bu yumurtlama degil demi?vardır insxdemi.aralıkta kürtaj olmuştum. Çok uzuluyorum. Bu ay 5 gün falan denedik sürekli

Canim sonuçta bu yumurtlama degil demi?vardır insxdemi.aralıkta kürtaj olmuştum. Çok uzuluyorum. Bu ay 5 gün falan denedik sürekli
Yumurtlama da olabilir canım bunu bilemeyizo yüzden gebelik testi yapıp onayla dedim.
Geçmiş olsun inşallah Nasip olur.

Benimde adet gecikti ovulasyon testim pozitif çıktı ama gebelik testi yaptım negatif

Eklentiler

• IMG_20200123_115903.jpg
    IMG_20200123_115903.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 215
Ayrıca doktora sordum ben yumutlama testi gebeliğin 5 6 haftasından itibaren gebeliği gösteriyormuş yani zaten kanda yada idrar testinde öğrendikten sonra ovuslasyondada görebilirmişsn
İdrar testi yapmışmıydınız ben yaptım şimdi idrar testi silik çıktı ikinci çizgi

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda sizce hamilelik olablirmi😊

Eklentiler

• 20200210_110358.jpg
    20200210_110358.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 140
Baktırdım canım hamile değilim zaten daha bugün adet oldum
Canm geç yumurtlamışsın ve o yüzden pozitif gördün geç olduğu içinde adetin de gecikti benm de aynı şey oldu geçen ay regln 26 27 günleri pozitif oldu yani yumurtlama bende gebelik olduğunu zannetim dr resim attım yumurtlama dedi ben yapmaya devam ettim ve 3 gun sonra siliklesti sonra adetim de geç geldi ovu testleri bu yüzden iyi geç yumurtlama olunca göre biliyorsun geçde olsa degerlendir ve o günden 10 gun sonra test yap

Yok canim yumurtlama degil yumurtlama olsa 14 gun sonra adet olman gerekir test yanlisti muhtemelen cunku ertesi gun yaptigimda silikti

Hatta tam tersine bekledigimden erken yumurtlamisim cunku beklenen tarihiten 2 gun once oldum adet bu ay dneicem insallhh

Merhaba hanımlar 14 temmuzda adet oldum 10 agustosta olmam gerekirken 7 agustosta cok cok az kahverengi leke gelmıs ıc camasırıma erken oldum bu ay dedım ama bırdaha 1 damlanın damlası kanamam olmadı bugun 3.gunum belirtiler kaldı ama gelen hıcbır sey yok kıstan kalma elimde ovulasyon testi vardı son 1 adet onu yaptım boyle cıktı yumurtlamaya mı hazırlanıyor daha kanamadan vucudum ben pek bırsey anlamadım

Eklentiler

• IMG_20210809_124947.jpg
    IMG_20210809_124947.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 72
Back