• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Aynı gün silik çizgi çıktı gebelik testimde
Zaten koyu olmasından şüphe edip gebelik testi yapmıştım
Eşime pazar günü nöbetçi eczane aratmıştım hiç unutmam:)
Ne güzel maşallah :)
Benim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o zaman gebelik yok sadece yumurtlama.

Günaydın kızlar bu da bu sabahki ovulasyon testim ilk idrar ile yapılmadı.

Eklentiler

• IMG_20180801_092354_882.JPG
    IMG_20180801_092354_882.JPG
    34,3 KB · Görüntüleme: 414
Merhaba yumurtlama gününüzden kaç gün sonra koyulaşmaya başladı peki?
Valla ben anlamadım Adetimin bittiği 5. Ve 6.günleri koyu idi sonra açıldı sonra tekrar 11.gün aşırı koyu oldu ama tahminim 11.günde yumurtladım çünkü uzayan akıntı ve tek taraflı kasık ağrılarım vardı. Bugün de 12.günüm yavaştan testi min rengi açılmaya başladı. İlişki de 5.günde olmuştu. Sanırım hamile olma ihtimalim yok.

Canim bende ovulasyon testiyle öğrendim. Benim ikiside ayni koyuluktaydi. Burda ikinci cizgi koyu gozukmuyor canim belki fotoda oyledir . İnsallah hamilesindir
Bunlarda benım kı üste ki dün aksam yaptım alttakını bu gün acaba varmıdır

Eklentiler

• 20181125_132931.jpg
    20181125_132931.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 450
Insallah yarın çağırdı diye cok korkuyorum 7 yıldır bekliyorum
Bayadırda bekliyormuşsun inşallah bu sefer mutlu haberi alırsın :) Hiç korkma için rahat olsun ne kadar stres olursan o kadar olmuyor maalesef.. Ama 7 sene uzun bir süreç bence aşılama denense daha başarılı olur. Yinede doktorun en iyisini bilir. Bir problem yoksa gerek görmemiştir.

Bayadırda bekliyormuşsun inşallah bu sefer mutlu haberi alırsın :) Hiç korkma için rahat olsun ne kadar stres olursan o kadar olmuyor maalesef.. Ama 7 sene uzun bir süreç bence aşılama denense daha başarılı olur. Yinede doktorun en iyisini bilir. Bir problem yoksa gerek görmemiştir.
Aynen olmaması için neden yok tupler falan hersey temiz gecen sene kendiliğinden hamile ka yılldım oda düştü suan yoldayım dua eder misin ismim pınar

Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir :KK66:
sabah ılk ıdrarlamı yaptınız lh testını gebelıgı ogrenmek ocın?

Merhaba kızlar bişey sora bilirmiyim kafam çok karıştı ,28gunde bir adet oluyorum 14.gün ovulasyon testinde koyu iki çizgiyi gördüm 15. Gün silikleşti o gün yumurtlamis oluyorum, oncesini o gunu sonrasını degerlendirdim şuan bat gününe 6 gün var , yumurtlama tarihim belli olduğuna göre geç döllenme olma ihtimali Halla varmı. Yarın baktirsam cikarmi sonuç, Bata 6 gün kala ovulasyon testi nasıldı hamile olanlarin

Merhaba kızlar bişey sora bilirmiyim kafam çok karıştı ,28gunde bir adet oluyorum 14.gün ovulasyon testinde koyu iki çizgiyi gördüm 15. Gün silikleşti o gün yumurtlamis oluyorum, oncesini o gunu sonrasını degerlendirdim şuan bat gününe 6 gün var , yumurtlama tarihim belli olduğuna göre geç döllenme olma ihtimali Halla varmı. Yarın baktirsam cikarmi sonuç, Bata 6 gün kala ovulasyon testi nasıldı hamile olanlarin
Naptn canm belirti falan var mi yarin bat gunun galiba test yaptn mi

Back