• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Canim sabah ilk işin hastaneye kadın doğum doktoruna gitmek olsun belki tutunma kanaması olabilir şu anda teste göre hamilesin ama tabi kan testinin bir gün arayla verilip sonucun ikiye kutlaması gerek doktor bu kanama durumuna göre ilaç verir sen sabah ilk iş kadın doğuma gitmek olsun hadi inşallah :)
Benimde adet günümde bi pembe akıntı geldi bende aglaya aglaya Ovulasyon yapmıştım ama sonra kanama olmadı sıkma canını

Canim sabah ilk işin hastaneye kadın doğum doktoruna gitmek olsun belki tutunma kanaması olabilir şu anda teste göre hamilesin ama tabi kan testinin bir gün arayla verilip sonucun ikiye kutlaması gerek doktor bu kanama durumuna göre ilaç verir sen sabah ilk iş kadın doğuma gitmek olsun hadi inşallah :)
Cnm buarada mesajini yeni gordum bence hamilesin eger alttaki hcg ise. benimde bu sekilde ovu koyu.ben adet birkac gun gectikten sonra kan testi yaptirdim.birkac gun icinde gebelik testindee koyulasir.kan testi yaptirirsan cikat muhtemelen gozun aydin
Kızlar çok teşekkür ederim. Yarın gidicem ama uyuyamıyorum inanın sabah bidaha mı test yapsam bu yanlış bi test olabilir mi diye düşünmekten

Test tekrar yapma bu şekilde kanamalar olabilir sen kadın doğuma git hala var mı kanama
Canım çok şükür hiç kanama olmadı bidaha. Ama dün saat 4ten sonra uyudum 4 saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi değişmedi pozitif. Doktora gidicem canım. Ben öğretmenim bugün öğlen dersim gitmeden kanı veririm. Sonuç çıkınca ararım doktoru. İlkinde hemen olmuyomuş zaten sonuç yani iki kan testi gerekiyormuş öyle dediler

Yalnız ne zormuş beklemek. Sonuç iki katına çıktımı. Kese göründü mü. Kesenin içinde bebek göründümü. Kalp attımı . Yarabbim isteyen herkese nasip etsin bu telaşları

Kızlar dün test yapamadım evde yoktum sıvı alımına dikkat ettim ve bugün yaptım resme bakın ben şoktayım kaçgündür yapıyorum böyle net değildi bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor sanırım ağlıcam şimdi ya sanki gebelik öğrendim öyle olsa demekki ne olacak düşükten sonra daha hassas oluyoruz demekki rabbim inş sonucu pozitif olur ccp yazın kızlar bakın ne olur ama resim yüklenmedi diyo ya of neden böyle oluyorki

Kızlar dün test yapamadım evde yoktum sıvı alımına dikkat ettim ve bugün yaptım resme bakın ben şoktayım kaçgündür yapıyorum böyle net değildi bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor sanırım ağlıcam şimdi ya sanki gebelik öğrendim öyle olsa demekki ne olacak düşükten sonra daha hassas oluyoruz demekki rabbim inş sonucu pozitif olur ccp yazın kızlar bakın ne olur

T çizgisi C den daha koyu bu demek oluyorki yumurtlama oluyor bugün ve yarın birlikte olmam lazım sanırım öyle değilmi resim atamıyorum neden anlamadım doysa yüklenemiyor diyo

Yüklendi kızlar bakın bugün yaptım alttakini cvplayın ne olur

Eklentiler

• F36E634D-EED3-432A-8CBB-91A0DC303FFF.jpeg
    F36E634D-EED3-432A-8CBB-91A0DC303FFF.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 740
Back