• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Merhaba hanımlar 14 temmuzda adet oldum 10 agustosta olmam gerekirken 7 agustosta cok cok az kahverengi leke gelmıs ıc camasırıma erken oldum bu ay dedım ama bırdaha 1 damlanın damlası kanamam olmadı bugun 3.gunum belirtiler kaldı ama gelen hıcbır sey yok kıstan kalma elimde ovulasyon testi vardı son 1 adet onu yaptım boyle cıktı yumurtlamaya mı hazırlanıyor daha kanamadan vucudum ben pek bırsey anlamadım
Merhaba, testiniz bayağı koyu pik yani.adetleriniz düzenlimidir.eger düzenli ise yüksek ihtimalle daha önce yumurtlama gormussunuzdur.buda gebeliğin habercisi gibi duruyor.ama eğer ki geç yumurtlamaniz yani adet düzensizlikleriniz var ise yumurtlama da olabilir.

Merhaba, testiniz bayağı koyu pik yani.adetleriniz düzenlimidir.eger düzenli ise yüksek ihtimalle daha önce yumurtlama gormussunuzdur.buda gebeliğin habercisi gibi duruyor.ama eğer ki geç yumurtlamaniz yani adet düzensizlikleriniz var ise yumurtlama da olabilir.
Adetleri duzenlı 28 gunluk perıyod ılw adet oluyorum gectıgımız kıs 3 4 ay takip ettim bu testlerle yumurtlama catlama genelde adetin ortalarında hep oldu o konu da sıkıntım yok cok nadir 3 5 yılda bir kıst oluyor ama onu da kendi bir kac gun gecikme ile atıyorum ıns oyledır cevabınız ıcın cok tesekkur ederim

Adetleri duzenlı 28 gunluk perıyod ılw adet oluyorum gectıgımız kıs 3 4 ay takip ettim bu testlerle yumurtlama catlama genelde adetin ortalarında hep oldu o konu da sıkıntım yok cok nadir 3 5 yılda bir kıst oluyor ama onu da kendi bir kac gun gecikme ile atıyorum ıns oyledır cevabınız ıcın cok tesekkur ederim
Rica ederim, umarım gönlünüzdeki olmusdur 🤲 düzenli ise adetler vardır bebiş insallah. Arada bir folikul kisti herkesde olur o sorun değil.sonucunuzu öğrendiğinizde yazarsaniz sevinirim 🥰

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptım asagida paylaştım testi sanki çizgi var gibi ama gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı aklım karıştı birde siz bakar misiniz
Vallahi durum bende de aynen bu şekilde adetimden 4 gün geçti ovülasyon aynı böyle çıktı gebelik testi tek çizgi bende anlamadım bilen biri yada deneyimleyen biri aydınlatsın lütfen

Back