Başka testim yok hangi marka tam belli olur acabaBen açıkçası artimede pek güvenemiyorum. Elinizde başka test varsa onunla deneyin bence yarın sabah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testimdeki silik çizgiden emin olamıyorum
- Konu Sahibi asyasuu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Onu bilmiyorum burada açılan konularda ayrıntılı bilgi vardır aslında, artimed almayın amaBaşka testim yok hangi marka tam belli olur acaba
İnşaallah vardır inşallah inşallah bebeğin seninledirÇok memnun kalanda var bakalım nasip artık inşallah doğrudur
İnşaalllah aminnn çok teşekkür ederimİnşaallah vardır inşallah inşallah bebeğin seninledir
Ben sabah bir tane daha aldım yaptim yarım çıktı anlamadım sabah kan verdim sonuçları bekliyorum e nabizdan bakicam inşallah hamileyizdirBugün aynı testi bende yaptım aynı çizgi çıktı pozitif miyiz acaba
Yok maalesef regl oldumBen gördüm canım çizgini test yaptın mı başka varmıymış benımde senın gibi çünkü merak etttim foto atıyorum bak
Bugünün yüzü suyu hürmetine inşaallah allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi şekildeYok maalesef regl oldum
Sonucunuz nedir merak ettimBugünün yüzü suyu hürmetine inşaallah allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi şekilde
Sonucu negatif gerçekten ben bu testleri anlamıyorum çok üzgünümSonucunuz nedir merak ettim
Artimede güvenme eğer oysamerhaba arkadaşlar size dün yaptığım testi paylaşmak istiyorum reglime 4 gün varken yaptım testi bu şekilde silik çıktı siz de görebiliyor musunuz?
umutlanmakta istemiyorum
Artimed maalesef genelde yalancı sonuç veriyor (Sonucu negatif gerçekten ben bu testleri anlamıyorum çok üzgünüm
Benimde artimed gecende artimed yaptım p zamanda negatifti simdide aynı bidahada alamam insanların duygularıyla oynuyorlar yaevet artimed
Kesinlikle evet oyle yaArtimed maalesef genelde yalancı sonuç veriyor (
Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah, umudumuz Ocak ben Ağustostan beri deniyorum olmuyor ki hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde. Şuan adetim, bittikten hemen sonraki gün rahim filmi çekeceğim, bakalım nasıl bir serüven bekliyor bizleriKesinlikle evet oyle ya
İnşaallah sizde bir sıkıntı çıktımı ben pkosluyum kilo veriyorum onun için ne kadarlık evlisinÜzülme canım hayırlısı olsun inşallah, umudumuz Ocak ben Ağustostan beri deniyorum olmuyor ki hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde. Şuan adetim, bittikten hemen sonraki gün rahim filmi çekeceğim, bakalım nasıl bir serüven bekliyor bizleri
Yok hiçbir sıkıntı yok ikimizde de. Her ay düzenli adet görürüm yumurtamın büyüyor çatladığını anlarım, 1.5 yıldır evliyim ama evlendikten hemen sonra toplamda üç ay süren ağır enfeksiyon geçirdim, doktorum bundan dolayı rahim filmi öneriyor zaten, enfeksiyon tüpleri tıkanmıştir diyorİnşaallah sizde bir sıkıntı çıktımı ben pkosluyum kilo veriyorum onun için ne kadarlık evlisin