ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızz yoksa üstüne görmeyesin sen

Kızz yoksa üstüne görmeyesin sen

meleğim üstüne görseydim ultrasonda çıkardı ama çıkmadı yani bebiş yok ama kanla idrar testide yapılda varsa onda çıkar
ayyyy öyle birsey olsa şok geçiririm ama yok osaydı hissederdim meleğim sen onu bunu bırakda nasıl gitti dün gece hmm :18::18:
çalışmalar nasıl dr. ne zaman gideceksin

merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:

Balımm belli mi olur , inşallah vardır bebiş sürprizz olurr

Kuzucum ben çalışmayı dün sabah yaptım verimli olmasını düşündüğümden.Ama tüm aksilikler devam ediyor.:44:Benim adam hasta grip oldu şimdide dün sabah bile zorla oldu işte düşün artık bu akşam ve cuma da değerlendireceğim her ihtimale karşı.Doktor çağırmadı, kırmızılar gelirse gidicem hayırlısı artık gülüm.

Sen gelişmelerden haberdar et bani fıstığımm

Tatlım olabiliyor, yaşayan arkadaşlar var.Sen değerlendir bol bol

nerdeyse 5 gündür aynı koyulukta devam eden çizgi olunca merak ettim bide size soriim dedim garibime gittide biraz..en azından biraz koyulaşıp yada silikleşmesi gerekmiyormu acaba???

Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?
bir test yap derim ben

Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?
bir test yap derim ben

yani ikinci çizgiyle aynı koyulukta değil ama ona yakın hergün aynı koyulukta çıkıo walla bende şaşırdım ne yapacağımı cnm :26::26:

yaaaa :18::18: çok geçmiş olsun meleğim kkocişine acil şifalar versin
ayyyy inş. bu ay hamiş kalırsın senın bat ne zaman şimdi

yaaaa :18::18: çok geçmiş olsun meleğim kkocişine acil şifalar versin
ayyyy inş. bu ay hamiş kalırsın senın bat ne zaman şimdi

Sağol balımm

Normal Batım 1-2 Mayıs
İğneden sonra 14.günde gelir kırmızılar diyorlar ama
15nde iğneyi vuruldum 15+14 = 29 Nisan demek.
Ama ben gene kendime 3 mayıs tarihini belirledim :44:

benimde günlerdir çift çizgi çıkıyo ovulasyon.merakımdan gebelik testide yaptım ama negatif

Sağol balımm

Normal Batım 1-2 Mayıs
İğneden sonra 14.günde gelir kırmızılar diyorlar ama
15nde iğneyi vuruldum 15+14 = 29 Nisan demek.
Ama ben gene kendime 3 mayıs tarihini belirledim :44:

aaaayyyyyyy :18::18: hadi inş. rabbime duacıyız inş. bebek gelir
ne güzel bir haber olur kuzum ya
inş. tutar meleğim ama ben inanıyorum tutar

arkadaşlar benim dün ve bugünkü testim ikinci çizgi koyuydu bayağı diğeri gibi nerdeyse fakat ince diğeri gibi kalın değil bu pozitifmidir. ilk defa yapıyorum bu ay kimsedede görmedim o yüzden hiç bilmiyorum ikide birde sorup duruyorum ama napim çok cahilim bu konuda.sizlerden başkada kime sorayımki.

iyi aksamlar..
ovulasyon testinde 2. cizgi ilkine gore daha silik. ama yumurta aki kivaminda akintim var. iliski olmali mi sizce yoksa yarini mi beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…