- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.361
meleğim dün tahlillerim çok temiz çoktı ben bu ay 2 gün adet görüp kesildim 3 ve 4 gün 1 damla geldi annemde hava değişmindendir dedi bende umursamadım dr. altdan ultrasonla yumrtalıklara baktı kan idrar testi yapıldı yaırn akşam tekrar gideceğim bu gidişle beni işten kovacaklar bitanem
bilmiyorum ultrasonu çeken dr. şuan çok iyi gözüküyor dedi yumurtalıklarında iyi dedi tertemizmiş için mübaret çamaşır suyuyla yıkanmış gibi
kızla rhepinize teşekkür ederim iyiki varsınız yanlız kasıklarım çok ağrıyor sebebini bilmiyorum yarın dr. söyleyecek kanda idrarda ne çıkacak bakalım
Kızz yoksa üstüne görmeyesin sen
meleğim üstüne görseydim ultrasonda çıkardı ama çıkmadı yani bebiş yok ama kanla idrar testide yapılda varsa onda çıkar
ayyyy öyle birsey olsa şok geçiririm ama yok osaydı hissederdim meleğim sen onu bunu bırakda nasıl gitti dün gece hmm:18::18:
çalışmalar nasıl dr. ne zaman gideceksin
merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:
Balımm belli mi olur , inşallah vardır bebiş sürprizz olurr
Kuzucum ben çalışmayı dün sabah yaptım verimli olmasını düşündüğümden.Ama tüm aksilikler devam ediyor.:44:Benim adam hasta grip oldu şimdide dün sabah bile zorla oldu işte düşün artıkbu akşam ve cuma da değerlendireceğim her ihtimale karşı.Doktor çağırmadı, kırmızılar gelirse gidicem hayırlısı artık gülüm.
Sen gelişmelerden haberdar et bani fıstığımm
Tatlım olabiliyor, yaşayan arkadaşlar var.Sen değerlendir bol bol
Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:
Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?
bir test yap derim ben
Balımm belli mi olur , inşallah vardır bebiş sürprizz olurr
Kuzucum ben çalışmayı dün sabah yaptım verimli olmasını düşündüğümden.Ama tüm aksilikler devam ediyor.:44:Benim adam hasta grip oldu şimdide dün sabah bile zorla oldu işte düşün artıkbu akşam ve cuma da değerlendireceğim her ihtimale karşı.Doktor çağırmadı, kırmızılar gelirse gidicem hayırlısı artık gülüm.
Sen gelişmelerden haberdar et bani fıstığımm
Tatlım olabiliyor, yaşayan arkadaşlar var.Sen değerlendir bol bol
yaaaa :18::18: çok geçmiş olsun meleğim kkocişine acil şifalar versin
ayyyy inş. bu ay hamiş kalırsın senın bat ne zaman şimdi
merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:
Sağol balımm
Normal Batım 1-2 Mayıs
İğneden sonra 14.günde gelir kırmızılar diyorlar ama
15nde iğneyi vuruldum 15+14 = 29 Nisan demek.
Ama ben gene kendime 3 mayıs tarihini belirledim :44:
aaaayyyyyyy:18::18: hadi inş. rabbime duacıyız inş. bebek gelir
ne güzel bir haber olur kuzum ya
inş. tutar meleğim ama ben inanıyorum tutar
Hayırlısı be balım
Senden güzel haberler gelsin de benim aklım orda
meleğim boşver beni şimdi benım sat daha çok var kuzum hayırlısı olsun inş. hepimiz için
İnşallah hayatım
Allah topiğimizi bebeklendirsinn
meleklerim yarın a başlıyorum yumurta takibine dua edin bana bu ay tutsun artık bebek istiyorum ya canıma tak dedi