- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.321
Bendeee senii çokkk ama çokk seviyorumm canımınn içi
Güzel haftasonları diyorum ve güzel yanaklarından öpüyorummmm
Kızlar herkese güzel haftasonlarıı
canım ya pes etmek yok olana kadar denicez.sıkma canını...
günaydı kızlar bugün klomende 2. günüm inşallah bu ay iyi gelir çok dua ediyorum sizede dua ediyorum inşallah her isteyenin göbegi bebeklerle dolsun :))
benim bat 11 mayıs.hayırlı uğurlu olsun inşallahh:))
Benim de 11 mayıs :)
Slm fıstıklarrrrrr adet oldum dıye uzulmeyın o gun gelcek ve mujdeyı haykıracaksınız ınsallah bunu unutmayın umutsuz olmayın ne olur cnlarım sızı sevıyorum guzelllerım sızelr bnm herseyımsınızzzzzzz
Günaydınnn kızlarrr,
Yeni bir hafta yeni umutlar güzel haberler getirsin hepimize inşallah
Gurbetgüzelim gözün aydınnYeni umutların da hayırlı olsun.
Listede beni de güncelleyebilirmisinBAT 2-3Mayıs
Suaycım balım ne güzel yaptın doktora gitmekle, hayırlısıyla güzel sorunsuz haberler alırız bebğim inşallah
Git dinlen kocişinde dinlensin , bebek yapıp gelin.KAfan rahat olsun stresten uzak kal emi
Beni sorarsan durumlar karışık cuma-pazar-salı ilişki verdi biliyorsun:44:Cuma benim ki bişey bilmemesine rağmen istemedi.
En sonunda dayanamadım herşeyi ben yaşıyorum, doktora gidiyorum sıkıntılar yaşıyorum hesap yapıyorumm sonra sen böyle yapıyorsun felan.
NEymiş istemiyormuş çocuk ben tek başıma yapıyormuşum herşeyiNeyse o akşam oldu ama düşün sen ne kadar işe yarar.Pazar 12de iğneyi vurdu bana.Gece de ilişki oldu.Ama bir gün öncesindende içki içip eve geldi içki içme dememe rağmen. Şimdi bi salı kaldı.Bu konuda da aklım karışık iğne sonrası 36.saatte çatlar diyolar.Doktor salı dedi bilmiyorum valla
merhabadaha oncede paylasımlarım olmustu burada dun reglı olmam gerekıyordu olmadım ve dun sabah gebelık testı yaptım negatıf bu gunde gebelık testı yoktu ovulasyon testı yaptım 2.cızgı sılık bunun anlamı nedır?
tatlım hayat güzel bak havalar muhteşem şu topikte 2 arkadaşım var ikinizide çok seviyorum biri sen biride benımtopiğim oda yeni hamiş allahım onu ve yiğenimi korusun
merhabadaha oncede paylasımlarım olmustu burada dun reglı olmam gerekıyordu olmadım ve dun sabah gebelık testı yaptım negatıf bu gunde gebelık testı yoktu ovulasyon testı yaptım 2.cızgı sılık bunun anlamı nedır?
Cnm biraz bekle testte cikmayabilir ovu testide gebeligi gosterir cnm
Bendee senii çok hemdee balımm.Sende bebişleneceksin hayırlısıyla
Kan testi yaptırsana tatlım rahatlamış olursun.Hayırlısıyla bebiş vardır inşallah
canım bende aynı markayı aldım bı kere kullandım daha bı sorun yok şimdılık :)
Herkese merhabalarrrr
Böyle küt diye konuya girip soru soru soruyorum ama kusura bakmayın:) acil ovulasyon testi sipariş etmem gerekiyorda. ben daha önceden Wondfo marka test kullandım ve hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı. şimdi tekrar alacağım ama aldığım yerde wondfo kalmamış. LAbquick marka var, kullanan var mı ? iyi midir:44:
arkadaşlar testi ovalasyon gebelik testiylemi yapıyorsunuz lütfen cevp
canım inşallah hamişsindir