ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bu arada herkese iyi haftalar günaydınlarrr..
gurbet güzelim listeyi yenilemişsin sağol hayır ve uğur getirsin hepimize inşallaaahhh.

günaydın kızlar ovulasyon testim 9 gündür çift çizgi gösteriyo ama 2 gün koyu renkteydi diğer günler acık.normalmi bu acaba

Bendeee senii çokkk ama çokk seviyorumm canımınn içi

Güzel haftasonları diyorum ve güzel yanaklarından öpüyorummmm

Kızlar herkese güzel haftasonlarıı

meleğim bende bende seni çooook seviyorum günaydın gülüm cumartesi kan verdim salı günü akşam yani yarın akşam saat30 da dr. olacağım inş. birsey cıkmaz sonuçlar iyidir bakalım dr ne diyecek bebeğim sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti benımde kayınvalide geliyor salı gece 1:00 de burda olacaklar dr. geliyor oda küçük görümceyle belki bende haftaya izin alıp onlarla giderim eşimde izin alıp şarkışlaya gitcek işyeri banada izin verirse bende 4 gtün izin alıp gitcem pazartesi 23 nisanda tatil kafamı dağıtırım biraz

canım ya pes etmek yok olana kadar denicez.sıkma canını...

canın etmiyorum zaten allahtan ümid kesilmez ne yapalım mısmet değilmiş valla tatlım ben bu ay ovülasyon testi yapmıyacağım kocam izin vermiyor oluruna bırakacağız dr. gidiyorum zaten hormon testi yaptırdım yarın çıkacak sonuçlar hayırlısı koyu gördüğün gün ve ertesi gün yapıyorsun koyu gördüğün günler yap belki fazla yumurtluyosundur

günaydı kızlar bugün klomende 2. günüm inşallah bu ay iyi gelir çok dua ediyorum sizede dua ediyorum inşallah her isteyenin göbegi bebeklerle dolsun :))

iyi şanslar dilerim tatlım rabbım bu ay inş. yüzünü gülücüklerle sevinçlerle doldurur en kısa zamanda göbişin bebiş olur

benim bat 11 mayıs.hayırlı uğurlu olsun inşallahh:))

Benim de 11 mayıs :)

benım de 10 mayıs bat hadi kızlar arka arkaya inş. güzel haberler veririz

tamam kuzum üzülmek yok ben biraz daha iyiyim zaten topladım bıraz kendimi
rabbım bu ay yüzümüzü güldürsün bakalım yarın dr. neler diyecek bıze :18::18:
topiğimiz hamiş olsun
göbişler bebek dolsunnnn
allah kem gözlerden nazardan korusun
rabbim sana sığıındık senden medet umuyoruz bizide nurunla nurlandır amin

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlarrr,

Yeni bir hafta yeni umutlar güzel haberler getirsin hepimize inşallah

Gurbetgüzelim gözün aydınn Yeni umutların da hayırlı olsun.
Listede beni de güncelleyebilirmisin BAT 2-3Mayıs

Suaycım balım ne güzel yaptın doktora gitmekle, hayırlısıyla güzel sorunsuz haberler alırız bebğim inşallah
Git dinlen kocişinde dinlensin , bebek yapıp gelin.KAfan rahat olsun stresten uzak kal emi

Beni sorarsan durumlar karışık cuma-pazar-salı ilişki verdi biliyorsun:44:Cuma benim ki bişey bilmemesine rağmen istemedi.
En sonunda dayanamadım herşeyi ben yaşıyorum, doktora gidiyorum sıkıntılar yaşıyorum hesap yapıyorumm sonra sen böyle yapıyorsun felan.
NEymiş istemiyormuş çocuk ben tek başıma yapıyormuşum herşeyi Neyse o akşam oldu ama düşün sen ne kadar işe yarar.Pazar 12de iğneyi vurdu bana.Gece de ilişki oldu.Ama bir gün öncesindende içki içip eve geldi içki içme dememe rağmen. Şimdi bi salı kaldı.Bu konuda da aklım karışık iğne sonrası 36.saatte çatlar diyolar.Doktor salı dedi bilmiyorum valla

tatlım hayat güzel bak havalar muhteşem şu topikte 2 arkadaşım var ikinizide çok seviyorum biri sen biride benım topiğim oda yeni hamiş allahım onu ve yiğenimi korusun

merhabadaha oncede paylasımlarım olmustu burada dun reglı olmam gerekıyordu olmadım ve dun sabah gebelık testı yaptım negatıf bu gunde gebelık testı yoktu ovulasyon testı yaptım 2.cızgı sılık bunun anlamı nedır?

Cnm biraz bekle testte cikmayabilir ovu testide gebeligi gosterir cnm

tatlım hayat güzel bak havalar muhteşem şu topikte 2 arkadaşım var ikinizide çok seviyorum biri sen biride benım topiğim oda yeni hamiş allahım onu ve yiğenimi korusun

Bendee senii çok hemdee balımm.Sende bebişleneceksin hayırlısıyla

Kan testi yaptırsana tatlım rahatlamış olursun.Hayırlısıyla bebiş vardır inşallah

Cnm biraz bekle testte cikmayabilir ovu testide gebeligi gosterir cnm

sabredemıyorumyarın tekrar bı gebelık testı yaparım allahım hakkımızda hayırlısını nasıpet...
Bendee senii çok hemdee balımm.Sende bebişleneceksin hayırlısıyla

Kan testi yaptırsana tatlım rahatlamış olursun.Hayırlısıyla bebiş vardır inşallah

yok canım her ay bı husran buay negatıf cıkarsa gercekten yıkılırım...evde kendımı yıyorum ıste

Herkese merhabalarrrr

Böyle küt diye konuya girip soru soru soruyorum ama kusura bakmayın:) acil ovulasyon testi sipariş etmem gerekiyorda. ben daha önceden Wondfo marka test kullandım ve hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı. şimdi tekrar alacağım ama aldığım yerde wondfo kalmamış. LAbquick marka var, kullanan var mı ? iyi midir:44:

canım inşallah hamişsindir

canımbende labquıck kullanıyorum ıcın rahat alabılırsın

günaydın kızlar meleklerim huuuuuu uyanın kızlar
gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. randevum var inş. temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…