- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.341
günaydın kızlar meleklerim huuuuuu uyanın kızlar
gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. randevum var inş. temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış
gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. randevum var inş. temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış
[sıze=2][/sıze]günaydın kızlar meleklerim huuuuuu uyanın kızlar
Gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. Randevum var inş. Temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış
günaydınnn.inşallah doktordan mutlu mutlu dönersin.hiç bişeyin çıkmaz.sadece bebeğin nazlı çıksın
günaydın caNIM.dualarımız seninle
günaydın canım bende aranıza yeni katıldım
inşallah hayırlı haberle gelirsin doktordan
canım inşallah temiz çıkar kan tahlilimi yaptırdın sonr asında hgs verebilir sana bana öle omuştu inşallah testlerin temiz çıkar:
Kuzucumm dualarım seninle balım
Güzel haberlerini bekliyoruzzz sabırsızlıkla
selam güzel anne adaylarııııııııı....
bende ovulasyon testiyle hamilelik planlıyorum bu ay. ilk kez kullanıyorum bu kitleri. 3 gün yaptım hep 2. çizgi silikti. normalde benim bu günler yumurtlama tarihim ama çift çizgiyi tam olarak göremedim bi türlü.
Bu durumda olan varmı??
arkadaşlar ben yumurta takibi yaptıruyorum bugün 15 çıktı ve ne zaman çatlayacağını bilmiyorum allah denk getirse bari hamilelik testiyle ne zaman çatlıyacağını bulabilrmiyiz bilen var mı
selam güzel anne adaylarııııııııı....
bende ovulasyon testiyle hamilelik planlıyorum bu ay. ilk kez kullanıyorum bu kitleri. 3 gün yaptım hep 2. çizgi silikti. normalde benim bu günler yumurtlama tarihim ama çift çizgiyi tam olarak göremedim bi türlü.
Bu durumda olan varmı??
günaydın sanada.nasılsın.
suaydan hala haber yok değilmi
*
Günaydın kızlarrr, güzel bir gün olsun hepimize
Suayım balım nerelerdesin :44: Güzel haberlerini ver hadi bize
günaydın sanada.nasılsın.
suaydan hala haber yok değilmi
*
Günaydınn tatlım.İyiyim, sen nasılsınn
Evet hala haber yok suaydan:44:
Suayımmm nerelerdesin hadi gel artık
meleğim dün tahlillerim çok temiz çoktı ben bu ay 2 gün adet görüp kesildim 3 ve 4 gün 1 damla geldi annemde hava değişmindendir dedi bende umursamadım dr. altdan ultrasonla yumrtalıklara baktı kan idrar testi yapıldı yaırn akşam tekrar gideceğim bu gidişle beni işten kovacaklar bitanem
bilmiyorum ultrasonu çeken dr. şuan çok iyi gözüküyor dedi yumurtalıklarında iyi dedi tertemizmiş için mübaret çamaşır suyuyla yıkanmış gibi
kızla rhepinize teşekkür ederim iyiki varsınız yanlız kasıklarım çok ağrıyor sebebini bilmiyorum yarın dr. söyleyecek kanda idrarda ne çıkacak bakalım