ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınnn güzel anne adaylarııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Keyifli ve verimli bir gün diliyorumm:KK53:

Öptüm hepinizi yanacıklarınızdan...

meleklerim yarın a başlıyorum yumurta takibine dua edin bana bu ay tutsun artık bebek istiyorum ya canıma tak dedi:KK50:

ayyyyyyy :KK52::KK52::KK52: hadi emosum inş. bebişin sıkı sıkı tutunur sana :KK16::KK16::emir_bebek::nazar:
dualarımız senınle kuzum allah gönlüne göre versin kuzum tak etmesin canına rahat ol pozitif düşün oldumu :KK54:

Günaydınnn güzel anne adaylarııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Keyifli ve verimli bir gün diliyorumm:KK53:

Öptüm hepinizi yanacıklarınızdan...

günaydın meleğim bitanem hepimize güzel haftalar dilerim canımbenım :KK54::KK54::KK34:

ayyyyyyy :KK52::KK52::KK52: hadi emosum inş. bebişin sıkı sıkı tutunur sana :KK16::KK16::emir_bebek::nazar:
dualarımız senınle kuzum allah gönlüne göre versin kuzum tak etmesin canına rahat ol pozitif düşün oldumu :KK54:

günaydın meleğim bitanem hepimize güzel haftalar dilerim canımbenım :KK54::KK54::KK34:

Günaydın güzeller güzelimmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

Bugün nasılsınnn:KK19::KK17:

Günaydın güzeller güzelimmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

Bugün nasılsınnn:KK19::KK17:

iyiyim meleğim akşam 5:30 dr. olacağım kociş gelip alcak beraber gideceğiz :KK16::KK16:
dua et meleğim bana hmm bide ben yarından sonra yokum 2 mayısa kadar izinliyim burda olmayacağım ama ara sıra nete girmeye çalışcam canım çünkü çok özlerim ben seni :KK54::KK54::KK19:
kızlar sizleride tabiki :KK16:
belki bu izin bana biraz iyi gelir belki bebiş olur kim blir :KK9::KK9::KK9:

iyiyim meleğim akşam 5:30 dr. olacağım kociş gelip alcak beraber gideceğiz :KK16::KK16:
dua et meleğim bana hmm bide ben yarından sonra yokum 2 mayısa kadar izinliyim burda olmayacağım ama ara sıra nete girmeye çalışcam canım çünkü çok özlerim ben seni :KK54::KK54::KK19:
kızlar sizleride tabiki :KK16:
belki bu izin bana biraz iyi gelir belki bebiş olur kim blir :KK9::KK9::KK9:

Balımm güzel haberlerle geleceksin inşallah hayatımm:21::21::21:
Dualarım hep seninle zaten, güzel haberler bekliyorum senden.
İznin süper geçsin çok keyifli ve bebekli seni geri bekliyor olacağız balımm:KK19::KK19:
Arasıra gir çok özlerim ben seni , iyiyim de yeter valla balımm:KK19::KK19::KK19::KK19:

Doktordan sonrada haber ver bize:KK19:

Balımm güzel haberlerle geleceksin inşallah hayatımm:21::21::21:
Dualarım hep seninle zaten, güzel haberler bekliyorum senden.
İznin süper geçsin çok keyifli ve bebekli seni geri bekliyor olacağız balımm:KK19::KK19:
Arasıra gir çok özlerim ben seni , iyiyim de yeter valla balımm:KK19::KK19::KK19::KK19:

Doktordan sonrada haber ver bize:KK19:

oy oy ben seni unuturmuyum hiç kuzucum :KK20::KK20::KK20: asla
fırsat bulduğum heran burdayım yoksa msn yollarım meleğim:KK16::KK16::KK16::KK19::KK19:
ya işte nasıl bir dinlenme olursa şarkışlaya kayınvalideme gitcem :KK14::KK14: :KK9::KK9:
:21::21: benım için asıl tatlı haziranda urfaya gitcem memleketime ben urfalıyım ya güküm çok özledim teyzelerimi kuzenleri dayım ooo bide düğün var o zaman bol bol resim eklerim buraya :KK9::KK9:
tatlım dr. bu akşam gideceğim yarın işe geleceğim sana yine yazarım kuzucum merak etme sen :KK34::KK34:
bıde kayınvalidemle küçük görümce bizde ya salı günü geldiler pazar yola çıkarız heralde hepberaber gitcez göz kontrolü için geldi ama dr. gözleri görmez dedi anlayacağın 2 gözüde görmüyor :KK50::KK50:

oy oy ben seni unuturmuyum hiç kuzucum :KK20::KK20::KK20: asla
fırsat bulduğum heran burdayım yoksa msn yollarım meleğim:KK16::KK16::KK16::KK19::KK19:
ya işte nasıl bir dinlenme olursa şarkışlaya kayınvalideme gitcem :KK14::KK14: :KK9::KK9:
:21::21: benım için asıl tatlı haziranda urfaya gitcem memleketime ben urfalıyım ya güküm çok özledim teyzelerimi kuzenleri dayım ooo bide düğün var o zaman bol bol resim eklerim buraya :KK9::KK9:
tatlım dr. bu akşam gideceğim yarın işe geleceğim sana yine yazarım kuzucum merak etme sen :KK34::KK34:
bıde kayınvalidemle küçük görümce bizde ya salı günü geldiler pazar yola çıkarız heralde hepberaber gitcez göz kontrolü için geldi ama dr. gözleri görmez dedi anlayacağın 2 gözüde görmüyor :KK50::KK50:

Unutma zatenn :KK19:
Hava değişimi iyidir tatlım, kafan rahatlar ne güzel olur bak gör:KK9:
Ohh ne güzel haziranda inşallah hamiş hamiş gidersin memleketine, keyifle bebişinle tatilini yaparsın kuzumm:KK49:
Yarın beklicem senden haber :KK19:
Kayınvalidene de çok geçmiş olsun kuzum:KK43: Allah sağlık sihhat versin en kısa zamanda :KK54:

Kizlar cok mutluyUm kistlere veda ettik cok sukur
Calismalara baslarim ins bende
Allahim herkesin dilegini versin

Kizlar cok mutluyUm kistlere veda ettik cok sukur
Calismalara baslarim ins bende
Allahim herkesin dilegini versin

ayyyyy :KK52::KK52::KK52: yaşasın hadi gözüm aydın bebiş geliyo bebiş yuppi:KK16::KK16:
:nazar::KK49::emir_bebek: tebirk ederim canım
inş. en kısa zaman da hamiş haberi alırız senden :KK54:

Günaydınnn güzeller,

Bugün cuma , keyifli bir haftasonu sizin olsunn:KK52::KK52::KK52::KK52:

Suayımmm nerdes,nn:KK50:

oy oy meleğim geldimn kuzum benım sabah bıraz yogundum kusura bakma bırde bizim diğer topikte bir sürü olylar olmuş kızlar söyledi ona baktım buısatbebek diye birisi varmış hep yalan dolan şeyler yazıyormuş milleti kandırmış ay nasıl sinir oldum bıde bırgün hamileyim dedi birgün ikizbebek dedi birgün düşük oldu dedi birgün kocamdan ayrılcam dedi dedide dedi sonu gelmedi :KK30::KK30:

neyse senı çok öledim minnoşum dr. dün dediki herşey çok iyi:KK16::KK16: birtane hap verdi adı aklımda değil evde ilaç 27 nisanda o hapa başlıcam birde ilişki takvimi hazırladı eğer bu ayda olmazsa eşimden birsürü test istedi :18::18::18:
yani bana 23 27 kadar çalışma verdi :KK17::KK17::KK17::KK4::KK4:
benim bugün burda son günüm haftaya 2 mayısta burdayım senden güzel haberler bekliyorum meleğim senı cok seviyorum :KK54::KK54:
kızlarr kızlarr sag yumurtalık 12. günde 17.7 mm sol yumurtalık 20.2 mm çatlamak üzere inşallah çatlar :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyyy emoşum kız bugün yarın sabah bıde akşam çalış süper bence sol tarafına yat 2 üçgün sonrada sağ tarafa yat aman aman :nazar::nazar: maşallah bu ay inş. yüzün gülücükle dolar bızıde mutlu edersin canım benım :KK34::KK54:

X