ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar meleklerim huuuuuu uyanın kızlar :KK9::KK9::KK16::KK16:
gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. randevum var inş. temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış :KK20::KK20::KK20:

günaydınnn.inşallah doktordan mutlu mutlu dönersin.hiç bişeyin çıkmaz.sadece bebeğin nazlı çıksın:KK1::emir_bebek:

gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. randevum var inş. temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış :KK20::KK20::KK20:

günaydın caNIM.dualarımız seninle:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

[sıze=2][/sıze]günaydın kızlar meleklerim huuuuuu uyanın kızlar :KK9::KK9::KK16::KK16:
Gününüz güzel olsun bugün 5:30 dr. Randevum var inş. Temiz çıkar kızlar dua edin sizi kocaman öptümmm hadi bekliyorum burası çok başı boş kalmış :KK20::KK20::KK20:

günaydın canım bende aranıza yeni katıldım
inşallah hayırlı haberle gelirsin doktordan

canım inşallah temiz çıkar kan tahlilimi yaptırdın sonr asında hgs verebilir sana bana öle omuştu inşallah testlerin temiz çıkar :KK9::KK9::

Kuzucumm dualarım seninle balım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Güzel haberlerini bekliyoruzzz sabırsızlıkla:KK19::KK19::KK19:

günaydınnn.inşallah doktordan mutlu mutlu dönersin.hiç bişeyin çıkmaz.sadece bebeğin nazlı çıksın:KK1::emir_bebek:

canım benım çok teşekkür ederim :KK16::KK16: ayyy çok tatlısın sağol inş. tatlım hepimizin bebişi nazlı olur

günaydın caNIM.dualarımız seninle:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

sağol hayatım çok teşekkür ederim canım :KK16::KK54:

günaydın canım bende aranıza yeni katıldım
inşallah hayırlı haberle gelirsin doktordan

aramıza hoşgeldin canım teşekkür ederim umarım bizim bu grup sanada şans getirir :KK16::KK16:

canım inşallah temiz çıkar kan tahlilimi yaptırdın sonr asında hgs verebilir sana bana öle omuştu inşallah testlerin temiz çıkar :KK9::KK9::

canım hormon testi yaptılar inş. temiz çıkar ne diyelim hayırlısı olsun :KK16::KK16: hgs nedir ayyy korkutma kız benı :18::18: :KK28:

Kuzucumm dualarım seninle balım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Güzel haberlerini bekliyoruzzz sabırsızlıkla:KK19::KK19::KK19:

sağol meleğim benım bitanem :KK16::KK19::KK54::KK54:

kızlar beni çok duygulandırdınız hepinize çok teşekkür ederim rabbım en kısa zamanda bu topiğin hepsini bebişlerle doldursun :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:
hepiniz tek tek yazmışsınız sağolun iyiki varsınız yüzünüzü göremesemde varlığınız bilmek bıle bana yetiyor meleklerim :KK16::KK16:

Son düzenleme:
selam güzel anne adaylarııııııııı....
bende ovulasyon testiyle hamilelik planlıyorum bu ay. ilk kez kullanıyorum bu kitleri. 3 gün yaptım hep 2. çizgi silikti. normalde benim bu günler yumurtlama tarihim ama çift çizgiyi tam olarak göremedim bi türlü.
Bu durumda olan varmı??

canım hangi marka kullanıyorusun

arkadaşlar ben yumurta takibi yaptıruyorum bugün 15 çıktı ve ne zaman çatlayacağını bilmiyorum allah denk getirse bari hamilelik testiyle ne zaman çatlıyacağını bulabilrmiyiz bilen var mı

arkadaşlar ben yumurta takibi yaptıruyorum bugün 15 çıktı ve ne zaman çatlayacağını bilmiyorum allah denk getirse bari hamilelik testiyle ne zaman çatlıyacağını bulabilrmiyiz bilen var mı

canım dr ne zmana çatlayacağını söylemedimi :KK28:
nasıl yapıyorsun yumurta takibini sen bugünlerde 3 gün 4 gün üst üste çalış

[QUOTE=suay82aramıza hoşgeldin canım teşekkür ederim umarım bizim bu grup sanada şans getirir :KK16::KK16:

bende bu ay ilk defa denicem inşallah grubun başlığı dikkatimi çekti bilgi almak istedim abone oldum :KK1:

selam güzel anne adaylarııııııııı....
bende ovulasyon testiyle hamilelik planlıyorum bu ay. ilk kez kullanıyorum bu kitleri. 3 gün yaptım hep 2. çizgi silikti. normalde benim bu günler yumurtlama tarihim ama çift çizgiyi tam olarak göremedim bi türlü.
Bu durumda olan varmı??

aynen canım bende aynı durumdayım bugün 14.günüm 6.günden itibaren yapıyorum bu gün sanki biraz daha koyuydu ama tam koyu olması gerekiyo heralde anlamadım şimdi yumurtlamıyoruzmu biz

Kizlar anneme geldim giremiyorum mazur gorun bni
Hadi bakalim hamis haberleri bekliyorum ins
Bnde yarin dra gidicem hairli haberle donerim insAllah

Günaydın kızlarrr, güzel bir gün olsun hepimize :KK19:

Suayım balım nerelerdesin :44: Güzel haberlerini ver hadi bize:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlarrr, güzel bir gün olsun hepimize :KK19:

Suayım balım nerelerdesin :44: Güzel haberlerini ver hadi bize:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günaydın sanada.nasılsın.
suaydan hala haber yok değilmi
*

Günaydınn tatlım.İyiyim, sen nasılsınn:KK54:

Evet hala haber yok suaydan:44:

Suayımmm nerelerdesin hadi gel artık :KK43::KK43::KK43:

meleğim dün tahlillerim çok temiz çoktı ben bu ay 2 gün adet görüp kesildim 3 ve 4 gün 1 damla geldi annemde hava değişmindendir dedi bende umursamadım dr. altdan ultrasonla yumrtalıklara baktı kan idrar testi yapıldı yaırn akşam tekrar gideceğim bu gidişle beni işten kovacaklar bitanem :KK9::KK9:
bilmiyorum ultrasonu çeken dr. şuan çok iyi gözüküyor dedi yumurtalıklarında iyi dedi tertemizmiş için mübaret çamaşır suyuyla yıkanmış gibi :KK9::KK9::KK9:
kızla rhepinize teşekkür ederim iyiki varsınız yanlız kasıklarım çok ağrıyor sebebini bilmiyorum yarın dr. söyleyecek kanda idrarda ne çıkacak bakalım :KK54::KK54:

meleğim dün tahlillerim çok temiz çoktı ben bu ay 2 gün adet görüp kesildim 3 ve 4 gün 1 damla geldi annemde hava değişmindendir dedi bende umursamadım dr. altdan ultrasonla yumrtalıklara baktı kan idrar testi yapıldı yaırn akşam tekrar gideceğim bu gidişle beni işten kovacaklar bitanem :KK9::KK9:
bilmiyorum ultrasonu çeken dr. şuan çok iyi gözüküyor dedi yumurtalıklarında iyi dedi tertemizmiş için mübaret çamaşır suyuyla yıkanmış gibi :KK9::KK9::KK9:
kızla rhepinize teşekkür ederim iyiki varsınız yanlız kasıklarım çok ağrıyor sebebini bilmiyorum yarın dr. söyleyecek kanda idrarda ne çıkacak bakalım :KK54::KK54:

çok sevindim iyi çıkmasına herşeyin.:KK54:

X