ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar sohbetiniz hoşuma gitti yazıyım dedim ben de ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlananlardanım..adete 2 gün kaldı,32 günde bir oluyorum şaşmaz bugün merak ettşm ovulasyon testi yaptım,2.çizgi ilki kadar koyu çıktı,ne diyosunuz bu işe:26::26: denemede 5.ayım

ben senın deli halıne ölürüm emi cadı yazdım bak burdayım ben

kKuzum süper haber desene
Artık bolb ol çalışmak düşüyor sana balım.
Tatilde boş durma hem dinlen , hemde bebeklen ve gel fıstığım.
Seni çok özleyeceğimm Ama olsun sen dinlen , musmutlu gel yeter

Merhaba canım,
Bazı arkadaşalar bu şekilde hamile olduklarını öğrendiler
İnşallah bu bebeğe işarettir sende de
Çok az kalmış 2 gün daha dayanıp kan testi yaptır bence

Merhaba canım,
Bazı arkadaşalar bu şekilde hamile olduklarını öğrendiler
İnşallah bu bebeğe işarettir sende de
Çok az kalmış 2 gün daha dayanıp kan testi yaptır bence

teşekkür ederim cevap içinevet bazıları bu şekilde öğrenmiş hamileliğini ama bazılarında da bu şekilde çıkmasına rağmen hamile değilmiş,adeti bekliyim olmazsam yaptırırım bi kan testi,hayırlısı olsun,beklemek zor eğer hamişsem size de yazarım

tatlım sen bence hamilesin hadi bakalım hayırlısı bu arada armıza hoşgeldin ama boş gelme

ay meleğim güzel dilekierin için teşekkürler bebeklemi gelirim yoksa göbeklemi orasını göreceğiz ama bu ay ilişkide bebek düşünmek yok kociş kızıyo valla kafayı yedin diyo bana
ay ne yapayım elimde değil raziye işte bak ben senden haber bekliyorum gülüm 2 sinde bana msn mesaj at yoksa valla öldürürüm şaka aka ama at yinede
ay içime çok güzel şeyler doğuyor sen hamilesin bak gör inan bu ay sana çok uğurlu geleçek bebek gelecek

ay hadi inşallah kızlar topiğinize uğur getiririrm belki,hayırlısıyla inşallah hamileyimdiryarın sabah gebelik testi yaparsam çıkar mı sizce?

Hele haber verme İnşallah canım güzel haberler bekliyoruz valla.

Balım bebişle gelecen bebişle ama kafa temiz, keyfini sür keyif bebeği gelsinn
Valla bende günler geçmesine rağmen uygunsuz ilişki durumlarından bile fayda çıkarmaya çalışıyorum :) Kafa odaklanmış artık napim.
Ben henüz acabalara girmedim,işler de yoğun zaman akıp gidiyor.Hele haftaya daha da yoğun olacak.
Hayırlısı diyorum artık.Seni haberdar edicem hemen merak etme balımmm

ay hadi inşallah kızlar topiğinize uğur getiririrm belki,hayırlısıyla inşallah hamileyimdiryarın sabah gebelik testi yaparsam çıkar mı sizce?

Bence dayan, hemen yapma canım

ay inşallah kuzum kocişe dedim ki onlar pazar yola çıkacaklar benım burda bir kaç işim var bende 23 de ordayım aşkım dedım dün yatakta bır gülüyoruz allahtan ordada ayrı odamız var kayınvalide çift kişilik baza almıştı bize

Kayınvalideni çok sevdim şimdi
Akıllı kadın vesselam Bazanın hakkını verin karışmam

ayy bilmiyorum korkuyorum ya gene çok umutlancam olmucak diye

kız cadı nıye korkuyosun
bizde her ay bunları yaşıyoruz gerçi insanın elinde değil valla benımkıde iş değil ha bende her ay korkuyorum hüngün hüngür ağlıyorum bıle
ama sağlık olsun ne yapalım elbet bırgün olacak

ayyyy emoşum kız bugün yarın sabah bıde akşam çalış süper bence sol tarafına yat 2 üçgün sonrada sağ tarafa yat aman aman maşallah bu ay inş. yüzün gülücükle dolar bızıde mutlu edersin canım benım [/QUOTE]

canım ya dün doktor dediki dün agir akşam bide cumartesi akşam ilişkiye gir dedi valla yarım saat baş aşşagı yattım dün akşam hep uzundım bu akşam yapsam sperm kalitesi düşermi acaba gün aşırı diyolar ama:44::44:

Kayınvalideni çok sevdim şimdi
Akıllı kadın vesselam Bazanın hakkını verin karışmam

ya nedemessın pek düşüncelidir o konuda ah kuzum orasını bıde bana sor kız ne sevmesi sakın ha benden başkasını sevmek yok
benım düğünüm 3 temmuzda ankarada oldu düğünden hemen sonra yola çıktık eve gelip gelinliği soydum cıktık neymiş gerdek gecesıne onun evinde girecekmışım benım ordada düğünüm oldu 5 temmuzda ama burnumdan geldi zehir etti bana hem kınamı hem düğünümü odayıda o yüzden hazırlattı gerçi ben gerdeğede giremedim psikojik bunalıma girdim annem benı götürecekti ankaraya ama kocam için birsey demedi allhdan onlara karşı benı ezdirmiyor
ben ameliyat oldum rahim ağzı kapalıydı yanı kızlık mızlık ameliyathanede gitti ama balayında dikişler geçti döneceğimiz gün oldu ilişki ben hem o günü zifaf gecesi diyorum tabı kansız bıraz kanamam olmustu ama dikişten dolayı
bızım ilk beraberliğimiz balayında ankaraya dönmeye bırgün kala oldu ama ondan sonrada 2 ay ilişkiye giremedik benım canım çok acıyodu o yüzden tedavi gördüm psikolojik hepsi kayınvalıdenın yüzünden
yıne saygım sonsuz nede olsa yaşlı ne yapalım evin bır oğlu 5 görümce diller papuç kadar kadını sürekli dolduruyorlar işte benım halım bu ama ben kendimi hiç ezdirmiyorum ezdırmemde ben evlenelı 10 aylık evliyim ama 7 aydır düzenli ilişkimiz var

ya meleğim amma döktürmüşüm ha hayat hikayesi oldu verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar
amma dolmuşum haaa

canım ya dün doktor dediki dün agir akşam bide cumartesi akşam ilişkiye gir dedi valla yarım saat baş aşşagı yattım dün akşam hep uzundım bu akşam yapsam sperm kalitesi düşermi acaba gün aşırı diyolar ama:44::44:[/QUOTE]

canım dr. sana ne dediyse öyle yap ama sperm kalitesi düşmez ben dr. sordum yok öyle birsey dedi ama günde 2 kez ilşkiyi önermiyorlar bide sabah 5 karşı ilşkide bulun çok faydalıymış 2 saat yataktan kalkma 6 saat de yıkanma

ya anasını satım millet ilk geceden hamile kalıyo biz yok ateşimi ölç yok çatladı çatlıcak bu kadar hesaplıyoruz yok yok ne şanslılar var ya.. Allahım neyler eylerse güzel eyler ...

ya anasını satım millet ilk geceden hamile kalıyo biz yok ateşimi ölç yok çatladı çatlıcak bu kadar hesaplıyoruz yok yok ne şanslılar var ya.. Allahım neyler eylerse güzel eyler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…