- 13 Ocak 2011
- 2.579
- 229
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.401
ayyyyyyaşasın hadi gözüm aydın bebiş geliyo bebiş yuppi
tebirk ederim canım
inş. en kısa zaman da hamiş haberi alırız senden
oy oy meleğim geldimn kuzum benım sabah bıraz yogundum kusura bakma bırde bizim diğer topikte bir sürü olylar olmuş kızlar söyledi ona baktım buısatbebek diye birisi varmış hep yalan dolan şeyler yazıyormuş milleti kandırmış ay nasıl sinir oldum bıde bırgün hamileyim dedi birgün ikizbebek dedi birgün düşük oldu dedi birgün kocamdan ayrılcam dedi dedide dedi sonu gelmedi
neyse senı çok öledim minnoşum dr. dün dediki herşey çok iyibirtane hap verdi adı aklımda değil evde ilaç 27 nisanda o hapa başlıcam birde ilişki takvimi hazırladı eğer bu ayda olmazsa eşimden birsürü test istedi :18::18::18:
yani bana 23 27 kadar çalışma verdi
benim bugün burda son günüm haftaya 2 mayısta burdayım senden güzel haberler bekliyorum meleğim senı cok seviyorum
ayyyy emoşum kız bugün yarın sabah bıde akşam çalış süper bence sol tarafına yat 2 üçgün sonrada sağ tarafa yat aman amanmaşallah bu ay inş. yüzün gülücükle dolar bızıde mutlu edersin canım benım
ben senın deli halıne ölürüm emi cadı yazdım bak burdayım ben
selam kızlarsohbetiniz hoşuma gitti yazıyım dedim ben de ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlananlardanım..adete 2 gün kaldı,32 günde bir oluyorum şaşmaz bugün merak ettşm ovulasyon testi yaptım,2.çizgi ilki kadar koyu çıktı,ne diyosunuz bu işe:26::26: denemede 5.ayım
Merhaba canım,
Bazı arkadaşalar bu şekilde hamile olduklarını öğrendiler
İnşallah bu bebeğe işarettir sende de
Çok az kalmış 2 gün daha dayanıp kan testi yaptır bence
selam kızlarsohbetiniz hoşuma gitti yazıyım dedim ben de ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlananlardanım..adete 2 gün kaldı,32 günde bir oluyorum şaşmaz bugün merak ettşm ovulasyon testi yaptım,2.çizgi ilki kadar koyu çıktı,ne diyosunuz bu işe:26::26: denemede 5.ayım
kKuzum süper haber desene
Artık bolb ol çalışmak düşüyor sana balım.
Tatilde boş durma hem dinlen , hemde bebeklen ve gel fıstığım.
Seni çok özleyeceğimmAma olsun sen dinlen , musmutlu gel yeter
ay hadi inşallah kızlartopiğinize uğur getiririrm belki,hayırlısıyla inşallah hamileyimdir yarın sabah gebelik testi yaparsam çıkar mı sizce?
bence yapma canım sonra insan çok üzülüyor gününü bekle hayırlısı olsun
teşekkür ederim cevap içinevet bazıları bu şekilde öğrenmiş hamileliğini ama bazılarında da bu şekilde çıkmasına rağmen hamile değilmiş,adeti bekliyim olmazsam yaptırırım bi kan testi,hayırlısı olsun,beklemek zor eğer hamişsem size de yazarım
tatlım sen bence hamilesin hadi bakalım hayırlısıbu arada armıza hoşgeldin ama boş gelme
ay meleğim güzel dilekierin için teşekkürler bebeklemi gelirim yoksa göbeklemi orasını göreceğiz ama bu ay ilişkide bebek düşünmek yok kociş kızıyo valla kafayı yedin diyo bana
ay ne yapayım elimde değil raziye işte bak ben senden haber bekliyorum gülüm 2 sinde bana msn mesaj at yoksa valla öldürürüm şaka aka ama at yinede
ay içime çok güzel şeyler doğuyor sen hamilesin bak gör inan bu ay sana çok uğurlu geleçek bebek gelecek
ay hadi inşallah kızlartopiğinize uğur getiririrm belki,hayırlısıyla inşallah hamileyimdir yarın sabah gebelik testi yaparsam çıkar mı sizce?
Ooo süpermişş.Çok güzel büyümüşler maşallah :) Benim 12. gün 13.2 ve 15.4ü misal
Bol çalışmalı günler diliyorum sana o zaman
ayy bilmiyorum korkuyorum ya gene çok umutlancam olmucak diye
Hele haber vermeİnşallah canım güzel haberler bekliyoruz valla.
Balım bebişle gelecen bebişleama kafa temiz, keyfini sür keyif bebeği gelsinn
Valla bende günler geçmesine rağmen uygunsuz ilişki durumlarından bile fayda çıkarmaya çalışıyorum :) Kafa odaklanmış artık napim.
Ben henüz acabalara girmedim,işler de yoğun zaman akıp gidiyor.Hele haftaya daha da yoğun olacak.
Hayırlısı diyorum artık.Seni haberdar edicem hemen merak etme balımmm
Bence dayan, hemen yapma canım
ay inşallah kuzum kocişe dedim ki onlar pazar yola çıkacaklar benım burda bir kaç işim var bende 23 de ordayım aşkım dedım dün yatakta bır gülüyoruz allahtan ordada ayrı odamız var kayınvalide çift kişilik baza almıştı bize
ayy bilmiyorum korkuyorum ya gene çok umutlancam olmucak diye
Kayınvalideni çok sevdim şimdi
Akıllı kadın vesselamBazanın hakkını verin karışmam
ayyyy emoşum kız bugün yarın sabah bıde akşam çalış süper bence sol tarafına yat 2 üçgün sonrada sağ tarafa yat aman amanmaşallah bu ay inş. yüzün gülücükle dolar bızıde mutlu edersin canım benım