- 13 Aralık 2011
- 331
- 1
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
kızlar merhaba nasılsınız batıma 5 gün var inşAllah bebiş gelir bu ay göbüşşlerimizzeee
canlar test sonuclarımı yukluyoorum sizde 14.gün yumurtlama olmus mu :26:
15.günden sonra hiç çift çizgi görmedim :44:
Kızlar günaydın hepimize hayırlı sabahlarr hayırlı haftalarrrr olsunnn nasılsınızzz ???
Uzun zamandır yazamıyordum nasılsınızzz sizden fikir istiyorumm kızlarrrrr yardımmm 16 mart adet günümde 26 günde bir adet oluyorum 16martta 26.gündü olmadım ve hala daha adet olucak gibi durmuyorum 17 mart cumartesi dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı fakat bugün pazartesi sabah henüz gelen giden yok gögüs uçlarımda acıma var dokunduğum zaman bile çok acıyor uçları yüzümdede çok çok sivilceler çıkmadı hiç gecikmemde olmasdı benim ara ara başımda bir sersemlik hissediyorum saniyelik olay ama hemen toparlanıyorum anlayamadım bebiş varmı yoksa psikolojikmi bu geçikme eşim bir psikolojik dior bir dönüyor oldu bu sefer diorr :) ama ben anlayamadım yaaaaa ne zaman kan testi yaptırmalıyım ??? ne kadar daha bekliyeyim ???? hiç gebelik testim kalmadı yapamıyorumdaaaa
birde kızlarrr şunu duydum adet geçikmesini en son adet olduğun aydaki günden sonrasını sayman gerekirmiş yani ben geçen ay 20 şubatta adet oldum bu ay 16 marttı 16marttan sonra değil 20 marttan sonra saymam gerekirmiş bu doğrumu birde bu konuda fikri olan varmı
Hiç sorma adamlara neler yapıyoruz, iyi bişey demiyorlar.Ama napalım herşey bebiş içinÇabalarımızın karşılığını alacağız illa
Zaten bi taraftan da zayıflamaya çabalıyorum
Ben de bu akşam içmim, eşime yapayım sadece o halde.Zaten gün içinde içiyorum abartmayayım
Tatlımm mutlu haftasonları sana ...
Aklım sende, haberlerini bekliyorum.
İyi akşamlarr
canim guzel haberlerle donersin insallahgorusuruz
Bu arada benim için bu ay hiç bir umut vaad etmiyor.
Kocam benden resmen intikam aldı ve yumurtlama günlerimde,Cuma ve ctesi olmadı.
İnanılmaz sinirlendim, ama yapacak bişey yok.
Sizin güzel haberlerinizle mutlu olmayı bekliyorum şekerler
kızlar çok üzgünün ama benım kırmızılar geldi
çok üzüldümö ama malesef elde birşey gelmiyor tam günümde hastalandım 17.mart
kızlar hayırlısı olsun herşey allahdan nedeyim bu ay çörekotu kürüne başladım bide eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ateş ölçümüne devam edeceğim bakalım bu ay ne olacak
belfücüm allah inş. bu ay senın yüzünü güldürür tatlım
kızlar bu arada yeni hamişler varmış narmik ve beyazlım tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın
tebrikler darısı bizlere
Çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
Kızlar günaydın hepimize hayırlı sabahlarr hayırlı haftalarrrr olsunnn nasılsınızzz ???
Uzun zamandır yazamıyordum nasılsınızzz sizden fikir istiyorumm kızlarrrrr yardımmm 16 mart adet günümde 26 günde bir adet oluyorum 16martta 26.gündü olmadım ve hala daha adet olucak gibi durmuyorum 17 mart cumartesi dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı fakat bugün pazartesi sabah henüz gelen giden yok gögüs uçlarımda acıma var dokunduğum zaman bile çok acıyor uçları yüzümdede çok çok sivilceler çıkmadı hiç gecikmemde olmasdı benim ara ara başımda bir sersemlik hissediyorum saniyelik olay ama hemen toparlanıyorum anlayamadım bebiş varmı yoksa psikolojikmi bu geçikme eşim bir psikolojik dior bir dönüyor oldu bu sefer diorr :) ama ben anlayamadım yaaaaa ne zaman kan testi yaptırmalıyım ??? ne kadar daha bekliyeyim ???? hiç gebelik testim kalmadı yapamıyorumdaaaa
birde kızlarrr şunu duydum adet geçikmesini en son adet olduğun aydaki günden sonrasını sayman gerekirmiş yani ben geçen ay 20 şubatta adet oldum bu ay 16 marttı 16marttan sonra değil 20 marttan sonra saymam gerekirmiş bu doğrumu birde bu konuda fikri olan varmı
Tatlım çok üzüldüm inanAklım sendeydi.
Hayırlısı be canım, bu ay inşallah olur bebişlerimiz.
Benim de şansım yok zaten.29nda gelir kırmızılar.
inşallah hamilesindir.hamileler arttı bu ay sendende gelsin inşallah mutlu haber..
bence adet olduğun günden itibaren sayılır.öteki dediğini hiç duymamıştı m.
sağol canım inşallah inşallahhh bende hayırlı haber verebilirim sen deneyimlisin canım ya bugün kan testi yaptırsam çıkarmı varsa yada yoksa belli olur dimi bebiş varsa çookkk iyi ama yoksa neden gelmediki kafam karmakarışıkkkk canım yaaa
inş. olmazsın tatlım ben bu ay çok ümitliydim ama kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı olsun artık
inş. bu ay olur olmazsa dr. gitcez eşimle
Hakkımızda hayırlısı artık..
Elbet kavuşacağız, sende içini ferah tut
tatlım setup tıkla oda uzun dikdörtgen kutucuğun içindeki yazı
386dfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonunda yaptım herhalde:)
günaydın iyi haftalar herkese
sanırım bu defa yaptım. ama bu kutucuk daha önce yoktu, 9 ay'ın dediği share bölümünde de kutucuklar da yoktu .
setup ta değişiklik yapıca çıktı
neyse hayırlara vesile olsun:)
tatlım beşle 11 arası niyeölçmeden ateşini tablon çok karışık
haklısın çok karışık hele bir de işin içine ovülasyon testlerini koyarsan hiç içinden çıkılmıyor. çünkü son 4 yapışımda hep pozitif çıkıyor:))
daha önce de kullandığım için biliyorum çalışma prensibini ne zaman pozitif ne zaman negatif anlayabiliyordum.bu ay sürekli yumurtlama dönemindeyim herhalde:))
5 inde rahim filmi çektirdim ve bir hafta ilişki yaşaktı o sebeple ihmal ettim o günler arasında ölçmeyi..neyse hayırlısı olsun
bu arada senin için de umarım nisan ayı çok güzel olur, bebeğin geleceği günü bekliyor, o en doğru zamanda seninle olacak inşallah...
daha önce yapmadıysan bu ay soğan suyunu denesen, çok kişide işe yaradığını gözlerimle gördüm. vesile olur belki sana da:))
belkıde hamilesindir tatlım yarında ölç bakalım bi sabıtleyecekmı inş. ya ben soğan suyunu içemem diye korkuyorum
benim hamile olma ihtimalim tepeme gök taşı düşme ihtimaliyle aynıdır herhalde:)) hayırlsı diyorum ben ölçmeye ve test yapmaya devam edeyim. takıldığım bir şey olursa tekrar seni rahatsız ederim:))
soğan suyu gerçekten çok iğrenç bişey ben ilk yaptığım ay kimyasal gebelik yaşadım ve bi daha asla bunu yapmam dedim. aradan 3 ay geçti ilaç kullanmama rağmen olmayınca büyük sözüme tövbe edip tekrar başladım bu ay :)) ben olumlu sonuç alırsam bilgi veririm size