ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım yumurta takibindeyim.klomen kullandım adetin 3. Günü başladım.13-14.günleri olduğunu söyledi doktorum.ilişki günlerini verdi.şimdi ilaç kullandığım için döngümü kestiremıorum.öne gelicek adetlerin dedi amaen geç 30. Günde oluyorum.

arkadaslar yardım lutfenn...ovulasyon testım adetımın 12 gunu koyulasmaya baslamıstı muhtemelen ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısında oldugum ıcın bır daha test yapamadım..bugun oylesıne ıdrar bıle fazla bekletmeden test yaptım yıne ıkı cızgı koyu cıktı adetımede 10 var sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa gebelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım

Canım yumurta takibindeyim.klomen kullandım adetin 3. Günü başladım.13-14.günleri olduğunu söyledi doktorum.ilişki günlerini verdi.şimdi ilaç kullandığım için döngümü kestiremıorum.öne gelicek adetlerin dedi amaen geç 30. Günde oluyorum.

belkide iki kere yumurtlamışsındır.bazen içeride neler olup bittiğini kestiremiyoruz.bi kere benimde başıma geldi 12.gün çift çizgiyi gördüm ve yumurtladım diye teste devam etmedim.daha seonra reglime 4 gün varken test yapayım dedim.kıpkırmızı pozitifti.bende anlam varreememiştim o zaman hamileliğe yormuştum o da değilmiş.belki bende 2.kez yumurtlamıştım yada başka bişey bilemiyoruz:44::44::KK52::KK28:

arkadaslar yardım lutfenn...ovulasyon testım adetımın 12 gunu koyulasmaya baslamıstı muhtemelen ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısında oldugum ıcın bır daha test yapamadım..bugun oylesıne ıdrar bıle fazla bekletmeden test yaptım yıne ıkı cızgı koyu cıktı adetımede 10 var sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa gebelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım

belkide yumurtlaman hala devam ediyodur.12.günden sonra hangi gün pozitif olduğunu bilmiyosun sanırım.pozitifi gördükten sonra 3 gün üst üste bile pozitif kalabiliyo testler.
gebelik olabilirmi bu kadar erken belirti verirmi bilemiyorum.olmuşsa bile ancak dölleniyodur bence.

ZEYNEP'CİM , FBETULY'CUM, CEROL'CUM çokkkkk teşekkür ederim kızllarrr şoktayım inanamıyorum hala doktora gitmedik henüz birde doktora gitsek keseyi falan görse ne bilimm inşallahh sorun çıkmaz tabii darısı başınıza kızlarrrr tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh en yakın zamanda sizlerdende hayırlı haberler alırız inşallahhh hemdeee en yakın zamandaaa dualarım sizinle kızlarrr ALLAHım çokkk büyük hepimize nasip edecek inşallahhh ben inanıyorumm AMİNNN :KK16::KK16::KK16:

Tatlımm tebriklerrr:KK52:
Çokkk sevindimm, haberlerini devamını bekliyoruz:KK54:
Kendine çok dikkat et

Kızlarrr günaydın nasılsınızzzz ???

Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnn :KK9: çok şükür ALLAHıma bin şükür :KK49:

Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN:KK16:

canım çooook tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı başımıza inşAllah.benm bu ayda olmazsa tammmmmmm o korktuğum rakam 1 yılllllll olcak ilk karar verdiğimzden beri hep korkardım ya geç olursa yada olmazsa diye başımızada geldi hakkımıza hayırlısı artık ne diyelim .senin adına çok sevindim ama:KK9:

Son düzenleme:
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

Nick
Sat
Bat
Sonuc
GurbetGuzeli
18 subat 2012
16 mart 2012
36
5. ay
isvicre
5.
regl oldu iki kist yok olacak ins
:KK50:

Beklenti
17 ocak 2012
17 subat 2012
30
16.ay
ilk
:KK49:
fbetuly
2012
09 mart 2012
25
4.ay
yalova
2.
istanbulizmir
21 ocak 2012
19 mart 2012
2.ay
istanbul
ilk
gLssHh
16 ocak 2012
12 subat 2012
29
6.ay
istanbul
ilk
sevgen
20 subat 2012
16 mart 2012
25
3.ay
izmir
ilk
krdy
21 ocak 2012
21 subat 2012
24
3.ay
bursa
ilk
cerol
_balim_
..:KK49:
naz034
15 subat 2012
17 mart 2012
30
8.ay
istanbul
ilk
efesude
31 ocak 2012
03 mart 2012
25
10 ay
kanada
ilk
sağ over kisti var 6 cm çapında
zeynepfaz
17 subat 2012
15 mart 2012
..
suay82
19 şubat 2012
17 mart 2012
..
..
..

kızlar bana dua edin yarın kan tahlili yaptıracam.
hayrili haberle gel guzelim ins
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

cok sukur guzelim yaaa en azindan mudahalesiz hamile kaldin ins yeniden nasip olsun aynen devam bakalimm

kizlar bu arada
Baslangic tarihi=16.Subat 2012
Başlangıç = 74.4
Geçen Hafta = 70.2
Bu Hafta = 69.8
Giden =400 gr
Toplamda Giden = 4.600
Hedef = 65
super dimii citir hamile olucam insAllahh

Sabah duası

allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkte​n
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
selamun aleykum kardeslerım.

Tatlımm tebriklerrr:KK52:
Çokkk sevindimm, haberlerini devamını bekliyoruz:KK54:
Kendine çok dikkat et

canım çooook tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı başımıza inşAllah.benm bu ayda olmazsa tammmmmmm o korktuğum rakam 1 yılllllll olcak ilk karar verdiğimzden beri hep korkardım ya geç olursa yada olmazsa diye başımızada geldi hakkımıza hayırlısı artık ne diyelim .senin adına çok sevindim ama:KK9:

Canlarımmm çokkkk teşekkür ederimmmm çok sağolunnn darısı tez zamanda sizlerin başına inşşallahhhh üzülmeyin morelinizi hep iyi tutun birde çok kafaya takınca psikolojik olarak etkileniyor sanırım oluruna bırakın ve müjdeli haber gelicek emin olunnnn ALLAHım bu mübarek günde hayırlısıyla en yakın zamanda sizlerde nasip etsin inşallahhhh AMİNNN :KK16::KK16::KK16:

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum sat 11 mart bat 6 nisan denemede 4. ayım daha önce dış gebelik geçirdim umarım bu sefer hayırlısı olur.

gözümüz aydin olsun guzelimmmmm benimmmmm:nazar::KK54:

gurbetcimmmm çokkkk sağol arkadaşımm çokkkkk teşekkür ederimm şoktayım inanamıyorum daha sadece kanda çıktı salı günü yaptırdım kan testi 787 çıktı bakalım yarın doktora gidicez nasipse hayırlısıyla inşşallahh neler dicek ne olucak bakalımmm darısı başınıza canımmmm en yakın zamanda inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhh :KK16::KK16::KK16:

Merhaba kızlar,

Bugün nasılsınız:) Güzel haberler çıkıyor topiğimizden devamı gelir inşallah:KK9:

Regli günümü bekliyorum, gerginlikler başladı:KK43: Acabalara düşüyorum gene.:KK43:

30Mart gelsin artık:KK49:

Canlarımmm çokkkk teşekkür ederimmmm çok sağolunnn darısı tez zamanda sizlerin başına inşşallahhhh üzülmeyin morelinizi hep iyi tutun birde çok kafaya takınca psikolojik olarak etkileniyor sanırım oluruna bırakın ve müjdeli haber gelicek emin olunnnn ALLAHım bu mübarek günde hayırlısıyla en yakın zamanda sizlerde nasip etsin inşallahhhh AMİNNN :KK16::KK16::KK16:

Sağol güzel meleğimm:KK54:
Dikkat etmeyi unutma kendine..

Bu arada tatlım sen erken gebelik belirtileri yaşadın mı

günaydın kızlar :KK16::KK16:
yeni hamişleri tebrik ederim belfücüm sanada günaydın nasılsın gülüm benımde bugün kırmızılar bitti hadi hayırlısı kürlerden midem bulandı yaaa hala geçmedi sabahtan beri kıvranıyorum :KK25:

X