- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 34
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.341
bende bir kere 1 hafta adet gecikmesinden sonra silik çift çizgi gördüğümde yaşadıgım sevinci anlatamam ama ertesi gün adet olunca dünyam başıma yıkılmıştı eşimle aram bozuldu çok şükür mart ayında doktor takibine başlıcaz eşimde sperm testi vericek bende rahim filmi çektircem bu bile benim için çok büyük bir aşama mutluyum o nedenleçok haklısınız. stresli bir durumda değilim. ama açıkcası 2-3 ay içinde olsun isterim. çünkü bir kere o hissiyatın tadına baktım. keşke hiç bilmeseydim. çünkü 4 yıldır evliyim. çocuk düşünmüyorduk. korunuyorduk. ilk test pozitif çıktğnda yaşadğm duyguları anlatamam. sonra daha ne olduğunu anlayamadan adet oldum ve yıkıldım. işin kötüsü biyolojik süreçleri bildiğim için ümit bile edemedim. kan testimi yaptrnca daha doktora girmeden teşhisi koymuştum. çok kötü bir zamandı. dedğinz gibi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ne kadardır deniyorsunuz? sanırım ilk doktora gidişiniz değil mi?bende bir kere 1 hafta adet gecikmesinden sonra silik çift çizgi gördüğümde yaşadıgım sevinci anlatamam ama ertesi gün adet olunca dünyam başıma yıkılmıştı eşimle aram bozuldu çok şükür mart ayında doktor takibine başlıcaz eşimde sperm testi vericek bende rahim filmi çektircem bu bile benim için çok büyük bir aşama mutluyum o nedenle
18 aylık evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz iki defa doktora gittim hormon testleri yaprdım tüm degerlerim normalmiş zaten yumurtlama konusundada sıkıntım yok düzenli adet olurum ama doktor eşinin de test yaptırması gerek dedi onuda mart ayına ikna edebildim iyi bir doktor bulup ona devam edicegimne kadardır deniyorsunuz? sanırım ilk doktora gidişiniz değil mi?
sizin ne kadar zaman oldu?ne kadardır deniyorsunuz? sanırım ilk doktora gidişiniz değil mi?
Birşey sorabilirmiyim çatlatma ignesinden önce başka işlemler uygulanıyormu birde çatlatma ignesini vurulacagınız zamanı doktormu belirliyorMerhaba kizlar pazartesi ogleyin 12de çatlatma iğnesi oldum az once ovulasyon testi yaptım koyu cikti sizce ignenin etkisi midir
Femara adinda bir ilac kullandim evet doktor soyluyor zamanini arti iliski zamanini daBirşey sorabilirmiyim çatlatma ignesinden önce başka işlemler uygulanıyormu birde çatlatma ignesini vurulacagınız zamanı doktormu belirliyor
allah yardımcımız olsun zor bir süreç ama sonu güzel bitecekse herşeye katlanmamız gerek :)Femara adinda bir ilac kullandim evet doktor soyluyor zamanini arti iliski zamanini da
Aynen canim herşey bebislerimiz icinallah yardımcımız olsun zor bir süreç ama sonu güzel bitecekse herşeye katlanmamız gerek :)
Ne kadar süredir çocuk için ugraşıyorsunuz?Aynen canim herşey bebislerimiz icin
Bir senedir canimNe kadar süredir çocuk için ugraşıyorsunuz?
bizde 1 senedir ugraşıyoruz ama doktor çatlatma ignesi ile tedaviyi söylemedi 3 -4 ay daha ugraşın sonra arhim filmi çekelim dediBir senedir canim
Bu ay olmazsa bana da rahim filmi dedi canim inşallah ona kalmadan mutlu haberi alalımbizde 1 senedir ugraşıyoruz ama doktor çatlatma ignesi ile tedaviyi söylemedi 3 -4 ay daha ugraşın sonra arhim filmi çekelim dedi
İşallah olur peki senin pko gibi bir durumun varmı yani yumurtanın az olması ya da adet düzensizliği gibiBu ay olmazsa bana da rahim filmi dedi canim inşallah ona kalmadan mutlu haberi alalım
Adet düzensizliği yok canim ama yumurta gelişimi azdi o yuzden ilac kullandim. Doktor pko sun falan da demediİşallah olur peki senin pko gibi bir durumun varmı yani yumurtanın az olması ya da adet düzensizliği gibi
Benimde herşey normalmiş doktor öyle söylemişti eşinin baktırması lazım demişti onuda daha yeni mart ayında gitmeye ikna edebildim martta doktor kontrolune başlıcaz artık onada test yapılacakAdet düzensizliği yok canim ama yumurta gelişimi azdi o yuzden ilac kullandim. Doktor pko sun falan da demedi
Evet canim yaptirsin mutlaka bebek tek badina yapılmıyorBenimde herşey normalmiş doktor öyle söylemişti eşinin baktırması lazım demişti onuda daha yeni mart ayında gitmeye ikna edebildim martta doktor kontrolune başlıcaz artık onada test yapılacak
aynen öyle 1 yıldır kendi kendime çabalıyordum şimdi oda istekli doktora gitmeye o yüzden çok mutluyum hamile kalamasam bile bir umudum var aylardan sonra mutluyum :)Evet canim yaptirsin mutlaka bebek tek badina yapılmıyor
İnşallah mutluluğun bebekle taclansin canimaynen öyle 1 yıldır kendi kendime çabalıyordum şimdi oda istekli doktora gitmeye o yüzden çok mutluyum hamile kalamasam bile bir umudum var aylardan sonra mutluyum :)