ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bende bir kere 1 hafta adet gecikmesinden sonra silik çift çizgi gördüğümde yaşadıgım sevinci anlatamam ama ertesi gün adet olunca dünyam başıma yıkılmıştı eşimle aram bozuldu çok şükür mart ayında doktor takibine başlıcaz eşimde sperm testi vericek bende rahim filmi çektircem bu bile benim için çok büyük bir aşama mutluyum o nedenle

ne kadardır deniyorsunuz? sanırım ilk doktora gidişiniz değil mi?

ne kadardır deniyorsunuz? sanırım ilk doktora gidişiniz değil mi?
18 aylık evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz iki defa doktora gittim hormon testleri yaprdım tüm degerlerim normalmiş zaten yumurtlama konusundada sıkıntım yok düzenli adet olurum ama doktor eşinin de test yaptırması gerek dedi onuda mart ayına ikna edebildim iyi bir doktor bulup ona devam edicegim

Merhaba kizlar pazartesi ogleyin 12de çatlatma iğnesi oldum az once ovulasyon testi yaptım koyu cikti sizce ignenin etkisi midir

Eklentiler

• 20161123_161839-1.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba kizlar pazartesi ogleyin 12de çatlatma iğnesi oldum az once ovulasyon testi yaptım koyu cikti sizce ignenin etkisi midir
Birşey sorabilirmiyim çatlatma ignesinden önce başka işlemler uygulanıyormu birde çatlatma ignesini vurulacagınız zamanı doktormu belirliyor

Birşey sorabilirmiyim çatlatma ignesinden önce başka işlemler uygulanıyormu birde çatlatma ignesini vurulacagınız zamanı doktormu belirliyor
Femara adinda bir ilac kullandim evet doktor soyluyor zamanini arti iliski zamanini da

kızlar. Adetimden iki hafta geçti halen olmadım bir hafta önce hcg de negatif çıktı bugün lh böyle çıkmış ne demek oluyo yumurtluyommu ne

Adet düzensizliği yok canim ama yumurta gelişimi azdi o yuzden ilac kullandim. Doktor pko sun falan da demedi
Benimde herşey normalmiş doktor öyle söylemişti eşinin baktırması lazım demişti onuda daha yeni mart ayında gitmeye ikna edebildim martta doktor kontrolune başlıcaz artık onada test yapılacak

Benimde herşey normalmiş doktor öyle söylemişti eşinin baktırması lazım demişti onuda daha yeni mart ayında gitmeye ikna edebildim martta doktor kontrolune başlıcaz artık onada test yapılacak
Evet canim yaptirsin mutlaka bebek tek badina yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…