- 29 Şubat 2016
- 189
- 51
- 29
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.321
ahahah ayyyy inş yaaCanım adete 5 gün var yumurtlamış olamam heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah ayyyy inş yaaCanım adete 5 gün var yumurtlamış olamam heralde
Canım yakın arkadaşım 6 haftalık hamile. Ovülasyon testi yaptırdım ona bak sonucuahahah ayyyy inş yaa
Ooo bizim çizgiler bunun yanında tırt valla baya koyu çıkmış demek ki boyle koyu oluyomusCanım yakın arkadaşım 6 haftalık hamile. Ovülasyon testi yaptırdım ona bak sonucu
Ama çok ileride böyle çıka. Hcg yükseldikçeOoo bizim çizgiler bunun yanında tırt valla baya koyu çıkmış demek ki boyle koyu oluyomus
Ayyyy bana da haber ver olurmuuu canm inş suprizin sennledirAma çok ileride böyle çıka. Hcg yükseldikçe
Benimki ikiside kırmızı çıkıyor şuan.
Pazartesi günü gidip kan vereceğim dayanamıyorum
Bir de doğum günüm eğer varsa hayatımdaki en güzel hediye olacak
Amin canım inşallahAyyyy bana da haber ver olurmuuu canm inş suprizin sennledir
Canım naptınAmin canım inşallah
Canım ben 19 Eylül de kan verdim çıkmadı.. Ovülasyon testi de negatife düştü. Sanırım ben regl yakın yumurtladım. Başım dündü şu an gelen giden yok.Canım naptın
Canım sesin çıkmadı merak ettim.Canım ben 19 Eylül de kan verdim çıkmadı.. Ovülasyon testi de negatife düştü. Sanırım ben regl yakın yumurtladım. Başım dündü şu an gelen giden yok.
Sen ne yaptın?
Yazamadm kusura bakma ☺ test yapmadım daha adette olmadım sen adet oldunmuCanım sesin çıkmadı merak ettim.
Canım ben adet olmadım 6 gün geçti ama kan verdim negatif çıktı..Yazamadm kusura bakma ☺ test yapmadım daha adette olmadım sen adet oldunmu
Canım ben adet olmadım 6 gün geçti ama kan verdim negatif çıktı..
Ne olacak bilmiyorum..
Hmm hayrlisi ya takma olucag varsa olur bende pko var belki o yüzden de adetim gecikti bi ay düzenli oluyorum bi ay düzensiz Dr gitsene bi kacinci günün düzenli olurmusun hepCanım ben adet olmadım 6 gün geçti ama kan verdim negatif çıktı..
Ne olacak bilmiyorum..
Hiç şaşmaz canımHmm hayrlisi ya takma olucag varsa olur bende pko var belki o yüzden de adetim gecikti bi ay düzenli oluyorum bi ay düzensiz Dr gitsene bi kacinci günün düzenli olurmusun hep
Aynen nasip cnm herşey belki geç döllenme falan olmuştur stres de yapmaHiç şaşmaz canım
Hep düzenlidir.1 gün ancak olur o da nadir.
Randevu aldim 3 Ekim de gideceğim bakalim. Nasip artık..
Canım benimde ilk ayım ovulasyon takibinde zaten o koyu çizgi önemli olan değerlendirmen gereken günler yumurtlaman olduğunu gösteriyor .ama o silik çizgiler benimde kafamı karıştırıyordu çok yorum okudum normalmiş Herzaman silik çizgi çıkarmış...
merhabalar,ben hamile kalamadım ama denedim ovulasyon testini aslında hamile kalmadaki tüm mesele beyinde bitiyor ne zaman hiç bebek düşüncesi olamadan birlikte olursan o zaman olur bence tabi bn kafamdan atamadıgım için olmuyor bir sene oldu hala olmadı bekliyoruz bakalım en hayırlı zamanda allah nasip eder inşallah.Allahım isteyen herkese naip etsin inşallah..merhaba arkadaşlar, ovülasyon testiyle gebe kalan anne adaylarımız bana dönüş yapabilir mi? soru soracaktım da
çok haklısınız. stresli bir durumda değilim. ama açıkcası 2-3 ay içinde olsun isterim. çünkü bir kere o hissiyatın tadına baktım. keşke hiç bilmeseydim. çünkü 4 yıldır evliyim. çocuk düşünmüyorduk. korunuyorduk. ilk test pozitif çıktğnda yaşadğm duyguları anlatamam. sonra daha ne olduğunu anlayamadan adet oldum ve yıkıldım. işin kötüsü biyolojik süreçleri bildiğim için ümit bile edemedim. kan testimi yaptrnca daha doktora girmeden teşhisi koymuştum. çok kötü bir zamandı. dedğinz gibi allah isteyen herkese nasip etsin inşallahmerhabalar,ben hamile kalamadım ama denedim ovulasyon testini aslında hamile kalmadaki tüm mesele beyinde bitiyor ne zaman hiç bebek düşüncesi olamadan birlikte olursan o zaman olur bence tabi bn kafamdan atamadıgım için olmuyor bir sene oldu hala olmadı bekliyoruz bakalım en hayırlı zamanda allah nasip eder inşallah.Allahım isteyen herkese naip etsin inşallah..