-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.301
Evet yakın sen ilşkiye girmeye başla.Slm kizlar bende ovulas.testi kullaniyorm dün yaptm böyle cıkti ikinci çizgi silik yumurtlama dönemim yakınmı?
Bence 19.gun pozitif canim ama iki kerede yunurtlama olmus olabilir bi 11.gun bide 19.gunSelam kızlar
Bana bir yorum yapın hangisi pozitif şimdi bunların? 19. Gün test yaptım pozitif gibi çıktı.. Kafam çok karışık
Bence sen hamilesin :)Her ay 28 gunde adet olurumt ovulasyon testleriyle gordugm hep 14.gunu ovulasyon olur bu ay incir kuru yaptim hala testler silikti artik olmaz sanirm dedim ama 20.gun test yaptim ve testlerimi bir bakarmisiniz bu mumkunmu normalde 5gun sonra adet olmam gerek
yok canim ya 13.gun basladim hic koyu olmadi testler 20.gun koyulasti bugun siliklesti zaten zor biraz ekimde yine tup bebege baslamadan bir deneyim demistimBence sen hamilesin :)
birsey kullandinmi ilac yada kurler falan birden fazla yumurtan olmus olabilir oyuzdendir 19.gunu degerlendirdinmi nekadardir istiyorsunÇok ilginç.. Bende 11. Gün pozitif diye çalışma yaptım e sonra 16. Günde kırmızı gibiydi çok o gece testten hemen sonra denedik. Şimdi de 19 adam en sonunda atacak testleri
Canım hiç birşey kullanmadım. Kür de yapmadım. Hatta istiyorum diye ağrı kesici bile içmedim. 3 aydır is. Belki 13.günden önce yumurtladın. Benim arkadaş adetten hemen sonra hamile kaldı mesela.birsey kullandinmi ilac yada kurler falan birden fazla yumurtan olmus olabilir oyuzdendir 19.gunu degerlendirdinmi nekadardir istiyorsun
insallah canim hayirlisi allah isteyen herkese nasip etsin senin daha 3 ay olms olur merak etme...Canım hiç birşey kullanmadım. Kür de yapmadım. Hatta istiyorum diye ağrı kesici bile içmedim. 3 aydır is. Belki 13.günden önce yumurtladın. Benim arkadaş adetten hemen sonra hamile kaldı mesela.
Rabbim herkese nasip etsin
Canım bu sonuç pozitif değilKızlar adetime 5 gün var boyle cıkıyo normalde daha silik cikmasi lazm gebe testi yaptm negatif cvp yazarmsnz
Simdi yaptim kopkoyuydu resim yukluyorum bi bakar misin cnmmmCanım bu sonuç pozitif değil
Yarın tekrar yap ama T nin kırmızı olması gerek C gibi.
Gebelik testi bu kadar erken sonuç vermez. Adetin geçince yaparsın.
Aha süper
Canım ne yaptın?
Bekliyormm cnm adet olmadm daha bi kaç gün sonra test yapcamCanım ne yaptın?
Var mı gelişme?
Bende de durum aynı bekliyorum bak bugün ki ovülasyon testimBekliyormm cnm adet olmadm daha bi kaç gün sonra test yapcam
Yumurtlamami yoksa hamismisin cikmis net koyu kirmiziBende de durum aynı bekliyorum bak bugün ki ovülasyon testim
Canım adete 5 gün var yumurtlamış olamam heraldeYumurtlamami yoksa hamismisin cikmis net koyu kirmizi