ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Mrhb bende yeniyim.adet dongum 30 günde bir..Bir kızım olsun istiyorum. Hayırlısi ise..Nasıl bir yol uugulamam lazim

Merhaba kızlar yardımınız gerek:) ovülasyon sonuclarım resimdeki gibi yıldız olblar ilişki günleri yumurtam ne zaman catlamıs 21. Günmü 22. Günmü onu anlayamadım birde bu aksam ilişkiye girmek gerekirmi testte en alttaki bugünkü sonucum saatlerede bakarsanız

Eklentiler

• IMG_2244.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 277
Canım bence yumurtlama günün 9 şubat o gün ilişki olsa çok iyi olurdu

@hayatsn Cnm burayı da okursun

Canım bence yumurtlama günün 9 şubat o gün ilişki olsa çok iyi olurdu
Koyu tenk cıkması demek 24-36 saat sonra ilişki olması demek değil mi bildiğim kadarıyla yedavı görenler bile yumrta olgunlaştırma seviyesi kpyuya gelince tamam deniyor çatlatma iğnesi ertesi günde oluyove ilişki öneriliyor . Ben bir kaç ay denedim adetim koyudan sonraki yaptıgım teste göre geldi ama tabi tam olarakta emçn değilim hayırlısı bakalım

Sizdemi koyu

Hhır canım koyudan sonraki gü silik çıkıyo ya ondan 14 gün sonra oldum zaten koyuncızı demek 24-36 saat içinde çatlıcak ozaman ilişkiye gir demek oluyo yumurta en olgun seviyeye geldiğinde koyu cıkıyor
Anladm bnde ilk ay deneme de koyu renk çıktığı gün iliskide bulundm ama bebek gelmedi bu ay tekrar denycm koyu renk çıktığı günun ertesi gün aksm siliklesince iliskye girmek lazmmmis

Anladm bnde ilk ay deneme de koyu renk çıktığı gün iliskide bulundm ama bebek gelmedi bu ay tekrar denycm koyu renk çıktığı günun ertesi gün aksm siliklesince iliskye girmek lazmmmis
Evet ama teste göre hareket etme gün aşırıda yaparsan tutar ki doktorlar zaten öyle öneriyor. Ben ilk gebeliğimde gün aşırı deneyip 2. Ayımda hemen hanile kalmıştım ama nasip değilmiş 5 aylıkken kordon düğümlenmesinden gebeliğim sonlandı . Anca vücudum toparlandı basladım bakalım nasip ne zamana

Üzüldüm canm geçmiş olsun allah tekrar nasip eder insllh

Kızlar bişey sorcam ben bu rapid tipi testen aldimda kullanmayı beceremedim nasil yapcaz bilen varmı icinde anlattığı şekilde yapıyorum herhangi bir cizgi çıkmıyor

Kizlarrrr 3 aydir ovulasyon testi yapiyorum hep yumurtlamam 19.gun oldu. Bu ay testlere malesef 14.gun baslayabildim testler elime gec ulasti. Ve bugun 20. Gunum hiccc bir tik yok. Reglimin 6.gunu sogan kurune basladim 7.gun sanarken 1 gun erken baslamistimUstelik pembe bir leke geliyo ya. 13.gun de geldi. Bugun de. Ne olabilirki ya mutlaka yumurtlarim halbuki.
Normalde 13.gunden 17 ve 19. Mm olgun yumurtam gorunurdu ultrasonda acaba sogan kuru erken catlatmis olabilir mi ya. Ama kasigim neden hala agrisin kafayi yiyebilirim.

Kasık ağrılarım eğer yumurtlama günlerimde oluyosa çAtlamadığını o ağrıdan anlıyorum. Eğer adet bitimine doğru on gün kala ağrı başlayıp bitmiyosa anlıyorum ki kistim var

Bugün 19.günüm. Biliyosunuzki ptesi yine çift çizgiydi, kist ten şüphe etmiştik hatta ama sanırım o ikinci yumurtammış ve o da çatlamış galiba

Eklentiler

• IMG_2788.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 112
İki kere yumurtlamışsın canım. Bana da aynısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…