- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 34
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.361
hepimizin inşallah canım..İnşallah mutluluğun bebekle taclansin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin inşallah canım..İnşallah mutluluğun bebekle taclansin canim
ben temmuzda kimyasal grbelik yasadim sonra bir daha korunmadik 4 ay oldu yani.sizin ne kadar zaman oldu?
umarim esinizde de hic bir sorun cikmaz. Sadec3 zamani gelmedgi icn olmuyordur diyelim. Saglik sorunlaryla ugrasmak daha cok beklemek, sabir ve para demek. Bekleyen herkese bir an once kismet olsun insallah18 aylık evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz iki defa doktora gittim hormon testleri yaprdım tüm degerlerim normalmiş zaten yumurtlama konusundada sıkıntım yok düzenli adet olurum ama doktor eşinin de test yaptırması gerek dedi onuda mart ayına ikna edebildim iyi bir doktor bulup ona devam edicegim
Isallah yoktur cnm isallah sadecd zamani gelmemistir insallah rabbim bize evlat sevgisini tattirirumarim esinizde de hic bir sorun cikmaz. Sadec3 zamani gelmedgi icn olmuyordur diyelim. Saglik sorunlaryla ugrasmak daha cok beklemek, sabir ve para demek. Bekleyen herkese bir an once kismet olsun insallah
Yardımlarınız için çok teşekkürler.. bir sorum olacak meryem suresini her ayetini her gün mü okunacak yoksa birer ayet 40 gün boyuncamı okunacak?Selam kızlar size deneyimlerimden bahsetmek istiyorum biz de eşimle 8 ay denedik bebeğimiz olması için öncelikle kafaya gercekten takmamak gerek neden olmuyor sorun mu var diye düşünmemek gerek bu yolda dua en önemli ilaç ben hiç umudumu kaybetmedim meryem suresine çok inandim iki kere denedim (40 gün boyunca okunuyor illa duymuşsunuzdur) 4444 salat i tefriciye inanarak yılmadan okudum ( sayısı çok önemli) bunların dışında da ovulasyon testi aldım ilk ay denediğim gibi hamile kaldım çok şükür benim ovulasyon testimin markası laboquick gittigidiyor dan aldm 20 adet uyguna gelmişti. Ben forum sitelerinde okudugum gibi denedim Çift çizgiyi gördüğüm gün ve iki gün boyunca denedik. İlk ay tutmasa bile ikinci üçüncü ay bir sorun yoksa illa tutuyor inşallah
. Benim yumurtlamam başka gün çıktı ona göre denemiştik
Spermleri öldürüyo diyo biliyorum canım doktorumda öyle söylemiştiBirde biz ilişkide su bazlı kayganlstrci jel kullaniyoruz sizce gebelik için zararlı mi bu
Yaa çok üzüldüm onsuzda olmuyo ilişki nasıl olcakSpermleri öldürüyo diyo biliyorum canım doktorumda öyle söylemişti
preseed jel diye birşey bulmuştum ben spermleri öldürmediği gibi hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş benim eşim izin vermediği için alamadım sen bir araştır istersenYaa çok üzüldüm onsuzda olmuyo ilişki nasıl olcak
Baktım o jele çok pahalı bilemedmpreseed jel diye birşey bulmuştum ben spermleri öldürmediği gibi hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş benim eşim izin vermediği için alamadım sen bir araştır istersen
bende pahalı oldugu için alamadım ama korunmayı yeni bıraktıysan 4-5 ay kadar dene bir sorun yoksa allahın izniyle olur işallahBaktım o jele çok pahalı bilemedm
Canım her gün bir meryem süresi okunucak seklinde ve düzeltmek istiyorum aceleyle yazınca karıştırmışım 41 gün okuncak regl olunca yakınınız sizin yerine devam edebiliyorYardımlarınız için çok teşekkürler.. bir sorum olacak meryem suresini her ayetini her gün mü okunacak yoksa birer ayet 40 gün boyuncamı okunacak?
Tükürük bile spermi öldürebiliyorBirde biz ilişkide su bazlı kayganlstrci jel kullaniyoruz sizce gebelik için zararlı mi bu
Adet döngün kaç gün bilmiyorum ama yumurtluyor olabilirsin degerlendir canimArkadaşlar kimsenin bi fikri yokmu yardim edin lutfwn