ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

18 aylık evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz iki defa doktora gittim hormon testleri yaprdım tüm degerlerim normalmiş zaten yumurtlama konusundada sıkıntım yok düzenli adet olurum ama doktor eşinin de test yaptırması gerek dedi onuda mart ayına ikna edebildim iyi bir doktor bulup ona devam edicegim
umarim esinizde de hic bir sorun cikmaz. Sadec3 zamani gelmedgi icn olmuyordur diyelim. Saglik sorunlaryla ugrasmak daha cok beklemek, sabir ve para demek. Bekleyen herkese bir an once kismet olsun insallah

umarim esinizde de hic bir sorun cikmaz. Sadec3 zamani gelmedgi icn olmuyordur diyelim. Saglik sorunlaryla ugrasmak daha cok beklemek, sabir ve para demek. Bekleyen herkese bir an once kismet olsun insallah
Isallah yoktur cnm isallah sadecd zamani gelmemistir insallah rabbim bize evlat sevgisini tattirir

Selam kızlar size deneyimlerimden bahsetmek istiyorum biz de eşimle 8 ay denedik bebeğimiz olması için öncelikle kafaya gercekten takmamak gerek neden olmuyor sorun mu var diye düşünmemek gerek bu yolda dua en önemli ilaç ben hiç umudumu kaybetmedim meryem suresine çok inandim iki kere denedim (40 gün boyunca okunuyor illa duymuşsunuzdur) 4444 salat i tefriciye inanarak yılmadan okudum ( sayısı çok önemli) bunların dışında da ovulasyon testi aldım ilk ay denediğim gibi hamile kaldım çok şükür benim ovulasyon testimin markası laboquick gittigidiyor dan aldm 20 adet uyguna gelmişti. Ben forum sitelerinde okudugum gibi denedim Çift çizgiyi gördüğüm gün ve iki gün boyunca denedik. İlk ay tutmasa bile ikinci üçüncü ay bir sorun yoksa illa tutuyor inşallah
. Benim yumurtlamam başka gün çıktı ona göre denemiştik

Kızlar bende ilk testimi yapmış bulunmaktaym hayrli olsun bana bkym:KK66:

Eklentiler

• 20161215_130414.jpg
    20161215_130414.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 126
Selam kızlar size deneyimlerimden bahsetmek istiyorum biz de eşimle 8 ay denedik bebeğimiz olması için öncelikle kafaya gercekten takmamak gerek neden olmuyor sorun mu var diye düşünmemek gerek bu yolda dua en önemli ilaç ben hiç umudumu kaybetmedim meryem suresine çok inandim iki kere denedim (40 gün boyunca okunuyor illa duymuşsunuzdur) 4444 salat i tefriciye inanarak yılmadan okudum ( sayısı çok önemli) bunların dışında da ovulasyon testi aldım ilk ay denediğim gibi hamile kaldım çok şükür benim ovulasyon testimin markası laboquick gittigidiyor dan aldm 20 adet uyguna gelmişti. Ben forum sitelerinde okudugum gibi denedim Çift çizgiyi gördüğüm gün ve iki gün boyunca denedik. İlk ay tutmasa bile ikinci üçüncü ay bir sorun yoksa illa tutuyor inşallah
. Benim yumurtlamam başka gün çıktı ona göre denemiştik
Yardımlarınız için çok teşekkürler.. bir sorum olacak meryem suresini her ayetini her gün mü okunacak yoksa birer ayet 40 gün boyuncamı okunacak?

Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm

Eklentiler

• IMG_0405.JPG
    IMG_0405.JPG
    89 KB · Görüntüleme: 228
Yardımlarınız için çok teşekkürler.. bir sorum olacak meryem suresini her ayetini her gün mü okunacak yoksa birer ayet 40 gün boyuncamı okunacak?
Canım her gün bir meryem süresi okunucak seklinde ve düzeltmek istiyorum aceleyle yazınca karıştırmışım 41 gün okuncak regl olunca yakınınız sizin yerine devam edebiliyor

Merhabalar arkadaşlar yardım edebilirsiniz ben laboquick marka ovulasyon kiti aldım adetimim 10.gününden itibaren yapmaya başladım hepsinde 2.cizgi silik çıkıyor bugün 18.gunum dün ve bugün 2. Cizgi 10 dk dan sonra koyulasti ilk 10 dk içinde silikti sizce bu ne demek oluyo yardım lütfen....

X