ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Ooo bizim çizgiler bunun yanında tırt valla baya koyu çıkmış demek ki boyle koyu oluyomus
Ama çok ileride böyle çıka. Hcg yükseldikçe
Benimki ikiside kırmızı çıkıyor şuan.
Pazartesi günü gidip kan vereceğim dayanamıyorum
Bir de doğum günüm eğer varsa hayatımdaki en güzel hediye olacak

Canım ben adet olmadım 6 gün geçti ama kan verdim negatif çıktı..
Ne olacak bilmiyorum..
Canım ben adet olmadım 6 gün geçti ama kan verdim negatif çıktı..
Ne olacak bilmiyorum..
Hmm hayrlisi ya takma olucag varsa olur bende pko var belki o yüzden de adetim gecikti bi ay düzenli oluyorum bi ay düzensiz Dr gitsene bi kacinci günün düzenli olurmusun hep

Herkese merhaba, bir sorum var arkadaşlar. Bir türlü anlamış değilim. 3-4 gün önce iki gün çok yoğun akıntım vardı yumurta akı kıvamında denilen ve ıslaklık yoğundu. Fakat son iki gündür kuruluk var ve hiç akıntı yok. İki gün önce korunmasız birliktelik olduk. Bu arada yumurtalık testini de dün ve bugün yaptım iki çizgi de aynı koyulukta iki testte de. Bu durum hala yumurtlamadığımı gösteriyor diye düşünüyorum ancak akıntım hiç yok, bitti. Test mi doğruyu söyler, yoksa akıntı durumu mu? Akıntı yumurtlayıncaya kadar sürmüyor mu? Diyelim ki akıntımın olduğu gün yumurtladım, test neden hala koyu?

cevap veridğin için teşekkür ederim canım. o ay hamile kaldım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı . Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar, ovülasyon testiyle gebe kalan anne adaylarımız bana dönüş yapabilir mi? soru soracaktım da

merhaba arkadaşlar, ovülasyon testiyle gebe kalan anne adaylarımız bana dönüş yapabilir mi? soru soracaktım da
merhabalar,ben hamile kalamadım ama denedim ovulasyon testini aslında hamile kalmadaki tüm mesele beyinde bitiyor ne zaman hiç bebek düşüncesi olamadan birlikte olursan o zaman olur bence tabi bn kafamdan atamadıgım için olmuyor bir sene oldu hala olmadı bekliyoruz bakalım en hayırlı zamanda allah nasip eder inşallah.Allahım isteyen herkese naip etsin inşallah..

çok haklısınız. stresli bir durumda değilim. ama açıkcası 2-3 ay içinde olsun isterim. çünkü bir kere o hissiyatın tadına baktım. keşke hiç bilmeseydim. çünkü 4 yıldır evliyim. çocuk düşünmüyorduk. korunuyorduk. ilk test pozitif çıktğnda yaşadğm duyguları anlatamam. sonra daha ne olduğunu anlayamadan adet oldum ve yıkıldım. işin kötüsü biyolojik süreçleri bildiğim için ümit bile edemedim. kan testimi yaptrnca daha doktora girmeden teşhisi koymuştum. çok kötü bir zamandı. dedğinz gibi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…