- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 53
- 34
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.261
gün aşırı olması daha iyi diyorlarKizlar merhabalar benim yardima ihtiyacim var ovulasyon testim dunden onceki gun ve dun koyu cift cizgi cikti dunden onceki gunu degeelendirdik ama dun birşey olmadı bugun olur büyük ihtimalle sizce bir gun ara vermek hamilelik olasılıgını düşürürmü resimler aşagıda
gün aşırı olması daha iyi diyorlar
evet canım silik çıkarsa çatlamış oluyor. çatladığı sıralarda ilişki daha önemliO zaman dogru yoldayım bugun ovulasyon testıni tekrar yapıcagım silik çıkarsa yumurta çatlamışmı demek oluyo onu bilmiyorum
teşekkürler ederim yanıtlarınız için içimi rahatlattınız :)evet canım silik çıkarsa çatlamış oluyor. çatladığı sıralarda ilişki daha önemli
anladığım kadarıyla 16. gün olmuş ovulasyon, 17 gün de çatlamış. ama belki daha tecrubeli arkadaşlar yorum yapabilir. bana kalırsa mesain bitmiş :)Arkadaşlar testimi değerlendirir misiniz? Artık test yapmasam olur mu? Çalışmaya devam etmelimiyim? yorumlarinizi bekliyorum
Kizlar merhabalar benim yardima ihtiyacim var ovulasyon testim dunden onceki gun ve dun koyu cift cizgi cikti dunden onceki gunu degeelendirdik ama dun birşey olmadı bugun olur büyük ihtimalle sizce bir gun ara vermek hamilelik olasılıgını düşürürmü resimler aşagıda
Günaydın yumurtlama testimiz aynı anda koyulasmus ben kanda gebelik testi yaptım 14 çıktı sizde bir gelişme var mi ? Inşallah tutmuştur bebisler
Erken gebelik testi yaptım dün silik çıktı bende dayanamadım oruç tuttuğum için dün gece kan tahlili yaptırdım.erken gebelik testinden önce de ovulasyon testi yaptım silik çıktı ondan suphelendimKan testini yenimi yaptırdın bide gebelik testi yapmışmıydın?
Bugun gelmezse kırmızılar bende deneyim bakayım ovulasyon testini geç yurtlamıstım ben normalden 4 gün sonra yumurtladım o yüzden tereddütteyim.Erken gebelik testi yaptım dün silik çıktı bende dayanamadım oruç tuttuğum için dün gece kan tahlili yaptırdım.erken gebelik testinden önce de ovulasyon testi yaptım silik çıktı ondan suphelendim
Bende geç yumurtladim o yüzden degerim düşük diye düşünüyorum inşallah öyledir düşük yapmamBugun gelmezse kırmızılar bende deneyim bakayım ovulasyon testini geç yurtlamıstım ben normalden 4 gün sonra yumurtladım o yüzden tereddütteyim.
bat günün ne zaman? doktora gittinmi?Bende geç yumurtladim o yüzden degerim düşük diye düşünüyorum inşallah öyledir düşük yapmam
Canim bisey sorcam bugun bat gunuydu eve gelince ovulsyon testi yaptim silik kirmizi cikti seninde oylemiydiErken gebelik testi yaptım dün silik çıktı bende dayanamadım oruç tuttuğum için dün gece kan tahlili yaptırdım.erken gebelik testinden önce de ovulasyon testi yaptım silik çıktı ondan suphelendim
22 haziran doktora gidemedim haftaya gideceğim şehir dışındayımbat günün ne zaman? doktora gittinmi?
Evet canım benimde öyleydi drgittin mi var mi bir gelişmeCanim bisey sorcam bugun bat gunuydu eve gelince ovulsyon testi yaptim silik kirmizi cikti seninde oylemiydi
YOK GİTMEDİM BUGUN ADET OLDUM GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİYİDE GÖRMÜŞTÜM AMA NASİP DEĞİLMİŞ DİĞER AYA NASİPSE İŞALLAH.Evet canım benimde öyleydi drgittin mi var mi bir gelişme
YOK GİTMEDİM BUGUN ADET OLDUM GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİYİDE GÖRMÜŞTÜM AMA NASİP DEĞİLMİŞ DİĞER AYA NASİPSE İŞALLAH.
Uzulmemek elde degil canim 26 yasindayim 1 sene 2 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz gecen ayda ovulasyon testi ile takip ettim yumurtladigim gunude buldum gun asirida calistik neden hala olmuyo anlam veremiyorumInşallah önümüzdeki ay Allah nasip eder üzülme sakın sakin ol inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?