- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 34
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.281
işyerinde çocuk yapmaya karar veren herkes 2-3 ay sonra hamile kaldı acaba eşimdemi sıkıntı var diye düşünüyorum çünkü ben kontrole gittim doktora fazlasıyla yumurtam varmış kaliteliymişde agustosta eşimide götürecegim artık bat beklemekten yoruldum.Uzulmemek elde degil canim 26 yasindayim 1 sene 2 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz gecen ayda ovulasyon testi ile takip ettim yumurtladigim gunude buldum gun asirida calistik neden hala olmuyo anlam veremiyorum
Doktora gittin mi peki süt hormonu yüksek olabilir mi (prolaktin) bakıldı mi ? Herşeyin vakti vardır inşallah hayırlısıyla olur ilk gebeligimde 1 yıl boyunca hamile kalamadim artık istemiyorum dedim ve hemen kaldım şaşırmıştım.Uzulmemek elde degil canim 26 yasindayim 1 sene 2 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz gecen ayda ovulasyon testi ile takip ettim yumurtladigim gunude buldum gun asirida calistik neden hala olmuyo anlam veremiyorum
Doktora gittim ama hormon testi prolaktin testi yaptırmadım agustosta yaptıracagım hepsini eşimede sperm testi yaptırtacagım işallah hiç gerek kalmadan temmuzda hamile kalırım geçen ay çok yüklendim kendimede eşimede bu ayDoktora gittin mi peki süt hormonu yüksek olabilir mi (prolaktin) bakıldı mi ? Herşeyin vakti vardır inşallah hayırlısıyla olur ilk gebeligimde 1 yıl boyunca hamile kalamadim artık istemiyorum dedim ve hemen kaldım şaşırmıştım.
Amin insalllah gerek kalmadan hamile olursun rahat ol stres yapma sakina bir de gün aşırı yapın mutlaka başla adetten sonra uygunsa sabahları deneyin daha iyi oluyor bir de folik asit hapa mutlaka basla canımDoktora gittim ama hormon testi prolaktin testi yaptırmadım agustosta yaptıracagım hepsini eşimede sperm testi yaptırtacagım işallah hiç gerek kalmadan temmuzda hamile kalırım geçen ay çok yüklendim kendimede eşimede bu ay
ne ovulasyon testi ne takvim uygulaması hiç birini yapmıcam .Allah hakkımızda hayırlısını versin
Canım geçen ay gün aşırı çalıştık ama eşim tam yumurtlama dönemine geldiğinde bitmişti adamcagız o yüzden bu ay canımız ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum kendimide çok saldım birazda kendime zaman ayıracagım bu ay allah nasip ederse olur rabbim ne zaman ol derse o zaman olur işallah teşekkür ederim tavsiyelerin içindeAmin insalllah gerek kalmadan hamile olursun rahat ol stres yapma sakina bir de gün aşırı yapın mutlaka başla adetten sonra uygunsa sabahları deneyin daha iyi oluyor bir de folik asit hapa mutlaka basla canım
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahCanım geçen ay gün aşırı çalıştık ama eşim tam yumurtlama dönemine geldiğinde bitmişti adamcagız o yüzden bu ay canımız ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum kendimide çok saldım birazda kendime zaman ayıracagım bu ay allah nasip ederse olur rabbim ne zaman ol derse o zaman olur işallah teşekkür ederim tavsiyelerin içinde
Resim yok ??Kızlar selam
Bat a 4 gun kala ovu testim bakarmisiniz 3 gundur ayni koyulukta cikiyor.ne dersiniz?
Evet ekliyememisim resmi ikisi de ayni koyulukta ama ekleyemiyorumResim yok ??
Canım umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsinKızlar selam
Bat a 4 gun kala ovu testim bakarmisiniz 3 gundur ayni koyulukta cikiyor.ne dersiniz?
Keşke ya insallah hamileyimdir. Gebelik testi yaptim ama negatif belkide erken yapmisimdir. bata 4 gun var ama bilmiyorum bazilarinin erkenden cikiyor silik de olsaCanım umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin
Geç dollenme vardır normal idrar testleri günün gecmeyince genelde çıkmıyor bende mayıs ayında ovulasyon testi uyguladim. Erken gebelik testinde çıkmadı ama ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm kan verdim ve degerim 19.5 du suan 2.5 aylık hamileyim hayırlısı Allah gonlunuze göre versin sağlıkla mutlaka haber bekliyorum yazKeşke ya insallah hamileyimdir. Gebelik testi yaptim ama negatif belkide erken yapmisimdir. bata 4 gun var ama bilmiyorum bazilarinin erkenden cikiyor silik de olsa
Can'ım ovu testine güvenme bu ay bende yumurtlamış gibi kopkoyu çizgilerim bardı hamileyim sandım ama deilmiş gebelik negatif ç çıktıysa umutlanma derimKeşke ya insallah hamileyimdir. Gebelik testi yaptim ama negatif belkide erken yapmisimdir. bata 4 gun var ama bilmiyorum bazilarinin erkenden cikiyor silik de olsa
Adetinin mi yumurtlamanın mı 7. Günü adet de çok erkenGünaydın arkadaşlar dün ben test yaptım adetimin 7. gününde bu şekilde çıktı. doktorum coraspirin verdiğinden beri 27-28 günde bir olan adetim 26 çekmeye başladı en geç ondan biraz erken yaptım ama koyulaşırmı gün geçtikçe
Umudum kalmadi zaten 2 gun var ovu hala kopkoyu cikiyor ama gebelik testleri negatifCan'ım ovu testine güvenme bu ay bende yumurtlamış gibi kopkoyu çizgilerim bardı hamileyim sandım ama deilmiş gebelik negatif ç çıktıysa umutlanma derim
evet erken olduğunun farkındayım ama adetlerimin günleri kısalmaya başladı. Ve ilk defa bu ay kullanacağım için riske atmak istemedim.Adetinin mi yumurtlamanın mı 7. Günü adet de çok erken