-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.141
Canim nasil cikti kan testin ? Hadi mujdeni bekliyoruzkızlar merhaba, adetim 1-2 gün geçti idrar testi yaptım 5-10 dakikada birşey çıkmadı sonra testi çöpe attım.okula gidip geldim dedim tekrar bakayım silik 2. çizgi çıkmışdaha önce başına bu durum gelen oldu mu? yarın kan vercem ama şimdi içim içimi yiyor
Hamileyim canım,çoook şükür :)Canim nasil cikti kan testin ? Hadi mujdeni bekliyoruz
Ayy ne güzel Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık peki canımHamileyim canım,çoook şükür :)
Canim cok tebrik ederim cok sevindim :) ozel değilse extra bisey yaptin mi? Bi rahatsizligim yok ama esimde varikosel var. Bi kac aydir istiyoruz ama olmadi. Ne tavsiye edersin cicegi burnunda anneHamileyim canım,çoook şükür :)
Daha adetim 3 gün geçti çook yeni :) 4 haftalık falan oluyor sanırım :)Ayy ne güzel Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık peki canım
Ay seninle aynıyız o Zaman benim de dört gün geçti bugün. 4 hafta bitti beşinci haftanın içindeyiz:) haberleşelim canım ya seninleDaha adetim 3 gün geçti çook yeni :) 4 haftalık falan oluyor sanırım :)
Ben de 6. ayımda hamile kaldım.hiç birşey yapmadım sadece yumurtlama dönemini değerlendirdim o kadar :) inşallah en yakın zamanda senin de olur hayırlısıylaCanim cok tebrik ederim cok sevindim :) ozel değilse extra bisey yaptin mi? Bi rahatsizligim yok ama esimde varikosel var. Bi kac aydir istiyoruz ama olmadi. Ne tavsiye edersin cicegi burnunda anne
Tabiki canım haberleşelim,yarın doğum uzmanına gidicem henüz sadece tahlil yaptırdım.28 çıktı senin kaç çıkmıştıAy seninle aynıyız o Zaman benim de dört gün geçti bugün. 4 hafta bitti beşinci haftanın içindeyiz:) haberleşelim canım ya seninle
Adaçayı iciyorum her gun bir fincan canim bi de 3 4 tane kuru incir yiyorum. Benim de bu ay 6. Ay olacak . ovulasyon testi kullandin mi canim ? Ya cokk ister oldum kizlar kendimde boyle bi annelik potansiyeli oldugunu bilmiodum vallaBen de 6. ayımda hamile kaldım.hiç birşey yapmadım sadece yumurtlama dönemini değerlendirdim o kadar :) inşallah en yakın zamanda senin de olur hayırlısıyla
İki üç ay önce kullanmıştım bi hevesle:) yumurtlama dönemim de düzenli 14. gün genelde.bu ay kullanmadım akışına bıraktım oldu :) hatta folik asite bile 1 hafta önce başlamıştımAdaçayı iciyorum her gun bir fincan canim bi de 3 4 tane kuru incir yiyorum. Benim de bu ay 6. Ay olacak . ovulasyon testi kullandin mi canim ? Ya cokk ister oldum kizlar kendimde boyle bi annelik potansiyeli oldugunu bilmiodum valla
Bu pazartesi 46ydı canım ben de önümüzdeki pazartesi gideceğim sağ sağlim sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah:) doktordan öğrendiğimiz şeyler olursa yazalım canım birbirimize valla çok iyi oldu aynı dönemde birimi bulmakTabiki canım haberleşelim,yarın doğum uzmanına gidicem henüz sadece tahlil yaptırdım.28 çıktı senin kaç çıkmıştı
Bu pazartesi 46ydı canım ben de önümüzdeki pazartesi gideceğim sağ sağlim sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah:) doktordan öğrendiğimiz şeyler olursa yazalım canım birbirimize valla çok iyi oldu aynı dönemde birimi bulmak
Amiiinnn inşallah,tamam Canım yazışırız mutlaka zaten ilk benim acemiyim çok :)
Kayinvalidemlerin torun torun diye baskisindan sikilip tamam biz artik dusunuyoruz dedim ve simdi her ay soruyo. Iki lafindan biri dr gidin oluyo. Akisina birakamiyorum bu yuzden kopasica cenemİki üç ay önce kullanmıştım bi hevesle:) yumurtlama dönemim de düzenli 14. gün genelde.bu ay kullanmadım akışına bıraktım oldu :) hatta folik asite bile 1 hafta önce başlamıştım
Doktorlar da bir yıldan önce tedaviye pek sıcak bakmıyorlarKayinvalidemlerin torun torun diye baskisindan sikilip tamam biz artik dusunuyoruz dedim ve simdi her ay soruyo. Iki lafindan biri dr gidin oluyo. Akisina birakamiyorum bu yuzden kopasica cenem
cook sewindimmHamileyim canım,çoook şükür :)
bende adet oldum tam gününde hayaller bi daha ki aya kaldı :)Kizlar ben adet oldum da yazmayi unutmusum :) ama tembellik etmistim geçtiğimiz ay bu ay cok calisicam insallah
4aralık kirmizilar gelcek gosteriyo takvimim senin ne zaman canim? Insallh bu ay hamile kalacagiz inancim tambende adet oldum tam gününde hayaller bi daha ki aya kaldı :)
İkinizden de güzel amberler bekliyorum burayı terk etmedim kızlar verin müjdeyi önümüzdeki ay inşallah4aralık kirmizilar gelcek gosteriyo takvimim senin ne zaman canim? Insallh bu ay hamile kalacagiz inancim tam
Insallah canimİkinizden de güzel amberler bekliyorum burayı terk etmedim kızlar verin müjdeyi önümüzdeki ay inşallah
Bende 10 aralıkta bekliyorum bugün daha yeni bitti adetim4aralık kirmizilar gelcek gosteriyo takvimim senin ne zaman canim? Insallh bu ay hamile kalacagiz inancim tam