ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Bu aralar cok dusunur oldum canim ya esimde varikosel cikti. Degerleri dusukmus. Ne yapmaliyiz bilemiyoruz. Dr bi sure deneyin dedi. Bir baska dr ameliyat dusunebilirsiniz dedi cok moralik bozuk.
Bende düşünüyorum ama şuan tedavi yapılmıyo yeni evliyiz diye beklemedekten başka çarem yok eşimde sperm testi yaptırmadı hiç bakalım 1 yılımız dolsun ona göre olmazsa bende tedavi yoluna geçeceğim.

Bende düşünüyorum ama şuan tedavi yapılmıyo yeni evliyiz diye beklemedekten başka çarem yok eşimde sperm testi yaptırmadı hiç bakalım 1 yılımız dolsun ona göre olmazsa bende tedavi yoluna geçeceğim.
Insallah gerek kalmaz tatlım. Bugun biraz morak bulduk ben ovulasyon testim kopkoyu iki cizgi cikti. Umut iste denemek lazim :KK55::21:

Iyi aksamlar ovulasyon testim kizlar dun iliski olmustu dieri yarin mi olmali bugun mu
20151118_222352.jpg

kızlar testi değerlendirirmsiniz ?Eki Görüntüle 1701800
Canim iki cizgi de ayni koyulukta olmali ve teste idrar ornegi damlattigin anda bi kac saniye icinde cizgiler hemen belirmeye basliyor. Boyle mi oldu bilmiyorum ama sanki ikisi ayni koyulukta degil gibi geldi bana. Idrarini en az 3 saat tutmus ve 4 saat kadar sivi almamis olman cok onemli. Bunlara dikkat ettin mi ?

Kızlar merhaba. Forumu sürekli takip ediyorum ins Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Dün ilişki oldu sizce bugünde olmali mi 12 dünkü 13 bugünkü yoksa yarin mi olmali çok yeniyim yorumlarınızi bekliyorum

Eklentiler

• 14500243622141573315445.jpg
    14500243622141573315445.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 238
Kızlar merhaba. Forumu sürekli takip ediyorum ins Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Dün ilişki oldu sizce bugünde olmali mi 12 dünkü 13 bugünkü yoksa yarin mi olmali çok yeniyim yorumlarınızi bekliyorum
13 çok iyi cnm iyi yumurtluyosun bnm bile bu kdr koyu değildi hamile kaldım tavsiyem ise sabahı kaçırma ve bu gece beline de yastık koy yarım saat kalkma hamiş olursun Allah ın izniyle :KK66:

13 çok iyi cnm iyi yumurtluyosun bnm bile bu kdr koyu değildi hamile kaldım tavsiyem ise sabahı kaçırma ve bu gece beline de yastık koy yarım saat kalkma hamiş olursun Allah ın izniyle :KK66:
İns Canım çok teşekkür ederim ilgin icin dün geceyi değerlendirdik bugünde akşamı degerlendircez nasip bakalım :)

Canim aslinda soyle cok guzel iki cizgi cikmis bu iki çizgiden sonra 24-36 saat icinde yumurta catliyor. Bence degerlendir. Esinin sperm degerleri dusuk degilse tabi. Dusukse yarin denemenizi tavsiye ederim.

Canim aslinda soyle cok guzel iki cizgi cikmis bu iki çizgiden sonra 24-36 saat icinde yumurta catliyor. Bence degerlendir. Esinin sperm degerleri dusuk degilse tabi. Dusukse yarin denemenizi tavsiye ederim.
Değerlendirdik canim günleri koyu çıktığı günü ve ertesi günü de beklicez artık nasipp teşekkür ederim.

arkadaşlar ben de adet duzenzizligi var o yüzden ovulasyon testi yapıyorum çok sık aralıklarla hiç çift çizgi olmadı ve adet oldum sizce bu ne demek artık kafam karışıyor

Merhaba bayanlar bu ay ovulasyon testi siparis ettim netten ilk kez kullanicam ama ne zmn kullanmaya baslasam bilemedim son uc aydir 33.gun adet oldum bu ay ise 40.gun de adet oldum iki kez klomen kullanmistim ikisinde de 17.gun çatlama ignesi vermisti doktor kacinci gun basliyayim teste

KIZLAR BENIM YUMURTLAMADAN BERI TESTLERIM GENELDE KOYU SIZINDE BOYLE MI? FOTOYA BAKABILIR MISINIZ

Eklentiler

• image (1).jpeg
    image (1).jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 211
Merve kendi adıma söylüyorum çok şanslısın maşallah ben hiç o koyu rengi görmedim hergün yapmama rağmen bu konuda sağlıklı değilim farkına vardım:KK43:
Rabbim senin yolunu açık etsin inşallah güzel haberler paylaş bizlerle

Merve kendi adıma söylüyorum çok şanslısın maşallah ben hiç o koyu rengi görmedim hergün yapmama rağmen bu konuda sağlıklı değilim farkına vardım:KK43:
Rabbim senin yolunu açık etsin inşallah güzel haberler paylaş bizlerle
CANIM RABBIM SANA DA EN KISA ZAMANDA NASIP ETSIN AMA BEN ANLAYAMIYORUM İŞTE NORMAL MI SUREKLI KOYU OLMALARI

Sağol canım güzel dileklerin için teste ne zaman başladın bilmiyorum ama 13 gününden sonraysa normal diye düşünüyorum

X