ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

2gun sonra tekrar kan testi yaptir 2katina cikmasi gerekiyo tmm mi .
canım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin

canım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin
Ben normalde ilaçla adet olan biriyim canım yıllardır o yüzden tam adet Ağrısını bilmiyorum ilk defa ilaç bıraktım bu ay. Yunurtlamadan iki üç gün sonra. Aynı senin gibi göğüs uçlarım acayip acımaya başladı BM'yle ayıptır söylemesi karnım miğdem komple gaz doldu bn üşütmeye bağladım ama bilmiyorum çok şiştim yani pantolonlar sıktı resmen.ve sırtımda acayip bir ağrı vardı ben yine onu başka şeye yordum hala sırt ağrım var gerçi.ve yumurtalık yerleri bazen kasıklar bazen karın ortası farklı farklı yerlere aradabir sızlama girip çıkıyordu böyle çok kısa ama.başka bir şey olmadı bende şimdilik Canım zaten çok yeni olunca anca bu kadar belirti olur herhalde asıl 5.haftadan sonra başlıyor diyorlar.
İnşallah gebesindir canım sen güzel haberler verirsin :)

canim bende belirti hic olmadi sayilir.gogus agrisi wardi bide cok üşüdüm bunlarin haricinde hicbi belirtim olmadi

Bu akşam ovu testinde koyu 2 çizgiyi gördüm çalışmalara başlıyorum hemen rabbim gebelik testinde gormeyide nasip eder inşallah gebe kalan arkadaşlarımı tbr ederim tek tek yazamıyorum muzur oğlum bırakmıyor

ayy ne bilim ya olmayacak gibime geliyo içimde öle bir his var
Canım bak kendimi an
latayım ki umudunu yitirme.Ben 5 yıllık picoluyum.Yumurtlaman yok ya da çok nadir diyordu doktorlar bekardım ,çocuk istediğinde büyük ihtimal tedavisiz olmaz dediler hep çok kokuyordum.yeni evliyim daha ama ilaçlarımı bıraktım nasılsa uzun süre olmayacak bari bırakayım biraz dedim bırakır bırakmaz kaldım.Ama ovulasyıon testi de kullandım bu ay yumurtlamam yok mu acaba diye korkuyrdm.Yani umudunu yitirme nasipse oluyor galiba

Canım bak kendimi an
latayım ki umudunu yitirme.Ben 5 yıllık picoluyum.Yumurtlaman yok ya da çok nadir diyordu doktorlar bekardım ,çocuk istediğinde büyük ihtimal tedavisiz olmaz dediler hep çok kokuyordum.yeni evliyim daha ama ilaçlarımı bıraktım nasılsa uzun süre olmayacak bari bırakayım biraz dedim bırakır bırakmaz kaldım.Ama ovulasyıon testi de kullandım bu ay yumurtlamam yok mu acaba diye korkuyrdm.Yani umudunu yitirme nasipse oluyor galiba
İnş. bende çok beklemem Allah isteyen kimseye aratmasın diyelim :)

ama idrara hemen düşmeyebiliyor bak bnm adetim üç gün geçti bugün sırf o çizgi artık çıkar diye görmek için yaptım hayal meyal çıktı ama kanda belli yani. artık idrar testlerine güvenmiyorum bn.Sen de hemen olumsuz düşünme hiç belli olmaz canım

idrar testi de kisiden kisiye farklilasabiliyo.
benim adetime 3 gun kala cok belli cizgi cikti.ama 10 gun gecen gebe birinin yaptigi test silik cikiyo.o yuzden kanda netlestirin sonuclari

Canimmmmmmm seni yurekten tebrik ediyorum kendi bebegim kadar cok sevindim. Darisi basima insallah tatlim. Bebisine ve kendine dikkat et :KK5:
Canımm benimm çok çoook teşekkür ederim Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah dua edeceğim hep sen de bu ay güzel çalış Ovulasyon tahmini öncesinde ve ovulasyon günü ve ertesi gün de mutlaka çalış önümüzdeki ay da sen beni sevindir inşallah

kızlar merhaba, adetim 1-2 gün geçti idrar testi yaptım 5-10 dakikada birşey çıkmadı sonra testi çöpe attım.okula gidip geldim dedim tekrar bakayım silik 2. çizgi çıkmış :rolleyes: daha önce başına bu durum gelen oldu mu? yarın kan vercem ama şimdi içim içimi yiyor :KK43:

X