- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.101
Ya dur bakalım hangi markaydı :/ kan daha garanti canım ben de kanı bekliyorum meselaErken gebelik testi yaptım çıkmadı bütün testlerden sogudum şu anda sağlık olsun diyelim ne diyelim
Atsana ben de atayım bnm de çok silik çıktı bu sabah karşılaştıralım canımYa şimdide silik cizgi çıktı kafayı yemek üzereyim gözlerimi sorguluyorum neredeyse kızlar aglicam ya
Hayal meyal bir çizgi var ama sizce?resimleri atin bakalim
canim erken gebelik testi mi bu.Hayal meyal bir çizgi var ama sizce?
Evet Can'ım erken gebelik testi ama ovulasyon yapmadım bilemiyorum ya yarın kan vercem hayırlısı inşallahcanim erken gebelik testi mi bu.
adetine kac gun war ?
cizgi gozukuyor canim hadi insallah hamilesin :)
ovulasyon warsa bi tane de ondan yap ikisi de kopkoyu cikar
sen yarkn kan ver yine ama evde ovulasyon wrsa yap kesinlikle ogrenirsin hamile oldugunu cunku 2 cizgide kopkoyu cikacakEvet Can'ım erken gebelik testi ama ovulasyon yapmadım bilemiyorum ya yarın kan vercem hayırlısı inşallah
Bence de silik cizgi var hayırlısı olsun İnşallah sabah bende erken gebelik testi yaptım silik cizgi gibi çıktı ama kan vermeyi düşünüyorum o kadar silik ki emin olamadım resmi de gönderimHayal meyal bir çizgi var ama sizce?
Aynen Can'ım yarın km vercem ama ovulasyon yok sadece bu test vardı onu da sabah yaptımsen yarkn kan ver yine ama evde ovulasyon wrsa yap kesinlikle ogrenirsin hamile oldugunu cunku 2 cizgide kopkoyu cikacak
Aynı benimki gibi bence de var canım ya yarın ikimiz de kan verelimBence de silik cizgi var hayırlısı olsun İnşallah sabah bende erken gebelik testi yaptım silik cizgi gibi çıktı ama kan vermeyi düşünüyorum o kadar silik ki emin olamadım resmi de gönderim
silik cizgi sendede war ama biraz daha net cekseydin daha iyi anlardik.kesinlikle yarin kan werBence de silik cizgi var hayırlısı olsun İnşallah sabah bende erken gebelik testi yaptım silik cizgi gibi çıktı ama kan vermeyi düşünüyorum o kadar silik ki emin olamadım resmi de gönderim
ya tel netliği bu kadar ama bekleyince çok belirginleşti bakalım ya vereceğim yarın hemensilik cizgi sendede war ama biraz daha net cekseydin daha iyi anlardik.kesinlikle yarin kan wer
Kızlaaaar hamileyimmm ama düşük riski var sizlerden haberler Nasılkizlar noldu testler iyi haber war mi
Kızlaaaar hamileyimmm ama düşük riski var sizlerden haberler Nasıl
Kızlaaaar hamileyimmm ama düşük riski var sizlerden haberler Nasıl
İlk gebelikler yüzde 60-70 oranında düşermiş öyle dedicanim nasi dusuk riski war ? ne dedi doktor daha 4 haftaliktir
kan degerin kac cikti? canini skma hicbisey olmaz Allahin izniyleİlk gebelikler yüzde 60-70 oranında düşermiş öyle dedişimdilik zaten görülmüyor da çok küçük olduğu için sadece kanla anlaşıldı
46,52 çıktı canım. Aminn Allah Nasıl hayırlı eylediyse o olacakkan degerin kac cikti? canini skma hicbisey olmaz Allahin izniyle