ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Merhaba kizlar test yapmaya basladm iki gundur c cizgisi de cok koyu cikmiyor bende negatifken sizin c çiZgisi nasil oluor koyi mu

Merhaba kizlar test yapmaya basladm iki gundur c cizgisi de cok koyu cikmiyor bende negatifken sizin c çiZgisi nasil oluor koyi mu
Benim de hiçbir zaman ilk çizgi kadar kop koyu çıkmadı ama şuan hamileyim. İkinci çizgi var mı yok mu ona bak bence koyuluk o kadar önemli değil bence yunurtlama var mı yok mu ikinci çizgi gösteriyor herkesin hormon seviyesi farklı. Güzel haberler alırsın inşallah

Bnm adet dongum 35 40 gun arasi su anda adetimin 18. Günündeyim hala negatif insalah once bunda sonrada gebelik testinde cift cizgiyi görebilirim. Siz de hayirla saglikla kucaginiza alirsimiz inşallah

Kizlar dunki testim gibi bugünkü de silik

Eklentiler

• P_20160201_232725.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 247
Merhaba arkadaşlar, benim size birkaç sorum olacak. İlk kez ovulasyon testi yapıyorum. Adetim bittiği gün başladım. Bittiğinden beri de, ikinci çizgim silikte olsa çıkıyor, 5 dakika sonra bir miktar daha koyulasiyor. Normalde de adet bitimden itibaren yapanlarda ikinci çizgi çıkıyor mu acaba? Testlerimin resimlerini ekliyorum. Bakıp yorum yapabilen arkadaş olursa sevineceğim. Normalde adetlerim çok düzenli değildir. 1 haftayla 10 gün falan gecikir. Son birkaç aydır da hem miktarı, hem de kıvamı çok değişti zaten. Şehir değişikliği yaptığım için hem basınç hem de mevsim farkından diyorum ama yine de bilemiyorum. Geçen ay corekotu yağı kullandım, belki ondan zamanında geldi bu ay. Adet takvimine göre 24'ünde yumurtlamam gerekiyor ama şimdiden çizgiler böyle çıkıyor. Bilemedim.

Eklentiler

• IMAG1138.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 199
Can'ım yapmaya devam et yumurtlama günü genelde adetten 14gün sonra kabul edilse de herkesin yumurtlama tarihi farklı olabiliyor kimisi çok geç yumurtluyor o yüzden devam et yapmaya. Ya aynı koyulukta ikinci çizgi ya da ilkine yakın koyulukta çizgi çıkarsa o gün ya da ertesi günü yumurtlayacaksın demek. O günleri değerlendir. Ama ilk defa yaptığın için tekrar söylüyorum bırakma devam et ben de öyle yaparak yakaladım çünkü umudumu kesip bıraksam göremeyecektim yumurtladığım günü. Her şey gönlünce olsun

Arkadaşlar bende bu testi 11. Gün taptım tek çizgi çıktı.acaba erken mi yaptım.yada kaçıncı gün yapmalıyım

Kızlar ben de ovülasyon testi yapıyorum. İki gündür kopkoyu çıkıyor. Ne demek ki bu şimdi? Daha çatlamıyor mu demek ki? Biri 13. Gün biri 14. Gün biri de 15. Gün. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• image.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar ben de ovülasyon testi yapıyorum. İki gündür kopkoyu çıkıyor. Ne demek ki bu şimdi? Daha çatlamıyor mu demek ki? Biri 13. Gün biri 14. Gün biri de 15. Gün. Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım bugün yarın yanı çok yakında yumurtan çatlayacak yani demek o ki çatladığı an ya da çatladıktan sonra 24-36saat içinde spermle buluşursa gebelik gerçekleşebilir. Özellikle bugünlerde ilişki olmasına dikkat et birkaç gün uzatabilirsin garanti olsun istersen ben öyle yapmıştım. Gönlünce olsun güzel haberlerle gel inşallah

Teşekkür ederim canım. Yalnız şuanda kan geliyor benden. Bayağı da çok geliyor. Yumurtlama kanaması yaşardım ama bu kadar çok olmazdı. Korktum açıkçası ilişkiye girmekten de. Yarın da şehir dışına düğüne gideceğiz. Yarın en önemli günümüz hiçe gitcek

Yumurtlama kanaması gibi bir durum yaşamadım şimdi ne desem yanlış olur canım ama çok rahatsız edici değilse ilişkiyi erteleme. Kısmetse olur zaten kısmet değilse bir ihtimalleri artırsak da olmaz içini ferah tut hayırlısı olsun inşallah

Merhaba ben de bu ay lik defa ovulasyon testi kullandım. 11. Gün iki çizgi de aynı koyuluktaydi. 11 ve 13. Günler ilişki oldu. Bugün 15. Gün yine ilişki olucak. Testleri yüklemeye çalıştım ama olmadi. Sizce gebelik şansım nedir

Selam kizlar bende 16 martta cift cizgiyi gordum yumurtlama testinde...17 sinde birlikte olduk baskada olmadik is seyahati nedeniyle..42 yasindayim bir oglum var 23 yasinda ikinci cocuk istiyoruz ne dersiniz bu yasta olurmuki...

Kızlar ben ovülasyon dönemimi hesaplayamıyorum pco var bende. doğum kontrol hapı kullandığım zamanlar hapı bıraktan 3-4 gün içinde adet görüyordum. bebek için hapı bıraktım son 4 aydır. 2 kere adet oldum. doktor geç ovülasyon dedi. nasıl hesaplamam gerekir. Doktor bi süre kendi haline bırakalım hemen tedaviye yönlendirmeyeyim sizi dedi.

Canım ben de pikoluyum ve Ovulasyon testi sayesinde şimdi hamileyim canom. Evet bizdeki yumurtlama düzensiz o yüzden adetin bittikten bir hafta sonra başla Ovulasyon testi yapmaya sonuna kadar yani adet olman gereken güne kadar yap eğer çift çizgiyi görmezsen. Ben 17.günde mi ne yakaladım çift çizgiyi ama dediğin gibi bizde belli olmuyor yumurtlama günü o yüzden sen de erkenden başla görünceye kadar devam et her gün yap canım hayırlısıyla sen de hamile kalırsın hiç canını sıkma

Ayy inşallah canım Rabbim o duyguyu tattırsın bana ve isteyen herkese. Eşime söyledim ovülasyon testi alacak bugün. Dediğin gibi yapıcam. Düzensizlik insanın sinirlerini bozuyor inan ki.

Ayy inşallah canım Rabbim o duyguyu tattırsın bana ve isteyen herkese. Eşime söyledim ovülasyon testi alacak bugün. Dediğin gibi yapıcam. Düzensizlik insanın sinirlerini bozuyor inan ki.
Aynen öyle ben de çok canımı sıkmıştım biz pikoluların hamile kalması çok daha zor çünkü ama Alalhım nasip etti sen de et duanı en doğru Zaman'da Aşlah nasip eder hayırlısıyla canım benim Ama eczaneden alırsan Ovulasyon testini çok çok pahalıya gelir bence internetten al canım ben 60 mı 80 şu mi ne öyle bir paket almıştım yani 80 tanesi 60tlydi sanırım eczanede 5 tanesini 25 TL ye satıyorlar biz her gün ve uzun süre yapacağımız için bize masraflı oluyor bence netten al tabi sen bilirsin canım hayırlı haberlerle gel sen de inşallah

Kizlar merhaba daha önce yazmistim ovulasyonda çift çizgiyi cok silik dışında görmüyorum diye prolaktinim yüksekti biraz o düstü doktorla görüştüm içimde kalmasin diye takip edelim dedim 11.gün gidicem bakalim başka aranizda giden oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…