- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.121
46,52 çıktı canım. Aminn Allah Nasıl hayırlı eylediyse o olacak
Darısı sizlere inşallah Can'ımkan degerin kac cikti? canini skma hicbisey olmaz Allahin izniyle
geçen cuma yaptırmıştım 10 küsürdü bugün yaptırdım bir de haftaya çağırdı ama2gun sonra tekrar kan testi yaptir 2katina cikmasi gerekiyo tmm mi .
canım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin2gun sonra tekrar kan testi yaptir 2katina cikmasi gerekiyo tmm mi .
Ben normalde ilaçla adet olan biriyim canım yıllardır o yüzden tam adet Ağrısını bilmiyorum ilk defa ilaç bıraktım bu ay. Yunurtlamadan iki üç gün sonra. Aynı senin gibi göğüs uçlarım acayip acımaya başladı BM'yle ayıptır söylemesi karnım miğdem komple gaz doldu bn üşütmeye bağladım ama bilmiyorum çok şiştim yani pantolonlar sıktı resmen.ve sırtımda acayip bir ağrı vardı ben yine onu başka şeye yordum hala sırt ağrım var gerçi.ve yumurtalık yerleri bazen kasıklar bazen karın ortası farklı farklı yerlere aradabir sızlama girip çıkıyordu böyle çok kısa ama.başka bir şey olmadı bende şimdilik Canım zaten çok yeni olunca anca bu kadar belirti olur herhalde asıl 5.haftadan sonra başlıyor diyorlar.canım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin
canım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin
şimdi ark ettim ya bana sordun sandım fazladan ben de yorum yapmış oldum neyse artıkcanım senin gebelik belirtilerin nelerdi benim bugün 24. günüm ovu tetsinde 13. gün koyu çift çizgiyi görmüştüm. ve şuan göğüslerim çok acıyor ateşim de 36.9 2 gündür . belirtilerini yazabilir misin
Canım olsun nolcak hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz işte ne güzel :)şimdi ark ettim ya bana sordun sandım fazladan ben de yorum yapmış oldum neyse artık
Aynen canım Hadi senden de güzel haberler bekliyoruzCanım olsun nolcak hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz işte ne güzel :)
ayy ne bilim ya olmayacak gibime geliyo içimde öle bir his varAynen canım Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz
Canım bak kendimi anayy ne bilim ya olmayacak gibime geliyo içimde öle bir his var
İnş. bende çok beklemem Allah isteyen kimseye aratmasın diyelim :)Canım bak kendimi an
latayım ki umudunu yitirme.Ben 5 yıllık picoluyum.Yumurtlaman yok ya da çok nadir diyordu doktorlar bekardım ,çocuk istediğinde büyük ihtimal tedavisiz olmaz dediler hep çok kokuyordum.yeni evliyim daha ama ilaçlarımı bıraktım nasılsa uzun süre olmayacak bari bırakayım biraz dedim bırakır bırakmaz kaldım.Ama ovulasyıon testi de kullandım bu ay yumurtlamam yok mu acaba diye korkuyrdm.Yani umudunu yitirme nasipse oluyor galiba
aminn canımmİnş. bende çok beklemem Allah isteyen kimseye aratmasın diyelim :)
bugün gebelik testi yaptım bebe time marka koskocaman bir nagatif çıktı adetimin 25. günündeyim sanırım bu ayda olmadıaminn canımm
Canimmmmmmm seni yurekten tebrik ediyorum kendi bebegim kadar cok sevindim. Darisi basima insallah tatlim. Bebisine ve kendine dikkat etaminn canımm
Canımm benimm çok çoook teşekkür ederim Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah dua edeceğim hep sen de bu ay güzel çalış Ovulasyon tahmini öncesinde ve ovulasyon günü ve ertesi gün de mutlaka çalış önümüzdeki ay da sen beni sevindir inşallahCanimmmmmmm seni yurekten tebrik ediyorum kendi bebegim kadar cok sevindim. Darisi basima insallah tatlim. Bebisine ve kendine dikkat et