ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canim ben zaten hic umitlenmiyorum bu ay :) gunum gecerse bile hemen yapmicam kafam bununla cok mesgul oldu artik dusunmemeye çalışıyorum. Sen de biraz bekle istersen dua edicem senin icin. Dun yakin arkadasimin ikizlere hamile oldugunu ogrendim ve icimden biz bi tane yapamadik millet cifter cifter yapio die dusundum ha haa :)
Canım ben kan testi yaptırdım hamile falan değilim benden bu ay hiçbir şey yok yani sıramı sana devrettim ona göre

Mrb canlar tekrar ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlanmanın heyecanı içindeyim bir erkek çocuğum var 2,5 yaşında onda ovulasyon testi ile ilk denememizde adetime 6 gün kala hayalet çizgiyi gormuştuk ve bugün paşam büyüdü ve tabi kotu bir gebelik hikayesi olarak bir kız bebek kaybım var 6 aylık. Üzerinden 1,5 sene geçti ama ben yine aynı heyecanla buradayım sat-28 ekim tahmini 11 kasım yumurtlamam gerek testim kargoda sabah gelir umarım inş fazla bekletmez rabbim isteyen herkesi kırmızıları görmemek ümidiyle

Mrb canlar tekrar ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlanmanın heyecanı içindeyim bir erkek çocuğum var 2,5 yaşında onda ovulasyon testi ile ilk denememizde adetime 6 gün kala hayalet çizgiyi gormuştuk ve bugün paşam büyüdü ve tabi kotu bir gebelik hikayesi olarak bir kız bebek kaybım var 6 aylık. Üzerinden 1,5 sene geçti ama ben yine aynı heyecanla buradayım sat-28 ekim tahmini 11 kasım yumurtlamam gerek testim kargoda sabah gelir umarım inş fazla bekletmez rabbim isteyen herkesi kırmızıları görmemek ümidiyle
Insallah hic beklemezsin arkadasim. Oglunda hayalet cizgiyi gordum demissin ovulasyon testinde ikisi de ayni koyulukta olmasi gerekmio mu ben de hep hayalet cizgilerde calistim da o yuzden soruyorum cizgi koyulasmadi diye hic umidim yok bu ay :KK43:

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba:110:

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba:110:
Evet Can'ım adetin düzensiz ise adet bitiminden hemen sonra başlamalısın her gün aynı saatlerde ve sıvı alımı kuralına dikkat ederek yapmalısın

Kızlar bugün doğumgünüm adetimin geçmesine 4 gün olmasına rağmen bugünün hatırına bu testi yaptim lütfen sizde birsey söyler misiniz ben anlamıyorum artık küçücük de olsa bir çizgi gören var mı

Eklentiler

• 20151107_083226.jpg
    20151107_083226.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar bugün doğumgünüm adetimin geçmesine 4 gün olmasına rağmen bugünün hatırına bu testi yaptim lütfen sizde birsey söyler misiniz ben anlamıyorum artık küçücük de olsa bir çizgi gören var mı

canim malesef silik cizgi bile yok ama bu testlerde cikmaz erken gebelik testi alirsan eger onda belli olur.

Insallah hic beklemezsin arkadasim. Oglunda hayalet cizgiyi gordum demissin ovulasyon testinde ikisi de ayni koyulukta olmasi gerekmio mu ben de hep hayalet cizgilerde calistim da o yuzden soruyorum cizgi koyulasmadi diye hic umidim yok bu ay :KK43:
Mrb canım yanlış anladın ovu testinde tam 14.gun çift çizgi koyu çıktı adetime 6 gün varkende gebelik testinde hayalet çizgiyi gördüm inşallah beklemem bgn 10. Gün henüz ovu testim silik rabbim bekletmesin hiçbirimizi

selam millet :21: ben de 6 aydır deniyorum ama kısmet olmadı henüz,reglime son 1 gün çook heyecanlıyım. psikolojik sanırım tüm gebelik belirtilerini de hissediyorum :KK17: Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin en yakın zamanda :anneadayı:

X