ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

stresli olmak her an bebek düşünmek de olumsuz etkiliyormuş forumdaki çoğu kişi bebek fikrini aklından çıkardığında hamile kalmış stres çok büyük faktör

oyle yaptiysaniz eger o zaman ovulasyona cok takilma.stres yapma bekle yeter ki.tutar insallah stres cok etkiliyo biliyosun.gununun gecmesini bekle

bnm de 8 kasım ya erken gebelik yapsam çıkar mı sence :/ Duramıyorum bir hafta beklemek çok fazla geliyor. sEn daha yapma bnden 3 gün sonrasın varsa da önceden çıkmıyor diyorlar ya ama merak ediyor insan
Canim ben zaten hic umitlenmiyorum bu ay :) gunum gecerse bile hemen yapmicam kafam bununla cok mesgul oldu artik dusunmemeye çalışıyorum. Sen de biraz bekle istersen dua edicem senin icin. Dun yakin arkadasimin ikizlere hamile oldugunu ogrendim ve icimden biz bi tane yapamadik millet cifter cifter yapio die dusundum ha haa :)

çok teşekkür ederim canım benim ben de saba dua ediyorum sürekli:) ben de ümitlenmiyorum aslında canım ya hangi pco hastası ilk ay hamile kalmış ki ben kalayım ama istemeden de duramıyoruz :) bu cuma kan testi yaptıracağım varsa da yoksa da çıkar diye düşünüyorum ama beş gün beklemek... :/ sen de sıkma canını ben valla sizlerden destek buluyorum tek değilim bnm gibiler de var diyorum öyle düşün bak hepimiz aynıyız bizim de olacak inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla duamızı eksik etmeyelim ve bekleyelim mecburen ilk hangimiz öğrenirsek hemen haberleşelim canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…