- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.061
stresli olmak her an bebek düşünmek de olumsuz etkiliyormuş forumdaki çoğu kişi bebek fikrini aklından çıkardığında hamile kalmış stres çok büyük faktörCanim ben de ayni sekilde yumurtlamadan iki gun once ve yumurtlama gunu(carsamba) ve kismetse bugun deneyecegim. Insallah benimki de tutar :) dedigin gibi biraz bekliyoruz cikmadan ve hemen sonrasinda da belimin altina yastik koyup uzaniyorum yarim saat kadar. Bilemiyorum ki.. Gecen ay stresten normalde bir gun bile sasmayan adetin 15 gun gecikti. Sanirim stres cok etkiligerci ben bu ay ovulasyon testinde oyle koyu bi cizgi gormedim ama takvimime gore ovulasyonun en koyu gosterdigi gun ile takvimimdeki yumurtlama gunum ayni kafam karisti.. Cift cizgiyi goremesem de dedigin gibi sivi olayina ayni saatte testi yapma olayina pek dikkat edemedim. Calisiyorum test kullanimini pek duzenli yapamadim sanirim.
Canim ben de ayni sekilde yumurtlamadan iki gun once ve yumurtlama gunu(carsamba) ve kismetse bugun deneyecegim. Insallah benimki de tutar :) dedigin gibi biraz bekliyoruz cikmadan ve hemen sonrasinda da belimin altina yastik koyup uzaniyorum yarim saat kadar. Bilemiyorum ki.. Gecen ay stresten normalde bir gun bile sasmayan adetin 15 gun gecikti. Sanirim stres cok etkiligerci ben bu ay ovulasyon testinde oyle koyu bi cizgi gormedim ama takvimime gore ovulasyonun en koyu gosterdigi gun ile takvimimdeki yumurtlama gunum ayni kafam karisti.. Cift cizgiyi goremesem de dedigin gibi sivi olayina ayni saatte testi yapma olayina pek dikkat edemedim. Calisiyorum test kullanimini pek duzenli yapamadim sanirim.
Tesekkur edrim arkadasim. Bi nebze de olsa Icimi rahatladi. Insallah bu ay Allah nasip eder anne olmayi..oyle yaptiysaniz eger o zaman ovulasyona cok takilma.stres yapma bekle yeter ki.tutar insallah stres cok etkiliyo biliyosun.gununun gecmesini bekle
En az sizin kadar seviniyorum kızlar ben de umutlanmıyorum inşallah güzel haberler verirsiniz:)Tesekkur edrim arkadasim. Bi nebze de olsa Icimi rahatladi. Insallah bu ay Allah nasip eder anne olmayi..
oyle yaptiysaniz eger o zaman ovulasyona cok takilma.stres yapma bekle yeter ki.tutar insallah stres cok etkiliyo biliyosun.gununun gecmesini bekle[/QUOTE
Canim cokk teskkur ederim. Dogru diorsun ama insanin elinde olmuyor. 4 aydir bekliyorum belki kisa bi sure diyeceksin ama inan 4 ay 4 yil gibi geldi bana. Allah daha da bekletmesin insallah.stresli olmak her an bebek düşünmek de olumsuz etkiliyormuş forumdaki çoğu kişi bebek fikrini aklından çıkardığında hamile kalmış stres çok büyük faktör
Güzel haberlerle görüşmek üzere o Zaman canım:)
Ayyy gerçekten mi harika harika tüylerim bile diken diken oldu çok sevindim Can'ım benimmcanimm hamileyim kan testi yaptirdim bgun.sizin icinde dua edicem.Allahim gonlunuze gore versin :) bian once bu mutlulugu sizde tadin insallah
Canım adetin kaç gün geçti bugün adet mi olman gerekiyordu yoksa Nasıl yaptırdıncanimm hamileyim kan testi yaptirdim bgun.sizin icinde dua edicem.Allahim gonlunuze gore versin :) bian once bu mutlulugu sizde tadin insallah
Canimmmm tebrik ederim cok sevindim. Evet bekledigimiz iyi haberlerle geldin sukurler olsun :) sira gzdkrhn0509 da insallah :)canimm hamileyim kan testi yaptirdim bgun.sizin icinde dua edicem.Allahim gonlunuze gore versin :) bian once bu mutlulugu sizde tadin insallah
Canım adetin kaç gün geçti bugün adet mi olman gerekiyordu yoksa Nasıl yaptırdın
Canimmmm tebrik ederim cok sevindim. Evet bekledigimiz iyi haberlerle geldin sukurler olsun :) sira gzdkrhn0509 da insallah :)
Ay çok güzel ya gözün aydın canım benim Allah kucağına aldığın günü de göstersin inşallah hepimiz böyle haberlerle gelelim inşallahcanim 4gun geciktim dun evde yaptim bgn kanda yaptirdim
Dua edin kızlar bir hafta kaldı adetime sabırsıZlıkla bekliyorum inşallah teker teker böyle haberlerle geliriz Can'ım benimCanimmmm tebrik ederim cok sevindim. Evet bekledigimiz iyi haberlerle geldin sukurler olsun :) sira gzdkrhn0509 da insallah :)
Insallah canim. Ardardayiz seninle :-DDua edin kızlar bir hafta kaldı adetime sabırsıZlıkla bekliyorum inşallah teker teker böyle haberlerle geliriz Can'ım benim
Ay inşallah kaçında olman lazım Can'ım seninInsallah canim. Ardardayiz seninle :-D
Canım bir önceki yazdığımı henüz görmedin gerçi ama merak ediyorum işte :) ne Zaman test yapacaksınInsallah canim. Ardardayiz seninle :-D
11 kasim canim :)Ay inşallah kaçında olman lazım Can'ım senin
bnm de 8 kasım ya erken gebelik yapsam çıkar mı sence :/ Duramıyorum bir hafta beklemek çok fazla geliyor. sEn daha yapma bnden 3 gün sonrasın varsa da önceden çıkmıyor diyorlar ya ama merak ediyor insan11 kasim canim :)
Canim ben zaten hic umitlenmiyorum bu ay :) gunum gecerse bile hemen yapmicam kafam bununla cok mesgul oldu artik dusunmemeye çalışıyorum. Sen de biraz bekle istersen dua edicem senin icin. Dun yakin arkadasimin ikizlere hamile oldugunu ogrendim ve icimden biz bi tane yapamadik millet cifter cifter yapio die dusundum ha haa :)bnm de 8 kasım ya erken gebelik yapsam çıkar mı sence :/ Duramıyorum bir hafta beklemek çok fazla geliyor. sEn daha yapma bnden 3 gün sonrasın varsa da önceden çıkmıyor diyorlar ya ama merak ediyor insan
çok teşekkür ederim canım benim ben de saba dua ediyorum sürekli:) ben de ümitlenmiyorum aslında canım ya hangi pco hastası ilk ay hamile kalmış ki ben kalayımCanim ben zaten hic umitlenmiyorum bu ay :) gunum gecerse bile hemen yapmicam kafam bununla cok mesgul oldu artik dusunmemeye çalışıyorum. Sen de biraz bekle istersen dua edicem senin icin. Dun yakin arkadasimin ikizlere hamile oldugunu ogrendim ve icimden biz bi tane yapamadik millet cifter cifter yapio die dusundum ha haa :)