ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bende gördükten bir haftaya kadar devam et çift çizgiyi gördüğün 2 gün ilişki sonra gün aşırı bir hafta garantisi olur belki yumurtan geç çatlıyodur herşey olabilir canım bir hafta devam et nasipte varsa tek ilişkiylede hamile kalan var inş hamilesindir ama kalamazsan eğer bide benim dediğim gibi dene :)

20.21.ve 22. gün çift çizgiyi yakalamıştım.
11 aydır olmuyodu bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım(laboguick).Allahıma şükürler olsun buay oldu.
41 MERYEM SURESİNİ OKUDUM daha çok onun saysinde olduğunu düşünüyorum.41 kere okudum 20 günde bazı günler günde 3-4 tane okuduğum oldu.
Kesinlikle dua diyorum Allahu teala yok mu bir duanız icabet edeyim diyor.bende istedim benim duama icabet etti.darısı başınıza.
birde ben reglimin hep ortasında çalışırdım 14-15-16 ..... 20 dedimmi reglime 1 hafta kala bırakırdım .ama ben 20 sinden sonra yumurtluyormuşum.
bu ay sonuna kadar günaşırı çalıştık bence sizde bırakmayın.
ikinci çocuğa hamileyim.

iyi akşamlar bayanlarrr çok mutluyum HAMİLEYİİİİM.

Aaaaaaaaa çok sevindim canım çok büyük umut oldu bana sağlıkla kucağına al inş hayırlı evlat oldun benim de bu ay ilk ovu testi kullanisim çift çizgiyi yakaladım hatta akıntim olmazdı bu ay oldu hala çalışıyoruz gün aşırı

gözünaydın cnm .bencede duanıın önemi büyük....allah istedikten sonra olmayacak yok.

iyi akşamlar bayanlarrr çok mutluyum HAMİLEYİİİİM.

canım tebrik ederim profilden gördüm paylaşımını Rabbim gönlüne göre versin özel mesajda yazdım ama mesaj kutun dolu olduğu için iletilemedi bizde büyüyoruz işte kızım 2aylık oldu ne istiyorsun bilmiyorum ama Rabbim gönlüne göre versin canım

kesinlikle bırakmayın regl olana kadar çalışmaya devam edin.
benim uzayan akıntım kasık bel ağrım hepsi 12. olmuştu.yumurtluyorum sandım ama testte negatifti.meğerse geç yumurtluyormuşum 20.21.ve 22. gün pozitifi gördüm.
dün gebelik testi yaptım 32. gün silik çıktı döllenme olalı tahminim 10 gün falan olmuştur.bugün 33. gün yine silik çıktı.

kızlar günaydın dün tekrar beta hcg yaptırdım sonuç 3521 cıktı bugün dr. gidiyoruz öğleden sonra hayırlısı inş.

suay malesef aralıkta buluşamıyoruz geldi benimkiler

ya cok üzüldüm neyse fatmacım bundada bır hayır vardır kuzum pes etmek yok adetin 3 günü klomen kullan 15 günü duphaston başla tekrar oldumu pes etme

canım benım inş. dediğin gibi olur için rahat cok şükür darısı sana olsun hemen

canım benım sen yıne git doktora kromozon testi ve kanpıhtılaşması testi istiyorum heterazigot homozigot illa adını bılmek ıstıyorlarsa bunların bende olup olmadığını öğrenmek ıstıyorum de canım benım her iki hamilelikte gögüslerimde damarlar cıkıyordu şişiyordu bunda tam tersı göbeğim birden şişti gerçi sen bılıyosun ben düşükten sonra 4 ay adet olmadı b2 kez oldum hammile kaldım zaten şişlerim tam ınmemişti yanı her hamilelik farklı canım benım

değerin ne güzel artmış canım yaa allah gönlüne göre versin verdiğin isimlerinden yaptırayım ben testleride inş bu ay olur inş haftaya çarşamba adet günüm hayırlı bi haber veririm bende inş

Ne güzel bi duygu yarabbim yaaaaaa rabbim bizlerede yaşatsın

suay cnm bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum geçen ay kullandım hiç akıntım falan olmadı bu ay bal tarçın kürü kullanıcam olmassa bir dahaki ay kullanırım klomeni.

suay cok güzel değerin canım.hadi güzel haberlerle gel bize

tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.
adetin 27-28 gün mü sürüyor canım.
çift çizgiyi çok geç görmüşsün gibi .
tabi bunu genel bildiklerimize göre söylüyorum.hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet başlar bu süre değişmez deniliyor ya.
acaba bu durumun istisnaları olabiliyor mu çok merak ettim şimdi.
çünkü geçen ay ben de aynen senin yaptığın gibi paydos ettim çalışmalara.nasıl olsa geçti diye.
gerçi ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama sadece hesaplayarak gitmiştim.14. gün 15.gün diye.
valla bu ay ben de sonuna kadar belirli bir tempoda devam edeyim bari:))

değerin çok güzel artmış canım hadi iyi haberlerle gel inşallah.

Cnm bnm herseferinde ben basa dönüyorum
Bosver takma kafaya gec olsun guc olmasin insAllah yeterki saglicalla gelsin

cnm bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm ben de baya girmeyince kaçırmışım kusura bakma...

diğer ameliyatını da atlat sağlıkla sonra bebeğe odaklanırsın artık
çok geçmiş olsun

herkese selamlar kızlar

epeydir girmeyince geçmişi okudum biraz,
ben de ovu. testi ile ilk ay hamile kalmıştım, Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin.

ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, şimdi sürekli sağlıklı bir şekilde doğum yapmak için dua ediyorum.

merhaba canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebeğini
ovu. testini kullanırken gün aşırı mı çalıştın nasıl bir yol izledin canım

merhaba canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebeğini
ovu. testini kullanırken gün aşırı mı çalıştın nasıl bir yol izledin canım

benim adetim 35-38 günde bir olurdu canım. çift çizgiyi 17-18de filan gördüm sanırım. tesadüfen çift çizgiden 1gün önce ilişki olmuştu, çift çizginin ilk gününde de ilişki oldu. yani üstüste 2 gün oldu ilişki. çift çizginin 2.gününde olmadı. sonrada silikleşti zaten. adete kadar tekrar ilişki oldumu hatırlamıyorum :)

benim adet düzensiz olunca adetim biter bitmez teste başlamıştım, o çok önemli bence erken de olabilir yumurtlama geç de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…