ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

maşalahh canım bebişin cinsiyeti ne sağlıkla gelsin inşallah

benimde adetim normalde 28 gündür fakat son 3 ay 2-3 günlük gecikmeler yaşıyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah
bu ay ovulasyonu tam takip edemedim bakalım ne olacak gelişine yapıverdim dün silikti
ondan önceki ayda 14. 15 gün yakalamıştım çift çizgiyi ama olmadı ne yazıkki

nasip tabiki Allahım nezaman uygun görürse ozaman olacak...
bir de çift çizgi gördüğünde günde 2 kere filan tekrarla testi, çünkü yum. çatlaması ilk koyu çizgiden 24-36 saat sonra oluyor, çatladığı zamanı daha rahat tahmin edersin. ben testi hep aynı saatlerde yaptım, su içmiceksin 4 saat wc.ye çıkmıcan filan...

benim bir kızım olacak Allah nasip ederse...

tabiki canım rabbim ol desin yeter bekliyorum acelem yok bakalım
sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim
hayırlı doğumlar sanada canım

testi bu ay iyi yapamadım ne yazıkki geciktim yapmakta belki yumurtlamam geçmiştir
dünde silikti zaten

benim reglim hep 28. 29. gün dedinmi olurdu şaşmazdı.sadece geçen ay 32. gün oldum ilk defa.ondan sonraki bu ayda hamile kaldım.
mesela buay bende 12. gün ovulasyon belirtileri oldu uzayan akıntı kasık bel ağrısı ama yumurtlamadım.20. 21.22. günlerde pozitif çıktı.ilk defa ovulasyon testi kullandığım için bilmiyorum önceki aylar damı geç yumurtluyordum bilmiyorum.kesinlikle bırakmayın regle kadar gün aşırı devam.

Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur

Selam herkese bisey soravagim cevaplarsaniz sevinirim...

ovl. testini ilk gecen ay denedim.. coft cizgi 2 gun cikti. fakat bu ay surekli yaptim ve hep silik cizgiydi. bu ay yumurtlamadigim. yada yum. catlamadigi anlamina mi geliyor. bat 18 nisan

kızlar hepinize günaydın dün doktor teyzemıze gittik 3 bucuk saat bekledik yarın amerikaya gidecekmiş tüm hastaları gelmişti neyse girdik ve kesemızı gördük cok şükür herşey ıyı dedi iğneyede dün akşam başladık akşam iğne öğlen aspirin içeceğim 18 gün sonra kontrolümüz var ozamana kadar bebişide görürüz dedi inş. herşey yolunda gıder kasıklarım cok ağrıyor dünderdir bırde dün hastanede kahve rengı akıntım oldu dr. gösterdim hemen birsey olmaz korkma dedı bu tür lekeler olur kanaman olmasın önemlı olan o kahverengı lekeden korkma dedı ama benı biliyorsunuz pimpirikliyim işte zaten bırdahada gelmede şükür dün iğneyi eşim kolumdan vurdu ama vurana kadar neler cektı bır türlü cesaret edemedim aslında göbekten vurmak lazım ama bugün göbekten vuracağız cesaret olsun dıye koldan yaptık sağolsun belfüm benı hiç yalnız bırakmadı cesaretlendırdı bende durumlar böyle kızlar

inş. canım benım güzel haberlerini beklıyoruz

suay cnm bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum geçen ay kullandım hiç akıntım falan olmadı bu ay bal tarçın kürü kullanıcam olmassa bir dahaki ay kullanırım klomeni.

olsun fatmacım sen zaten duphaston kullanıyorsun ya o klomen kullandığında kıst olmasınıda engellıyor ama yınede sen bılırsın canım için nasıl rahat ediyorsa öğle yap hadı benı aralık lıstesine ekle bat:09/03/2013 ankarada yaşıyorum tahmini doğum 15/12/2013 takvım öğle diyor 1982 doğumluyum 03/temmuz/2011 evlılık

suay cok güzel değerin canım.hadi güzel haberlerle gel bize

teşekkürler canım benım sen nasılsın bebiş nasıl günler geçiyor

değerin çok güzel artmış canım hadi iyi haberlerle gel inşallah.

sağol tatlım iklem doğuma az kaldı hazırladın mı odasını meleğin hanı fotolar beklıyorum bak bızede fikir olsun gerçi ben ayrı oda yapmayı düşünmüyorum yatak odam kocam oraya yatak iki kapaklı dolap alacağım beyaz yatak odamda beyaz

canım benım cok sevındım en azından ne olduğunu öğrendın sende kesın kan pıhtılaşma testini yaptır dualarım sızınle

Selam herkese bisey soravagim cevaplarsaniz sevinirim...

ovl. testini ilk gecen ay denedim.. coft cizgi 2 gun cikti. fakat bu ay surekli yaptim ve hep silik cizgiydi. bu ay yumurtlamadigim. yada yum. catlamadigi anlamina mi geliyor. bat 18 nisan
Hergun silik gormene sasirdim
Fakat iki gun iki cizgi gormen yumurtlamaya isaret

suaycım korkma hiç kahve lekeden benimde olmustu 2-3 gün.adet oluyorum sanmıstım sonra kesilmişti....yakında minik bebişinide görürsün inşallah annesi....ben ağır vasıta oldum iyice yürümekte iyice zorlanıyorum oturduğum yerden kalkamıyor..eşim kaldırıyo yataktan artık

Selam Kızlar

Birşey sormak istiyorum. Sat 4 nisan. Ovulasyon takvimlerine göre 16 sı yani dün yumurtlama günümdü. 15 ve 16 sında ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C çizgisi kadar koyu çıkmadı ama vardı. Bugün yaptığımda T çizgisi yine var ama çok çok silik. Testin içindeki kağıtta T çizgisi C çizgisi kadar koyu değilse sonuç negatiftir diyordu. Yumurtlama oluyorsa illa ki çizgilerin ikiside aynı koyuluktamı olması lazım.

cnm ikiside koyu olmadi lazim kac gundur test yapiyorsun
Testin koxulasmasi lazim yada testin bozuk

herşey çok güzel gider inş canım sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun herşeyde korkma ama çok pinpirikli olmakta hiç iyi değil sana bunu söylüyorum gerçi senden hiç farklı değilim ama yinede biz herşeyi büyütmeyelim bende gün sayıyorum hiç bi belirtimde yok ama Allah nasip etmiştir inş canım hamileyimdir....

evt ikiside aynı koyulukta olmalı canım silik çıkarsa negatif oluyo bende hiç anlayamadım kaset tipi testleri sonra kendişme gülen yüz aldım :) hem daha uzun süre kullanılıyo tavsiye derimm

kızlar günaydın kaçgündür nete giremiyordum 2 gün izin aldım işten evdeydım şimdide annemdeyım suan tek sıkıntımız kasık ağrısı bırde göbişim hep morardı iğnelerden

Suayim masAllah sizeee cok sevindim

sağol canım benım darsı hemen sana olsun

oy oy kıyamam normal canım günlerin sayılı artık benımde oldu lekem geçti bırdaha olmadı şükür 4 nısan kontrolumüz var

amın canım tez zamanda bebişin gelsin inşallah hakkına hayırlsı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…