- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.301
Gülen yüz ne ola ki =)
Hergun silik gormene sasirdim
Fakat iki gun iki cizgi gormen yumurtlamaya isaret
Kizlar sunu soylemeyi borc biliyorum..gecen ay lapidack ovl. testi kullanmaya basladim. cift cizgi cikmisti iki gun. ama bu ay hep silikti 17 tane test yaptim. hergun silik. dun kan verdim batim persembeydi. sonuc 82 allahtan bisey olmassa ins. hamileyim.yani silik cikiyor diye iliskiye baslamamazlik yapmayin derim..
Bende geçen ay ovulasyon hesaplama takvimlerinde yazan yumurtlama günümde test yaptım koyu çizgi çıktı 2 gün üst üste. Koyu çıkınca geri kalanını kullanmadım. Bu ay aynı paket içinden çıkan kullanmadığım diğer testleri kullandım ama silik çıktı. Ben yine ilişkiyi ihmal etmedim ama acaba yumurtlamıyomuyum diye kafama takıldı.
Kizlar sunu soylemeyi borc biliyorum..gecen ay lapidack ovl. testi kullanmaya basladim. cift cizgi cikmisti iki gun. ama bu ay hep silikti 17 tane test yaptim. hergun silik. dun kan verdim batim persembeydi. sonuc 82 allahtan bisey olmassa ins. hamileyim.yani silik cikiyor diye iliskiye baslamamazlik yapmayin derim..
kızlar günaydın kaçgündür nete giremiyordum 2 gün izin aldım işten evdeydım şimdide annemdeyım suan tek sıkıntımız kasık ağrısı bırde göbişim hep morardı iğnelerden
sağol canım benım darsı hemen sana olsun
oy oy kıyamam normal canım günlerin sayılı artık benımde oldu lekem geçti bırdaha olmadı şükür 4 nısan kontrolumüz var
amın canım tez zamanda bebişin gelsin inşallah hakkına hayırlsı olsun
Aynenn yumurtlamadim diye hamilelik beklemiyodum ama oldu ...
suay merhaba hamileliğinin güzel devam etmesini dilerim bende 2 düşük yaptım sorun yo denildi hafif kan pıh.eğilimim var 3.de iğne kullanıcam beni eklermisin sana mesaj atamıyorum arkadaş olmayınca o yüzden ekledim kabul edersen sevinirim inşallah hiç sorun yaşamazsın bana ve bizim durumumuzda olanlara umut olursun..
sağol canım ne demek elimden geleni yaparım şimdi ekliyorum senı canım bende heterozigot mutasyonu cıktı genetıkte sende hangı mutasyon cıktı
canı merhaba benm mhtfr 677 heterezigot sadece bunda sorun var doktor düşüklerim için kesin sebep diyemeyiz ama iğne kullanacaksın dedi..umarım sende güzel güzel devam edersin cnm bende önümüzdeki ay bırakıcam korunmayı..inşallah kalp atışlarını duyarsın en yakın zamanda:))
suaycım senin hangisi heterezigottu hatırlııyormusun..bide doktorun kesin kan pıhtılaşmasındanmı dedi yoksa tesadüf olabilir fln dedimi??benm doktor aslında önemli değil seninki ama bunda sorun varsa araştırılmayan genlerdede sorun olabilir her ihtimale karşı kullanıcaz dedi..aspirin vermedi bana sadece şuan b vitamini folik asit kullanıyorum
canım benım sana bir dost tavsiyen sen hemen 100 coraspirine başla ben hangi dr. gittiysem bunu yapmam lazım ıster bır mutasyon olsun ıster 2 farketmez hamılelık öncesi hergün aspirin iceceksın belkı bu bebeğin mutasyondan belkı kandılığinden düştü ama ben ikisinide kan pıhtılaşmasından düştüğüne eminim doktorlar genelı bunu kabul etmez ama öyle hergün iç öğlen 2:30 aksatma hamile kalıncada başka dr. git canım bende 2 tanesınde heterozigot cıktı ama tam hatırlamıyorum yarın senın içn öğrenir yazarım ben bırde genetiğe kromozon testı yaptırdım eşimle onun sonucuda 1 ay sonra cıkacak ne olur ne olmaz oda elımızde bulunsun
esmiray canım benım etrafımdakı coğu kan pıhtılaşması olan aspirin kullanıyordu bu benım nacizane fikrim tabı son karar senın bebişin inş. hemen gelir ama sen yınde başka dr. git derim allaha emanet ol güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canımcanım eşli kromozom testi bizde yaptırdık temiz çıktı..benm gitttiğim doktor perinatalog ona dedim aspirin içeyimmi dedi gerek yok sadece iğne kullanıcaz senin aptt değerlerine baktım aspirine gerek yok dedi artık bilmiyorum belki senin pıhtılaşman benimkinden yüksekse ondan aspirrin önermiştir..hadi inşallah bu sefer iydevam eder gelişmelerden haberdar et cnm iyi haberleri duyunca moralm yerine geliyor umutlanıyorum kendine iyi bak
Dün adetime 4 gün kala sabah test yaptım negatif çıktı inş adetim gelmezde 24 nisanda pozitifi görürüm dua edin benim içinde allah hepimize nasip etsin inş...
suaycım bu aralar pek iyi değilim cnm.hayatımda ilk defa gripve boğaz enfeksiyonundan acillik oldum.2 gündür ayağa bile kalkamıyorum tabi birde ateş en kötüsü ....bazende hiç yazasım gelmiyor bakınıp çıkıyorum.işin kötüsü çalışma günleride yaklaştı biranevvel iyileşsem iyi olcak.yine ovulasyon testi aldım birde presed jel aldım eşimede çakşır suyu içiriyorum bakalım sonuç ne olcak
Bir avazda kurtul cnm insAllah kizikani sag salim al kucaginakizlar selam
bizim kizin keyfi yerinde dogmaya niyeti yok :) yarin bdt. doktorum 1 hafta daha bekleriz diyor ama bende sabir kalmadi
bu topigin kizlari pek nazli cikti, belfude cok beklemisti :)
aklimdasiniz kizlar dogum aninda sizler de olacaksiniz dualarimda.
suayim nasilsin, gecmise bakadim bebis iyi degil mi?
fatma, gurbet sizden haber var mi?
hayat in da az kaldi sanki...
cok gecmis olsun cnm bnmm dikkat et kendinasuaycım bu aralar pek iyi değilim cnm.hayatımda ilk defa gripve boğaz enfeksiyonundan acillik oldum.2 gündür ayağa bile kalkamıyorum tabi birde ateş en kötüsü ....bazende hiç yazasım gelmiyor bakınıp çıkıyorum.işin kötüsü çalışma günleride yaklaştı biranevvel iyileşsem iyi olcak.yine ovulasyon testi aldım birde presed jel aldım eşimede çakşır suyu içiriyorum bakalım sonuç ne olcak
kuzum ne olsun evdeyiz malum bahar temizlik sudur budur isler bitmiyor sende iyisindir umarimalooooo millet nerdesiniz gurbet hayat fatma iklem doğurdun mu meraktayız oooo uçmuş burası yaaaküstüm size
Dün adetime 4 gün kala sabah test yaptım negatif çıktı inş adetim gelmezde 24 nisanda pozitifi görürüm dua edin benim içinde allah hepimize nasip etsin inş...