ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım çok su içiyorum suyun idarar yolu enfeksiyonuna çok faydası varda bu vajinal olanı pek etkilemiyo sanki:KK43: yara olmuş kızarmış vajina girişi idare etcem başka çare yok ağır antibiyotik veremem dedi doktorda hafif fitillerde beni etkilemiyo Allah yardımcın olsun suay sende dua et bizler için canımm....

canım benım inş. geçer acıl şifalar dilerim :KK34:

benim bata daha varya 16 nisanda.bekliyoruz bakalım ama olurmu bilmem kendimde çok belirti aramamaya çalışıyorum şu ara okul çok yoğun zaten eve gelince hiç halim kalmıyor

canım benım az kalmış hadı beklıyorum senıde duphaston kullandın mı bitti mi

kızlarrr herkese merhaba

uzun zamandır giremedim ne var ne yok, var mı güzel haberler :))

2 haftadır izindeyim artık evde olunca giremiyorum işler bitmedi bir türlü, normal olsam 2 günde bitecek iş 2 haftadır sürünüyor, kaplumbağa hızıyla :)
şimdilik 2 haftamız daha var doğuma bakalım beklicekmi gününü bizim kız.
tekrar girip haber veririm size

gurbetgüzelinin iyi haberini almıştım

suay, fatma sizde varmı gelişmeler?

dua edin benim için de
kuzucum canım benım allah bır nefeste kurtarsın inş. evet hamişim bende cok şükür rabbım sağlıkla almayı nasip etsin gurbetde bebeğini kaybettı inş. onunda yüzü hemen yüler güzel haberlerini bekliyorz allah kolaylık versın cok yorma kendını :KK54:
kolay gelsin cnm çok az kalmış yaparsın cnm kaplumbağa hızıylada olsa :KK34:
suay hamile cnm takvmini görmedinmi :nazar::nazar::nazar:
bende bekliyorum ayın 16 sını nasip

takvımı kydum ama ona baktıkcada gün geçmiyor sankı :)

kuzucum canım benım allah bır nefeste kurtarsın inş. evet hamişim bende cok şükür rabbım sağlıkla almayı nasip etsin gurbetde bebeğini kaybettı inş. onunda yüzü hemen yüler güzel haberlerini bekliyorz allah kolaylık versın cok yorma kendını :KK54:

sağol canım inş tez zamanda geçer adete kadar bekliycem bakalım olmam inş tabide olursam antibiyotik felan kullanırım geçer inş sen ne durumdasın kaç haftalık şimdi :KK54: :KK54:

suaycım zaman cabuk geciyor bana ilk başta öyle geliyodu.bi bakmısım 30 haftaya gelmişim...seninde öyle olcak...aman aspirine dikkat et..eğer ileriyse kan pıhtılasması iğne yapılıyodu olmazsa onuda yaptır

canım bişey sorcam banada doktor cuma günü aspirin ve progetan diye bi ilaca başla dedi birincisi bunlar kan pıhtılaşması için önlem amaçlı heralde bide sana bişey sormak istiyorum her hamileliğinde belirtiler aynımıydı canım çok merak ediyorum

cnm içiyorum hala 2 tane kaldı.gelen giden olmazsa p.tesi test yaparım battan 1 gün önce.

cnm şimdi bekleyiştesin ya ondan geçmiyor zaman hele pıtpıtları duy 12.haftadan sonra vakit çokdaha hızlı geçer.

sağol canım inş tez zamanda geçer adete kadar bekliycem bakalım olmam inş tabide olursam antibiyotik felan kullanırım geçer inş sen ne durumdasın kaç haftalık şimdi :KK54: :KK54:

canım benım sen dr. nedıyorsa onu yap ihmal etme inş. cabuk geçer bide vajınanı suyla yıkama kuruluk yapar eczaneden yıkama jelı al hem geçer hemde mıkropları temızler canım bugün 4+5 olduk :nazar: pazar 5 hafta bıtıyor

suaycım zaman cabuk geciyor bana ilk başta öyle geliyodu.bi bakmısım 30 haftaya gelmişim...seninde öyle olcak...aman aspirine dikkat et..eğer ileriyse kan pıhtılasması iğne yapılıyodu olmazsa onuda yaptır

canım benım bıtanem ınş dediğin gibi cabuk geçer hayatcım ben zaten suan dr. gözetimindeyım bugün tekrar beta hcg yaptırıp yarın sabah dr. gideceğim değerime göre iğneye başlıyacak yanı 1000 üstündeyse ama aspirine devam ediyorum bılıyosun dr. düşükten sonra başlattı ve hala kullanıyorum rabbım korusun meleğimi bende heterozigot var zaten kan pıhtılaşması

canım bişey sorcam banada doktor cuma günü aspirin ve progetan diye bi ilaca başla dedi birincisi bunlar kan pıhtılaşması için önlem amaçlı heralde bide sana bişey sormak istiyorum her hamileliğinde belirtiler aynımıydı canım çok merak ediyorum

canım öncelikle sana tavsıyem bır genetiğe git test yaptır bende kan pıhtılaşması var evet dr. suan aspirin kullandırıyor yarın sanırım büyük ihtimal iğneye başlıyacağız tabıkı ıstediğini sor canım ben senı hep dinlerim cok yogun olsamda sorularını cvplarım sende kullan dr. dediyse ama hamıle kalmadan progestan nasıl verıyor onu bılmıyorum ama aspirin kullan zararı olmaz ben 2 düşük yaptım 7 haftalık kaybettım hiç kalp atışlarını almadık ıkısınınde inş. bu sağlıkla gelir

cnm içiyorum hala 2 tane kaldı.gelen giden olmazsa p.tesi test yaparım battan 1 gün önce.

cnm şimdi bekleyiştesin ya ondan geçmiyor zaman hele pıtpıtları duy 12.haftadan sonra vakit çokdaha hızlı geçer.

canım ilacı ıhmal etme bak sonra müjdemı alacağım bitince 2 gün sonra test yap haaa ayrıca sabah akşam içiyorsun unutma ayyy inş. hadı elını çabuk tut :KK34:

canım benım sen dr. Nedıyorsa onu yap ihmal etme inş. Cabuk geçer bide vajınanı suyla yıkama kuruluk yapar eczaneden yıkama jelı al hem geçer hemde mıkropları temızler canım bugün 4+5 olduk :nazar: Pazar 5 hafta bıtıyor

canım benım bıtanem ınş dediğin gibi cabuk geçer hayatcım ben zaten suan dr. Gözetimindeyım bugün tekrar beta hcg yaptırıp yarın sabah dr. Gideceğim değerime göre iğneye başlıyacak yanı 1000 üstündeyse ama aspirine devam ediyorum bılıyosun dr. Düşükten sonra başlattı ve hala kullanıyorum rabbım korusun meleğimi bende heterozigot var zaten kan pıhtılaşması

canım öncelikle sana tavsıyem bır genetiğe git test yaptır bende kan pıhtılaşması var evet dr. Suan aspirin kullandırıyor yarın sanırım büyük ihtimal iğneye başlıyacağız tabıkı ıstediğini sor canım ben senı hep dinlerim cok yogun olsamda sorularını cvplarım sende kullan dr. Dediyse ama hamıle kalmadan progestan nasıl verıyor onu bılmıyorum ama aspirin kullan zararı olmaz ben 2 düşük yaptım 7 haftalık kaybettım hiç kalp atışlarını almadık ıkısınınde inş. Bu sağlıkla gelir

canım ilacı ıhmal etme bak sonra müjdemı alacağım bitince 2 gün sonra test yap haaa ayrıca sabah akşam içiyorsun unutma ayyy inş. Hadı elını çabuk tut :KK34:

genetiğe gitmek istedimde 3 doktora gittim 3 üde ilk gebeliklerde olabilir diyo yaptırmadılar kendim labaratuvara gitim yaptırayım diye doktordan yazı istediler :KK43:( bide ben o kadar zor hamile kalıyorum ki 1,5 yıl sonra hamile kalmıştım ilkindede zaten allah bekletmez inş bu sefer sağlıklı hayırlı bir şekilde hepimize nasip eder...

suay cnm ne yaptın gittinmi dr.a ....
ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum hiç bu kadar ağır bir grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.bu sabah test yaptım ama tek çizgi :KK50::KK50::KK50: oyüzden ilaç aldım .

ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum hiç bu kadar ağır bir grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.bu sabah test yaptım ama tek çizgi :KK50::KK50::KK50: oyüzden ilaç aldım .

Adet olmadan icme derim adeti bir gun gecti tek cizgi cikti gecesi yerlesme kanamasi oldu
Adeti 7-8 gun gecti pozitifti test

Kizlar bu arada goz amaliyatim 29 nisanda insAllah hayirlidiyla atlatirim
Sol gozum amaliyat olurken hamileymisim meger
Bebek buyusun yada dogsun sag gozumden olurum demistim
Ama bebek nasip olmadi gozumunde amaliyatini bitireyim
Hersey guzel cikarsa ilk adetten sonra basliycam insAllah calismaya
ALLAHU EKBER YARATICI MEVLAM BIZIMLE BILIYORUM
BIZI COK SEVIYOR BIRAZ DAHA DUA ETMEMIZI ISTIYOR
VERECEK SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT INSALLAH

kızlar günadın cuma kan testı yaptırdım 4+5 de 1661 cıktı ertesi gün doktora gittik ultrasonla karından baktı ne kese ne bebek görmedi daha küçük ondan görmemiş olabılırız dedi vajınalda bakmak ıstemedı dış gebelıkte olabılır dedı bır ıhtımal inşallah değildir bugün tekrar kan vereceğim akşam yarında saat 5 de tekrar gideceğim tekrar bakacak keseyi görünce iğneye başlıyacağız ama raporum cıkartıldı benden durumlar bu haaa ınternetde baktım karından kese 5 ila 6 haftada gözükürmüş inş. öyledir

genetiğe gitmek istedimde 3 doktora gittim 3 üde ilk gebeliklerde olabilir diyo yaptırmadılar kendim labaratuvara gitim yaptırayım diye doktordan yazı istediler :KK43:( bide ben o kadar zor hamile kalıyorum ki 1,5 yıl sonra hamile kalmıştım ilkindede zaten allah bekletmez inş bu sefer sağlıklı hayırlı bir şekilde hepimize nasip eder...

canım sende özlede yaptır yaptıra bılıyorsun yada sen git genetiğe iste 4 düşüğüm oldu de inş. bebişin hemen gelir

Sonradan kan pihtilasmasi olurmuki

olur canım bazıları 2 hamilelikten sonrada oluyor

acele etme canım benım sabırlı ol adetın geçsin bır hemen ilaç kullanmasaydın keşke

Adet olmadan icme derim adeti bir gun gecti tek cizgi cikti gecesi yerlesme kanamasi oldu
Adeti 7-8 gun gecti pozitifti test

Kizlar bu arada goz amaliyatim 29 nisanda insAllah hayirlidiyla atlatirim
Sol gozum amaliyat olurken hamileymisim meger
Bebek buyusun yada dogsun sag gozumden olurum demistim
Ama bebek nasip olmadi gozumunde amaliyatini bitireyim
Hersey guzel cikarsa ilk adetten sonra basliycam insAllah calismaya
ALLAHU EKBER YARATICI MEVLAM BIZIMLE BILIYORUM
BIZI COK SEVIYOR BIRAZ DAHA DUA ETMEMIZI ISTIYOR
VERECEK SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT INSALLAH

canım acıl şifalar dılerım tabıkı pes etmek yok enınde sonunda olacak allahın ıznıyle :KK34:

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
suaycım maşallah değerin güzel artmış cnm.yarın görünür kesinlikle.
gurbet cnm senin düşükler neden oluyor anlaşılsında sonra çalış ona göre önlem alırsın yine aynı sıkıntı ile karşılaşma cnm.

Mrb hanımlar ben 6 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştiriciler falan pko var bende ama tedavi süresince adetleim düzenli oldu hep ve ilk kez bu ay ovu testi kullanıyorum 9.gün yapmaya başladım 14.gün ikinci çizgiyi net gördüm o akşam ilişki oldu ertesi gün sabah ilk defa akintim geldi galiba yumurtam catlamis aksamı yine ilişki oldu ertesi gün de oldu uc gün üst üste yani artik gün aşırı mi daha uygun zamanlama doğru mu sizce

Mrb hanımlar ben 6 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştiriciler falan pko var bende ama tedavi süresince adetleim düzenli oldu hep ve ilk kez bu ay ovu testi kullanıyorum 9.gün yapmaya başladım 14.gün ikinci çizgiyi net gördüm o akşam ilişki oldu ertesi gün sabah ilk defa akintim geldi galiba yumurtam catlamis aksamı yine ilişki oldu ertesi gün de oldu uc gün üst üste yani artik gün aşırı mi daha uygun zamanlama doğru mu sizce

bundan sonra gün aşırı devam et cnm 24.güne kadar deneyebilirsin.

kızlar günadın cuma kan testı yaptırdım 4+5 de 1661 cıktı ertesi gün doktora gittik ultrasonla karından baktı ne kese ne bebek görmedi daha küçük ondan görmemiş olabılırız dedi vajınalda bakmak ıstemedı dış gebelıkte olabılır dedı bır ıhtımal inşallah değildir bugün tekrar kan vereceğim akşam yarında saat 5 de tekrar gideceğim tekrar bakacak keseyi görünce iğneye başlıyacağız ama raporum cıkartıldı benden durumlar bu haaa ınternetde baktım karından kese 5 ila 6 haftada gözükürmüş inş. öyledir

canım sende özlede yaptır yaptıra bılıyorsun yada sen git genetiğe iste 4 düşüğüm oldu de inş. bebişin hemen gelir

acele etme canım benım sabırlı ol adetın geçsin bır hemen ilaç kullanmasaydın keşke

canım acıl şifalar dılerım tabıkı pes etmek yok enınde sonunda olacak allahın ıznıyle :KK34:
Cnm bnm 4. Haftada biz bevegin yatagini gorduk vajinal ultrasonda
Merak etme degerin guzel artmis bebegin gelecek insAllah
Arkanizdan ben gelirim diger kizlar gelir
günaydın kızlar....
suaycım maşallah değerin güzel artmış cnm.yarın görünür kesinlikle.
gurbet cnm senin düşükler neden oluyor anlaşılsında sonra çalış ona göre önlem alırsın yine aynı sıkıntı ile karşılaşma cnm.
Cnm yarin randevum var insAllah
Herseyi konusucam
Gun asiri devam et cnm
Tmm canım tsklerrrr peki ovu testini yapmaya devam edeyim mi

yoo gerek yok pozitifi gormusun zaten

kızlar merhaba
bebeği düşündüğümüz bu 6.ay cumartesi günü çift çizgiyi yakaladık
pazar da cumartesi günü kadr olmasa da yine koyuydu 2gün ilişki oldu
genelde her ay testte bulmamıza rağmen hala hamile kalamadım
erken mi bırakıyorum ki ilişki günlerini
olmıycak diye üzülüyorum iyice

Canım devlete hiç gitmedim zaten özel labaratuvara gittim bir sürü test var hangileri dedi kanda pıhtılaşma için dedim onunda bir sürü kategorisi var dedi ne bilim başka yerlerede sorayım ben en iisi doktoruma söyledim yaptırayım yani 4 doktora gittim hepside ilk gebelikerde olabiliyo diyo bilmiyorum valla canım benimde içimden yaptırmak geçiyoda labaratuvara nasıl anlatcam onu bilemedim

4 haftalıkken zaten çok küçük oluyo nokto görmüştü bendede zarla zorla hayırlı bi hamilelik geçirrisin inş canım bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul eder sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder inş hepimize :) bende ayın 24 ünü bekliyorum bakalım henüz hamilelik belirtimde yok ama hayırlısı olur inş.

çok oldu ama bide sana bişey sormak istiyorum ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu gögüslerimden anlamıştım çok dolgunlaşmıştı ve acıyodu şimdi yine hamile kalırsam aynı belirtiler olmayabilirmi sence 3 hamilelik yaşamış biri olarak sormak istedim sana

X